כ מלכה בת ים - דף 2 - סקס אדיר

מלכה בת ים

13
אז בקשר לראשונה (לא יודע איך קוראים לה):
התמונות קצת ישנות, אבל זאת היא, רק שהתבגרה קצת בינתיים. היא גבוהה ומלאה, יש קצת בטן (בהחלט לא שטוחה). היא יודעת אנגלית מספיק טוב לשיחות ממש, היא נחמדה, ומשתדלת לרצות. זכרה בדיוק מה ביקשתי בהתכתבות מראש. נקייה ומסודרת. יש לה צעצועים. היא לא הטיפוס שלי מבחינת המראה, אבל רציתי לנסות כמה דברים שהיא עושה. אז לא עפתי, אבל סימנתי V כמו שאומרים. מה שכן, הטוסיק שלה גדול ויפה בדוגי. השירות, היחס והתקשורת שלה טובים, אז מי שמתחבר גם למראה או לדברים שהיא מציעה (לא בדקתי שליטה, תחפושות, ואת רוב האביזרים) יכול להינות. עובדת עם מחירון רגיל: 500 לשעה, 400 ל-40 דקות.

מלכה בת ים

14
הייתי אצלה - היא לא מלכה!
אבל... מאוד נחמדה, מלאה בצעצועים ורצון אמיתי לרצות אותך..
עשתה לי רימינג ארוך (אבל לא חודרני כמו שאני אוהב...), אצבעות וסטרפאון בצורה טובה.
כנראה שאחזור

מלכה בת ים

15
הייתי אצלה .
לא מלכה זה נכון אבל עם תודעת שרות
.אילו הייתה בחורה רגילה אז כולם רוצים מישהי נחמדה וסבלנית דבר שהפך נדיר .
יכול להיות שבגלל שהיא לא ''נטחנת'' תרתיי משמע ולא רק מקבלת אז בגלל זה היא נעימה וחברותית .

דווקא פסיבים או כאלו שאוהבים מלכות ודומיננטיות יתמוגגו מהנתונים .
היא כתבה שהיא 1.80 אולי כדי למשוך גם לקוחות רגילים או לא להרתיע ......................היא הרבה יותר ממ1.80 יותר כמו 1.87 בלי נעליים .

היא רחבה וגדולה אמזונה אמיתית .
יש בה משהו מונגולי בפנים והראש הגדול והגוף הרחב .
הופתעתי מהגובה והגודל והרוחב . יש לה קצת בטן אבל היא לא שמנה ולא שמנמנה וגם לא מלאה שזה אומר שמנה .

היא מעוניינת לרצות את ה אדם השני ולא שאנו נשמש כעבדיה הנרצעים ולכן היא אכן לא ממש מלכה אבל כן תגשים את המאווים שלכם כמו ידידה יזיזה .

יש לה שער כהה ארוך מאוד וחלק פנים חביבות ..........

אני שמח לדווח על משהו חיובי כי החוויות שלי לא היו חיוביות וגם לא היה טעם לדווח אז מפה יצאתי מרוצה .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”