כ סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS - דף 3 - סקס אדיר

סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS

24
[QUOTE=ben55ko]שלום לכל המתעניינים בהילה ,
היא מפרסמת באתר זה בצירוף תמונות אמיתיות !!!

הלינק :

תהנו .

בן

[ 054-6183241 ]
[/QUOTE]

בחור שהעלה את הקישור עם התמונות, אתה בטוח שזה תמונות אמיתיות? אלה תמונות של קוקסינלית אין ספק, אבל ראיתי כבר תמונות כאלה עם שם אחר של קוקסינלית..
19LOLx82011-01-29 19:02:27

26

אחרי כל הסיפורים ששמעתי על הילה (בפרטי מחברי פורום שונים) וההמלצות כאן, אמרתי שאני חייב לבקר אותה. חיכיתי להזדמנות ראוייה. עקב תדירות סקס גבוהה אני פשוט לא מצליח להגיע לרמת חרמנות מינימלית כדי שהדחף יהיה כזה שיגרום לי לטרוח לתאם מפגש עם בחורה או קוקסינלית חדשה.

חלון הזדמנויות בשילוב התעוררות של חרמנות ואני מנסה להגיע לדנה השופעת (ללא הצלחה), טלפון כדי לראות אם טופז זמינה – לא. מתחילה מאוחר. נועם עזבה (אין לי מושג לאן), בטינה היתה עסוקה, וכך ניסיתי עוד 2 בחורות – והבטתי בהלם בסלולרי כשקלטתי שנגמרו לי האופציות המוכרות ומבוקרות. חלון הזמן הולך וקטן. טוב... אז הגיע זמן לנסות לתאם עם הבחורות בעלות הזין ... הילה היתה בראש רשימת הסקרנות שלי.

טלפון קצר, והיא פנוייה. מכוונת לחובבי ציון על טרומפלדור. מציאת חניה באזור היא סיוט.

דירה פצפונת. אני נכנס. מקשקשים קלות, ואני מאיץ את עצמי למקלחת.

היא לא מצטרפת. שוטפת את עצמה קלות. סימן שאלה ראשון.

למרות התמונות האמיתיות אני מאוכזב קלות. הפנים מאכזבות. חפות מאיפור כלשהוא. כאילו, זו העבודה שלך , לא ??? שפתיים שעברו שדרוג. המראה והגוף ב"גדול" אינו נשי מאד. נשיות עבורי לא נמדדת בזה ששיער ראשה ארוך (גלי, ארוך), זוג דדי סיליקון, או מורידה שיער מהגוף. הקימורים וההתנהלות מגדירות עבורי את הנשיות. ואת זה אין כאן. ע"ע שירן.

הילה בהירה מאד, מותניים צרות, כתפיים לא נשיות, וחזה בינוני (ולא סימטרי!), עם פטמות קטנטנות וקשובות (רגישה ומתחרמת לאללה ממגע נכון בהן). זין פעיל בגודל רגיל, עובי יפה.

האישיות נהדרת. והגישה שלה דווקא מעולה. שירותית, קשובה וזורמת, מנסה לרצות כל בקשה.

הספה הופכת למיטה בזריזות, ואנחנו ערומים נשכבים זה לצד זו. שואלת מה אני אוהב. אמרתי בעיקר אוראלי, 69 הכי. לגבי השאר, נראה. אני לא מאלו שמחפשים ישבנים לחדור אליהם, והישבן שלי עצמי כבר נטחן מספיק ע"י טלי לאחרונה. אז אני בחופשה אנאלית.

הילה מלטפת אותי, ואני אותה. רפרופי שפתיים, צרפתיות סבירות, ואז אני מטייל בלשוני בכל מיני מקומות ומתחיל להדליק אותה, וחוזר לשפתיים. הפעם היא נענית וזורמת עד הסוף והנשיקות הופכות עמוקות ולוהטות. אני יורד לחזה ומחולל שם לצליל גניחותיה. אני ממשיך להשתמש בלשוני עוד לפני ההדרמה לאזור החשק, והיא מביטה בי ואומרת "אתה כזה אוראלי. מדהים. תמשיך. אפשר ככה כל היום". הזין שלה בדום מתוח והיא נהנית מכל רגע. התענגתי על הזין שלה לא מעט זמן, לפני שעברנו ל 69. הזמן טס ואנחנו משנים זוויות ומשפשפים זין לזין, עושים ביד אחד לשני ואז ביחד, ושוב אוראלי. והזמן ממשיך לטוס. היא מתישבת עלי ואני מרגיש את הפתח האחורי שלה נצמד על קצה הזין שלי וממהר לבקש כובע. היא כמעט מאוכזבת מהמעבר ה"מהיר" לכוונות חדירה (עברה כמעט שעה כבר בינתיים!). חדירה לאחוריה אבל אחרי זמן קצר אני מרגיש שזה לא זה, ומעדיף לחזור לאוראלי.

היא מאד סבלנית (הרבה יותר ממני), ובסופו של דבר אני גומר ב 69 איתה. סה"כ עברה כשעה ורבע.

בסך הכל חוויה נחמדה עם טעם של עוד. לא משהוא מפיל. 300+טיפ עסיסי שבכל זאת נתתי לה.

הרלי

Harley2011-02-23 10:08:08
Live to ride and Ride to live

27
אתה טועה ומטעה
מצד אחד נתת קומפלימנטים על יחס מעולה ועל שירות אדיב וקשוב

ומצד שני ביקרת את המראה שלה כאילו ואין תמונות המוכיחות אחרת ... והתמונות אמיתיות, אפילו אתה אמרת כך

הילה היא אישיות והיא סקסית במראה ובמיטה, אני לא מבין על מה כל הביקורת הקשה שנתת

יש גרועות ממנה בהרבה ואף טובות ממנה אבל היא רחוקה מלהיות מה שתיארת

ביקרתי וביקרו אצלה עוד לא מעט ארים שנתנו פה ביקורות מצוינות עליה

לטעמי קצת ליכלכת ..מבולבל

אגב, לא ברור לי למה נכנסת ושילמת עוד לפני האקט
כי אני מכיר אותה והיא לא אחת שלוקחת דמי ביטול או מכריחה אותך להישאר, יכולת להגיד שלא מתאים או אפילו לתרץ

וללכת, אבל העובדה שנשארת ועוד השארת טיפ עסיסי מוכיחה שהיית מרוצה מהמראה שלה, ועוד יותר מכך, מהשירות שלה,

יצאת קצת עילג מה"ביקורת" שלך!

אני, כמו עוד הרבה אחרים, אמשיך לבקר אצל המתוקה הזו ...

ואין לי ספק שגם אתהCool

19LOLx82011-02-22 17:10:29

28

היי,

אתיחס למה שכתבת כי בסך הכל אנחנו כאן כותבים למען האחרים. ואם מישהוא ירוויח מזה, וסיפקנו לו מידע אז עשינו את שלנו. ודרך אגב, אם אכן יש לך ניסיון עשיר איתה ועם אחרות, חבל שאתה לא כותב דיווחים למען כולם.

ועכשיו עניינית.

התמונות בפרסום, והביקורות הכתובות כאן הן מידע אשר אמור לעזור לאדם שטרם (!) היה לקבל החלטה, האם להגיע או לא לנותנת שירות.

לאחר שאדם היה ונפגש, הוא כבר לא זקוק לתמונות או לחוויות אחרים – יש לו חוות דעת משלו.

גם אם התמונות אמיתיות הן מטבען מציגות פן מסויים (שנבחר על ידי הבחורה/קוקסינלית), ובנקודת זמן או מצב מסויים. לעיתים דומה למציאות, לפעמים לא.

אני ציינתי נקודות שלא ניתן לראות בתמונות. באם המידע שנתתי אינו נכון – אתה מוזמן להגיב תכלס (אם כתבתי "בהירה" ולדעתך היא כהה – זו דוגמא, אם כתבתי שיער ארוך והוא קצר כנ"ל, מתניים צרות וכו ).

זו התייחסות רלוונטית. שכל אחד יעשה את השיקול שלו לאור המידע אם אוהב או לא.

לגבי הדעה הסובייקטיבית שלי על נשיות זה כבר עניין של טעם אישי – ואין כאן נכון ולא נכון. אני אוהב קימורים, ואני מעדיף להיות עם מישהיא שכן שמה איפור (לדעתי זה מוסיף, וזו כבר בחירה של הבחורה לגבי איך לקבל לקוח, ובחירה שלי האם אני מתחבר לבחירה שלה או לא). כל אחד בוחר את טעמו. הבעתי את דעתי. אין כאן טועה ואין מטעה.

המראה הוא חשוב, אבל מבחינתי הוא משני לחלוטין ליחס, לשירותיות ולחוויה עצמה.

וכאן הילה בהחלט נותנת כיסוי מלא לציפיות. וזו גם הסיבה ל"למה נשארתי ?"

כמו שכתבתי גם בדיווח - כי זו עסקת חבילה של מראה, גישה , שירותיות, וכו.

להילה יש אישיות מעניינת, גישה מעולה, היא שירותית ביותר, וכיף להיות איתה במיטה (ואם לסה"כ שכתבתי בפוסט הזה אתה מתייחס כביקורת קשה אז לא ראית ביקורת קשה מהי ... ).

ולפיכך גם נשארתי, גם נהניתי, גם ממליץ, וגם השארתי טיפ. והמדד הכי טוב בסופו של יום הוא אם חוזרים. ואני לא זוכר שכתבתי שלא אחזור ...

הארלי

נ.ב. ומילה אחרונה, כמישהוא שמחזיק מעצמו כאחד שיודע להתנסח, להיות מושחז כשצריך, ולשים לב לפרטים ...

[QUOTE=harddick]
אגב, לא ברור לי למה נכנסת ושילמת עוד לפני האקט [/QUOTE]

אני לא כתבתי ששילמתי לפני האקט ... יש רק אדם אחד שיודע את זה ... Star

19LOLx82011-02-23 13:41:27
Live to ride and Ride to live

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”