כ Salena מאטרף - דף 2 - סקס אדיר

Salena מאטרף

11
ננטנדו, כל הנאום הארוך הזה עם הנחות לגבי מי אני, מה היו הציפיות שלי, למה כדאי לצפות ועוד, רק על מנת להגיד שלדעתך אין לה כרס והיא כוסית?

או עניין של טעם או שאנחנו לא מדברים על אותה הבחורה...

בכל מקרה, נדמה לי שנתתי תיאור אובייקטיבי ומאוזן של מה יש ומה אין. כל אחד מוזמן לעשות עם זה כרצונו.

Salena מאטרף

12
[QUOTE=balon14]ננטנדו, כל הנאום הארוך הזה עם הנחות לגבי מי אני, מה היו הציפיות שלי, למה כדאי לצפות ועוד, רק על מנת להגיד שלדעתך אין לה כרס והיא כוסית?

או עניין של טעם או שאנחנו לא מדברים על אותה הבחורה...

בכל מקרה, נדמה לי שנתתי תיאור אובייקטיבי ומאוזן של מה יש ומה אין. כל אחד מוזמן לעשות עם זה כרצונו.
[/QUOTE]

או שנסחפת וקשה לך להודות בזה. גם אופציה, לא?
הלכת לזין אותה כי היא שמנה עם כרס? - שילמת לה 400 שקל כי היא תקתקנית שמנה עם כרס? נכון?

דרך צלחה ידידי

Salena מאטרף

14
ננטנדו,
שום דבר פה לא אישי...
אמרתי את דעתי. פתחתי ביתרונות.
בוא נסכים על כך שאין לה בטן שטוחה? נגיד כמו רומי, סברין, ג'ולי מנדי ועוד ועוד. לא אמרתי כרס משתפלת, לא אמרתי הר אדם...
מפרגן לגמרי למי שאוהב את זה ואם היה אכפת לי מאוד או שזה היה מפריע לי הרי לא הייתי נכנס....

Salena מאטרף

16
ננטנדו נתן אחלה טיפים. הבעיה שזה יותר תלוי אופי לא כל אחד יכול להיות אסרטיבי למרות שהוא רוצה.

הטיפ שלי לכם תמצאו מישהי שאהבתם שהיה לכם כימיה ותשקיעו בה התמורה תהיה בהתאם. אין שום סיבה ללכת לכל הפרסומים המפתים..זה בתשעים אחוז מהמקרים מפלה גדולה
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

Salena מאטרף

17
הייתי אצל סלינה לפני ואחרי וגדל לה כרס כמו שגדל לה העבודה .. מה שכן אני לא יודע איך הגעת לזה שהיא שמה לך כוסמפלסטיק על הזין חחח מה ביקת ממנה איך זה קשור? אצלי היה נחמד לא התנשקה איתי אבל זרמה סבבה ומציצהבלי קונדום ולקחה הכל

Salena מאטרף

18
[QUOTE=balon14] ננטנדו, 
שום דבר פה לא אישי... 
אמרתי את דעתי. פתחתי ביתרונות. 
בוא נסכים על כך שאין לה בטן שטוחה? נגיד כמו רומי, סברין, ג'ולי מנדי ועוד ועוד. לא אמרתי כרס משתפלת,  לא אמרתי הר אדם... 
מפרגן לגמרי למי שאוהב את זה ואם היה אכפת לי מאוד או שזה היה מפריע לי הרי לא הייתי נכנס.... [/DIV

מסכים.

Salena מאטרף

19
אממ אני פקדתי אותה פעמיים ותאמינו לי כיף - כמו שאמרו מקודם באמת שווה את התמורה .
טלפון קצר מפנה לדירה באמת WOW מיטה יפה .
לא לחוצת כסף אבל תמיד לפני מאורע .
יופי חיצוני ? דוגמנית .
איבר מין ? אני אקטיבי אבל שמתי לב קטנטן גם ביציות קטנטנות , וגם אם יעמוד זה לא יהיה ואוו אז פסיבים בהצלחה.

עד שעה נהנתי 20 דקות ודיי לי .
מבחינה ההיא אפשר לומר שהיא גונחת עמ לזריז עניינים אבל היי אצלה יש עוד צאנס .
מתנשקת . זה חשוב .
בגדול נהנתי .
אני לא מתכנן לחזור אלייה כי יש לי חיים וגמאני מחפש בת זוג אבל אם יצא לי פאלטה אז רק אליה .

יש לה את כול מה שדרוש וביניו לקראת "סיום" היא פשוט קאובוי היה כיף מומלץ .

רק חבל באמת שכול הטרנסיות יוצאות ל... ולא שמעתי על אחת שהתמסדה כיאלו החברה דחתה אותן .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”