כ קמילה קוקס - דף 3 - סקס אדיר

קמילה קוקס

22
[QUOTE=סקסימן] התקשרתי לקמילה ושאלתי לפרטים, אציין שפגשתי אותה בעבר בשד' הר ציון והיא ממש ממש יפה ברמה גבוהה מאד, היא ענתה שפגישה יעלה 300 ש"ח. שאלתי אם היא מוכנה גם לעשות דברים חריגים למידי, למשל נשיקות צרפתיות, רימינג, וכו'. היא ענתה שיש מה לדבר על הכל.
הגעת אליה, שוב ביקשתי שירות מפנק יותר מהרגיל, אז היא אמרה שהיא מוכנה לכל חוץ מרימינג אלי (היא לא עושה רימינג אף פעם). וביקשה מציצה בלי , ונשיקות, 1000 ש"ח!
הלכתי על זה, התלקחתי, יצאתי, והתחלתי לנשק, אז היא אומרת "אתה מתכוון לנשיקות אמיתיות וצרפתיות", אמרתי "בוודאי", אז היא אמרה שהיא ממש בוחלת מזה, אבל בגלל ששילמתי (תזכרו, 1000 ש"ח!!!) היא תסכים, אחרי שנישקה אותי אוי ל15 שניות, היא מוציאה הזיין (אני חייב לציין שזה זיין גדול מאוד) בשבילי למצוץ, כל פעם שרציתי לנשק היא הסתובבה ולא נתנה!
מציצה בלי קונדום (כפי שסיכמנו) היא עשתה אולי לחצי דקה, ועשתה לי ביד (ב69) עד שגמרתי, סה"כ 20 דקות אצלה, אחרי ששילמתי 1000 ש"ח, ולא ביצעה ההבטחות שלה!
תתרחקו מלשלם שקל יותר מה300 שלה, ההבטחות לעוד לא שוות, אבל יתכן ש300 שווה כי היא אכן יפה.
[/QUOTE]

ביזיון
חייב לציין שאתה לא הכי שפוי לתת לקוקס 1000 שח...לא יעזור קוקס לא תגיע לרמה של בחורה כוסית אמיתית כך שב1000 היית מקבל טיפול 10,000 מעולה אצל כל בחורה vip

קמילה קוקס

24
דפוק !!!
לא משלמים 1000 שקל נקודה. או שאולי אתה רוטשילד וזה קטן עליך...
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

קמילה קוקס

25
מר שגל - פעם, את מה שאמרת, היו אומרים ההיפך. היית יכול לקבל מקוקסינלית שירות שבחיים לא היית מקבל מבחורה. בלי כואב לי, בלי לא יכולה, היו מתאבדות לי על הזין, בלי צחוק. היום? היום הן עושות לך טובה שאתה בכלל יכול לגעת בהן, וזה מה שעצוב. איך הגלגל התהפך לו.
גולגול - אם בר רפאלי תתחיל לארח, אני אהיה מוכן לשים לה 1000 שקל, אבל רק בגלל שזו בר רפאלי, עם כל המשמעויות הנגזרות מזה. מעבר לכך, אין לא בחורה ולא קוקס ששוות אלפיה, בזה אני מסכים איתך. וזה בלי קשר למצב הכלכלי היום.

הבעיה היא שאנשים כאן לא חכמים, אלא חושבים עם הזין כל הזמן. תייבשו קצת את הביצה, ותראו איך הצפרדעים מתחננות פתאום לקצת "מים". הבעיה עם אלה שנסחפים עם הסכומים, הם לא מבינים שהם מקלקלים לכל האחרים בשלב ראשון, ובסוף גם להם כבר יהיה יקר מדי ולא משתלם.
בשביל אלפייה, אני מעדיף לשלוף את הזין שלי מול המחשב, היא צריכה לעשות שמיניות וצוקאהרה לאחור ולפנים, עם סיומת סאמרסולט ובלי פסיעה בנחיתה, כדי להוציא ממני אלפיה. וזה נכון גם לגבי בר רפאלי צחוק

קמילה קוקס

26
suck this חזק חזק בהתעמלות אומנותית. מה אלכס שטילוב ? או דאגלס האמריקאית..
מוחא כפייהמוחא כפייה
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

קמילה קוקס

29

מכל הדיבורים על טרנסיות, ואחרי שביקרתי
אצל מירן ושירן, הייתי חייב לבקר את קמילה
.

כפי שקודמיי הזכירו מדובר בבחורה יפה מאוד ונשית מאוד אם כי
מבחינת טיפוח, כפות ידיים ורגליים יש אפשרות לשיפור
.

כשנכנסתי, העברתי
את הפפלימוס, ומצאתי את עצמי מתפשט ותוך שניות היינו במיטה ערומים.

אני דרשתי להתקלח על מנת להרגיש עם עצמי
קצת יותר טוב. קמילה לא התקלחה, אך הריחה טוב, כנראה התקלחה זמן קצר לפני
.

כשחזרתי מהמקלחת, שוב נשכבנו על המיטה, התגלה לי גוף מדהים
של קמילה, חזה גדול ויפה, וזין פשוט ענק, אין דברים כאלה.

כמובן שמייד התחלתי למצוץ לה, והזין שלה
נעמד כמו טיל. קיבלתי מציצה מקונדמת, טובה מאוד, ולצערי, ואני אומר, לצערי, גמרתי מהר מאוד, אבל
זה לא היה בגלל תקתוק של קמילה, אלא בגלל שאני הגעתי חרמן לאללה.

אני אחזור כמובן, רק בשביל להרגיש את
הזין הזה שוב!

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”