כ רוצים לדעת מי האידיוט הגדול ביותר בעולם? - דף 2 - סקס אדיר

רוצים לדעת מי האידיוט הגדול ביותר בעולם?

11
בבוקר זין בערב כוס אני מציע לך לישמור על הפה שלך זה שאתה מעדיף לזיין גברים שהפכו לנשים זאות בעיה שלך אז אל תיהיה לי פה בעצמך גיבור מאחורי המחשב אחרת חבל כול המיץ אומץ ששתיתה במציאות יתפוגג לך ובנינו אתה לא כזה גברי אם אתה הולך לקוקסיות ומקבל בתחת אז תישמור "תגבריות" ותאיומים המגוחכים שלך לעצמך ותפסיק להיות עורך דין של קוקסיות זה שקיבלתה בתחת מהן לא הופך אותך לעורך דין שלהן
tomer

12
חברה תרגעו, לפני שאתם קופצים עלי, בואו נחשוב ביחד.
אולי אתם תעזרו לי לפתור את התעלומה.

יש פה בפורום מלא תגובות של גברים מאוכזבים מקוקסינלים.
והסיפורים שלהם לפי דעתי פשוט נוראים.
אנשים אלו כאלו נפלו בבוץ.
וכנראה קיבלו טראומה נפשית מאוד חמורה.
מדהים שכל זה קרה להם בהסכמה מצדם.

מדובר בשרות הנוראי שעולה להם בין 300-800 שקל ומעלה..
לפי דעתי גם סכום 300 בכלל לא קטן. לזרוק ככה הרבה כסף לפח זה מקובל אצל חובבי קוקסינלים?
מעניין..

13
כאחד די חדש בתחום, קשה מאד לא ליפול עם קוקסיות פה בארץ. השירות פשוט נורא ואיום. ערסיות חסרות סבלנות.
בן אדם משלם פאקינג 300-400שח ומקבל שירות מחפיר ומבזה. מה זה צריך להיות לעזאזל??
אני חזרתי לאונן נמאס לי לשלם כל כך הרבה כסף בשביל לאכול ת'לב, מעדיף לאונן בכיף שלי או לחכות בסבלנות לזיון שמגיע מדי פעם מאתרי היכרות וכו'.

מה שכן, היה מאד מועיל לו אחד הותיקים כאן היה יכול לרכז רשימה של מומלצות ללא תנאים, שיתנו שירות מכל הלב, או שלפחות לא נאמנות למה שהן מבטיחות (אומרת שהיא אקטיבית בסוף לא בא לה, אומרת שהיא פסיבית בסוף כואב לה התחת וכל החרא הזה).

יש פה המון דיווחים שליליים, אבל היה נחמד לראות ריכוז של מומלצות ללא תנאי למתחילים או מתנסים.

רומי בחיים לא הרימו לי ת'טלפון והתקשרתי המון פעמים.

אני מחפש קוקסית נשית עדינה ורזה, פסיבית גומרת.
אני אסתטי מטופח ועדין. אני אדם רגיש מנומס ואדיב, לא סובל ערסים, ולא מוכן להתנהג כערס (אולי זה הבעיה שלי).

יש למישהו בקהילה המלצה For god's sake??

אפשר גם בפרטי אם לא מקובל לפרסם.
תודה לכולם!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”