כ מחפש שותפים לאורגיות על קוקסינליות - דף 2 - סקס אדיר

מחפש שותפים לאורגיות על קוקסינליות

12
טוב אז עכשיו אחרי כל הדיבורים, מישהו צריך לתת דיווח וזה יהיה אני.
אז קבענו לנו ליום שבת בשעות הצהריים המוקדמות אני, אלפונסו ובוקר ערב.
אלפונסו תיאם עם הגברת, בוקר ערב הגיע לפני כולם וכיוון אותי אליה לדירה..
אז ככה רשמים: הגברת נראית טוב. גוף חלק קצת גבוהה, פנים מעט גבריות לא יתר על המידה וקעקועים למי שמתחבר.
אסתטיקה: איך נאמר בלשון המעטה, העסק לא מריח טוב. שום דבר בעסק לא מריח טוב.. לא הבית לא הגברת ולא הכלבים בבית של הגברת. נסינו להכווין למקלחת אך לצערנו לא היה שיתוף פעולה.. לגבי האקט עצמו, אז בוקר ערב ניסה אך נכנע לניחוח הזיעה ששרר בבית, אני לקחתי נשימה עמוקה וחצי שלוק מספרייט שאותו שמרתי בפה עד הרגע שיצאנו..
מציצה טובה פלוס פמפום על הצד למשך שש דקות עד למפץ הגדול. התלבשנו והלכנו כל עוד יש אוויר בריאות.
ואז אלפונסו מצא חניה.. אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.
לא
לסיכום: מראה-7 נראית טוב.
אסתטיקה - לא טוב..
סקס- אני נהניתי, לגבי פאסיבית/אקטיבית, לא יכול להגיד בטוח אבל כן עשתה רושם של נטחנת ובענק!!!

שבוע טוב לכולם :)
העולם מלא בריגושים ואני כאן כדי לחוות..

מחפש שותפים לאורגיות על קוקסינליות

13
טוב עכשיו אני יספר את "גרסת הבמאי".
טוב קבענו לשבת ב12, אני, אלפונסו(המארגן של האורגיה) וגומל
אלפוסו הוא שארגן אותה היה חם עליה אש, אבל כרטיס הביקור אצלה אני מצטט מילים שלה "תביא איתך כמה שיותר בולבולים אני לא אוהבת אחד רוצה כמה שיותר בולבולים שיכנסו בי"
אז אלפוסו יצר איתי קשר ואני הסכמתי לתהליך.
לאחר דיבור מקוצר עם הילדה הבנתי שהיא שרוטה וחולת זין רצינית היא ממש רוצה כמה שיותר בולבולים
אז ניזכרתי בגומל אחי לנשק.
גומל זיין במוח שהוא לא יכול ובלה ובלה אבל בסוף הסכים ואמר "טוב יאללה אני יתן בה ליקוק של כמה דקות ויזוז",הסברתי לו שבלי שיבוא איתנו אנחנו לא נקבל ממנה, אז הוא יצא גבר ובא
אני הקדמתי נכנסתי לבדוק את השטח,אז היא כיוונה אותי לדירה בדרום תל אביב
ניכנסי לתוך מה שנראה כממו הבונקר התת קרקעי של נאסרללה
הדירה מטר וחצי,יש מיטה חד זוגית שנראת בגודל של ספסל ציבורי,יש גדר המפרידה בן המיטה למקלחת המוגן על ידי שני כלבים, כנראה היא שונאת מקלחות כל כך שהיא בנתה גדר מסביב למקלחת והכניסה זוג כלבים כדי למנוע מעצמה ומכל בן אנוש אחר כניסה למקלחת, חייב לציין שגומל כן הצליח להכנס למקלחת ולעקוף את הגדר והכלבים כל הכבוד לו אצבע למעלה כנראה הוא היה ביסם.
בכל מקרה היא עצמה נראת סביר ביותר פנים גבריות אבל הגוף שווה ביותר, היא חטובה רזה חזה עומד לא גדול אבל ממש יפה,רגליים ארוכות וקעקועים על כל הגוף.אז היא הזמינה אותי להכנס למיטתה אך רציתי שיבואו החברה שלי קודם ויטעמו ממנה לפני ליתר ביטחון לראות שהיא בריאה נפשית ובריאותית.נכון אני חרא של בן אדם מקריב את חברי לעסק.בכל מקרה גומל הגיע אחרי ,הוא טיפה הופתע מהמחזה לא לחיוב, אבל זה גומל אנחנו מדברים פה ,הבן אדם רואה קוקסית שווה וערומה הוא לא חושב הרבה גם עם יהיו לה שלושה אשכים הוא ינצל את הרגע תמיד. קיצר לקח שלוק מהספרייט לחש תפילה לשם וצלל לה לתוך המיטה,אני התקשרתי בינתיים לאלפונסו שחיפש חנייה, וקפצתי גם.אז התחלתי לנשק לה את הצוואר והרגשתי טעם של גחנון מקולקל לפני 4 חודשיים, אמרתי אני ינסה את החזה, ליקקתי לה את הפטמה והרגשתי טעם של צמיג אוטו מקולקל לפני 4 חודשיים, כל מקום שניסיתי לנשק לה פשוט הריח והטעם היו כמו של רפש זה נראה כאילו הילדה היתה שבויה בכלא של דעש מספר שנים. אני לא צוחק פשוט רציתי להקיא אבל גומל היה עסוק בלפרק לה את הצורה, עלק יבוא לתת ליקוק וללכת, חשבתי שהוא רוצה להציע לה נישואים איך שהוא פמפם בא אז אמרתי טוב אני לא ידפוק את הבחור ולא נחתוך ממנה.סימנתי לה עם הראש כמו בסרטי עבריינים בהוליווד ללכת לכיוון המקלחת, אבל גומל התחיל שוב להתפרע אליה וסירב לתת לזין שלו לצאת לה מהפה.
ובינתיים אלפוסו מחפש חנייה
בקיצור גומל התחיל לזיין בה ובינתיים היא מצצה לי בלי קונדום. היא מוצצת אדיר יש לה ניסיון אבל הריח הזה הריח המקולל הזה פשוט לא יכלתי התקשרתי לאלפסו שיביא אקונומיקה מאיזה חנות או נוזל מסיר כתמים לשפוך לה על בתי השכי קצת אבל הוא היה עסוק ב...
נכון לחפש חניה. טוב אני פשוט כבר לא יכלתי יותר,הוצאתי את הזין מהפה שלה בכזאת מהירות שכמעט הוצאתי לה את הלסת עם הזין שלי ביחד.
וגומל המשיל לתת בא כאילו זאת האהבה הראשונה שלו.
התקשרתי לאלפוסו שוב ואמרתי לו שיזדרז אני רוצה שיבוא ויכנס במקומי לא רציתי לברוח כדי לא לדפוק את גומל
אבל אלפוסו נכון אתם יודעים את התשובה.
אז חתכתי ממנה וגומל ראה שבאלי לזוז כבר והחליט לפרק לה את חור התחת ולזוז איתי.לאחר שסיים לשבור אותה הוא ניסה להכנס למקלחת המוקפת בגדר קטנה וזוג כלבים הקוקסית אמרה שהם נשכו מישהו בביצים אבל לגומל זה לא הפריע הוא זיין את היצור הכי מסריח בארץ ישראל ואפילו לא הרים גבה זוג כלבים וגדר לא ימנעו ממנו להשיג את מטרתו וזאת מקלחת רעננה
לאחר שהוא התקלח ,אני מופתע שהמקלחת בכלל עבדה, לא היה לה מגבת אז חשבתי לזרוק לו את הוילון של הספסל שבא זיינו אותה או את הגינס שלו לניגוב אבל הוא יצא ככה והתלבש ישר .התקשרתי ללפוסו שיזדרז ויתן לה נגיחה אחרונה אבל...
נכון הוא מחפש חנייה. אז אנחנו.. טוב רגע יש לי שאלה איך לעזאזל הבן אדם לא יכול למצוא חנייה ביום שבת אני לא מבין איך איך זה אפשרי כוס עמק טוב בכל מקרה.
התחפפנו משם ישבנו בחוץ הסטלבתי קצת על גומל והגיע אלפוסו.
אלפוסו כולו מחייך שיפשף את ידיו יחדיו ואמר "נו יאללה הולכים לפתוח לה את התחת כמו בסרטים נכון?"
Stern Smile אלפוסו אח יקר פשוט לך תזדיין...
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”