כ איך אדע לזהות נערה שהייתה בעברה גבר? - דף 3 - סקס אדיר

איך אדע לזהות נערה שהייתה בעברה גבר?

21
זה לא שאני נעלב, אתה פשוט כותב דברים בפטרונות, מבטל דברים של אחרים כאילו שאתה חכם גדול והאחרים טמבלים גמורים.
אז כל הכתיבה הכביכול הסמכותית שלך מבוססת על הרגשת עליונות שאין לה שום אחיזה במציאות.
אני מצטט אותך:
"ממתי עושים ניתוח לשינוי גוון הקול? קול הבס הגברי נובע מטסטוסטורון, שמיוצר באשכים בעיקר (אבל לא רק). כשיכרתו לך את הביצים, גם לך יהיה קול ציפציף נשי, כמו לסריסים בעבר או הקול של מייקל ג'קסון עליו השלום כשהיה תופס את הביצים ועושה איהייי חיוך גדול. זו הסיבה שהקול משתנה לאחר ניתוח לשינוי מין, ולא שום ניתוח במיתרי הקול, מאיפה הבאת את השטויות האלה?"

ואם אתה כבר מסביר את עניין הטסטוסטרון, אז האשכים הם לא המקור היחיד לטסטוסטרון וישנם מקרים שהוא קיים בערכים גבוהים גם בנשים.

דבר נוסף והכי חשוב - למרות השטויות שאתה כותב וכנראה לא מבין בזה כלום, הגברים שעברו שינוי מין, דווקא צריכים/ות לעשות ניתוח במיתרי הקול.
אמנם הורדת האשכים אכן משנה את הקול, אך לא לקול נשי ורך, אלה לקול מצפצף ומרגיז. וזאת סיבה מאד חשובה לעבור עוד ניתוח שאתה טוען שהוא "לא נחוץ"

אז למרות הכתיבה ה"כאילו" סמכותית שלך, שוב יצאת טמבל
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

22
זה יפה שאתה מצטט אותי, אבל בוחר להתייחס רק לחלק מהדבים שכתבתי ולהתעלם ממה שנוח לך. תקרא שוב והפעם בעיון, ותראה שכתבתי שההורמון הגברי לא מיוצר רק באשכים - כתבתי את זה בסוגריים. וזה שיש ייצור של הורמון גברי גם אצל נשים בשחלות אני יודע, זה שלא כתבתי לא אומר שאני לא יודע, או שאתה גאון הדור ויודע הכל.
תעבוד קצת על סף הרגישות שלך. אז כתבתי שאמרת שטויות. עוד שנייה תתחיל לבכות לנו פה וזהו.
מכיוון שאני קולט את הגישה הכללית שלך, בוא נסגור על זה שאתה גאון הדור, כליל השלמות, ידען בעל שם עולמי ומומחה לניתוחים פלסטיים באשר הם. אתה האלפא והאומגה, ההתחלה והסוף.. יותר מזה לא יכול לתת לך, שמתי אותך כבר ברמה של ישו..
סתם לידיעתך - בעבר הרחוק סריסים נחשבו לזמרים מבוקשים, בגלל הקול הגבוה שיכלו להגיע אליו, אפילו יותר מקול נשי. מן הסתם זה גם תלוי ביכולת לשיר ולשלוט בצליל בלי לזייף. וזה בלי ניתוחים במיתרי הקול, כי לא היו כאלה אז.
אבל בוא תמשיך לחפש בין המילים שלי איך לעוות את השאלות שלי, ולכתוב לי שוב שיצאתי טמבל. אני מניח שזה עושה לך טוב בנשמה, אז לך על זה. אתה קצת פאתטי בזה שאתה מתרגש ממישהו שלא פגשת מעולם, שכותב מאחורי מסך מחשב, וגם לא תפגוש בחיים. צא מהסרט. אני לא שם עליך עד כדי כך שיהיה לי חשוב להעליב אותך או להתנשא מעליך. ביום שיצא לך כסף מהשטויות האלה, אני אבין אותך, עד אז, שחרר, עוד מעט סוף שבוע ולא שווה כל האנרגיה השלילית הזאת.

24
suck this היקר,
אתה ממשיך בשיטתך הפוגענית ללא רסן.
ושוב אתה מנסה להראות שאתה הרבה יותר חכם על ידי כתיבה שאתה שם אותי בדרגת אלוהות, שברור מאליו שכל כוונתך היא רק לגחח אותי.

ושוב אתה מנסה להוכיח כמה אתה חכם על ידי שליחת אי אלו עובדות שלא קשורות כלל לנושא - כי מה הקשר של הסריסים של פעם, לניתוח במיתרי הקול שלא היה קיים בכלל בזמנו?
ובכלל, אתה חושב שמי שעבר ניתוח לשינוי מין רוצה להשמע כמו סריס? נראה לך?
הרי ברור שמי שכבר עבר ניתוח לשינוי מין, רוצה שיהיה לו קול נשי ורך ולא קול ציצני מסורס. כי גם לנשים אין קול צייצני מסורס.

ןמה בכלל כל הסיפור על הסריסים קשור לזה שלא ידעת שיש ניתוחים במיתרי הקול?

אז במקום להמשיך בכתיבתך הילדותית והמתנגחת, אני אגיד לך מה אני מצפה:

כאשר קראת לראשונה כאן בפוסט על ניתוח במיתרי הקול, אדם אינטליגטי באמת, לא כזה שחושב שיודע הכל, היה אומר לעצמו.. אופס... יש כאן משהו ש"אני לא יודע" ושווה בדיקה... ואז היה הולך לפרופסור אינטרנט ולומד.
אבל מישהו שרק חושב את עצמו לאינטליגנטי (כזה שחושב שיודע בכל ולא צריך ללמוד כלום), מאד מופתע כשכותבים דברים שהוא לא יודע, ובמקום ללמוד, הוא תוקף.
ואני אגיד לך עוד משהו, גם כשהתברר לך שלא דיברתי שטויות ושתקפת אותי סתם מתוך צורך עליונות פנימי בלתי נשלט, גם אז לא ביקשת סליחה, אלה המשכת לנסות להראות כמה אתה חכם וכמה אתה מבין וכמה אני קטנוני.
אז תדע לך שמותר לך ללמוד דברים חדשים ולהגיד תודה על השיעור.
מותר לך גם להגיד סליחה על התוקפנות המיותרת ועל הרצון להיראות חכם ומבין.

25
[QUOTE=suck this]

קודם כל אני לא מדבר שטויות. הניתוח הזה נראה לי מיותר למי שעושה ניתוח מלא לשינוי מין, כי ברגע שכורתים לך את הביצים אז אין ייצור של טסטוסטורון בגוף והקול משתנה מעצמו, אין שום צורך בניתוח כזה שיכול להסתבך בקלות ולהשאיר אותך בלי קול אחר כך.
תסתכל בקישור הבא (די מצחיק האמת) ותראה מה אומר בנאדם שבטעות כרתו לו את הביצים בניתוח, מה הדבר הראשון שהוא שם לב אליו. אתה כבר תשמע בעצמך.. בעיני לפחות זה נשמע כמו ניתוח מיותר.
אם קוקסינלית בוחרת לעשות את זה, יש בזה יותר היגיון, מצטער שאני לא בקיא בכל רזי הניתוחים הקיימים. מה אתה נעלב? בסך הכל שאלתי מאיפה הבאת את השטויות האלה. עכשיו עם הקישור אני יודע מאיפה צחוק
אז למדתי דבר חדש, תודה.
[/QUOTE]
זה לא אשמתי שאתה בוחר להתייחס לחלק מההודעה שלי, ולחלק שני לא. כבר כתבתי לך את זה, וגם אתה בוחר להתעלם מזה. אז כנראה שלטנגו צריך שניים, ואם אני יצאתי טמבל, אז גם אתה.
שבת שלום.

26
תגיד לי, מה זאת התלונה הזאת שאני בוחר להתייחס רק לחלק מההודעה? נראה לך שאני צריך להתייחס לכל פסיק שאתה כותב? כאילו מה? נראה לך שאני אכתוב לך ששורה 3 כן נכונה, שורה 5 לא נכונה, שורה 7 כן מתאימה, שורה 9 לא מתאימה...
מה אני עובד אצלך?

כל התייחסות היא כללית וככה היא חייבת להיות. ואם אני רוצה להתייחס למשהו נקודתי, אז זאת זכותי המלאה.

ואם אתה כבר מבקש שאתייחס לכל שטות שאתה כותב, אז אני מצטט אותך:
"בעיני לפחות זה נשמע כמו ניתוח מיותר"
אז תגיד את זה לאותו אחד שעשה ניתוח לשינוי מין ופתאום הקול שלו הפך לצייצני.. תגיד לו שהניתוח מיותר. וגם אותו אחד שהקול שלו דווקא לא השתנה (יש גם מקרים כאלה) והוא נשאר עם קול בס - גם אליו תלך ותגיד לו שהוא לא צריך ניתוח.
ולמה? כי בעיניך זה מיותר.

אבל מה לעשות?
זאת היא שצריכה להמשיך לחיות עם הגוף החדש שלה, ולא אתה!!

27
אתה אידיוט ברמות קשות, סתם שתדע.
כתבת שלא יזיק לי להגיד תודה שלמדתי משהו חדש, והראיתי לך שדווקא כן אמרתי. שוב, מה זה אשמתי שאתה טמבל שבוחר לראות מה שהוא רוצה לראות, מאשים אותי במשהו לא נכון, ואחר כך עוד בא אלי בתלונות על זה שאני מוכיח לו שהוא יצא טמבל במקרה הטוב, וחרטטן שמשחק אותה תמים במקרה הרע? כל מה שכתבת אחר כך לא רלוונטי בכלל, ומעניין לי את הביצה השמאלית, כבר חפרת על זה מספיק, יותר מעורך דין שמייצג את הלקוח העבריין שלו בבית משפט. בסדר, הבנו, יש ניתוחים במיתרי הקול, וכל קוקסינלית בארץ כבר יודעת על זה מרוב שחפרת, נו מה אתה רוצה עכשיו? עוד פעם שיגידו לך נכון, צדקת, או שסתם ניסית להסיט את תשומת הלב מהעובדה שיצאת עלי בגלל טענה שאופס, התבררה כלא נכונה.
ניסית להוכיח אותי, והראיתי לך שדווקא אתה קפצת כמו חמור בראש..
לך חפש מישהו אחר לטפס עליו, לצערך, אני אפילו לא מתקרב להיות פלגמט כמוך, אז תחסוך מאיתנו את גאונותך.
כתבת באחת מההודעות ההזויות שלך שזה לא בושה לבקש סליחה ובלה ובלה בלה.. נאה דורש נאה מקיים. בינתיים, אתה רק פוסל אותי על התנהגות שאתה מפגין ואתה אפילו לא שם לב לעצמך. אז תרשה לי לא לקבל ממך עצות והטפות מוסר, סבבה, איינשטיין?

28
לא יעזור כלום, המקום הפנימי שמוציא ממך את כל הרוע והקטילות המיותרות, הוא בדיוק אותו מקום בלב שלך שמסרב להגיד "סליחה, טעיתי"
אמנם כתבת ש"הבנתי מאיפה הבאת את זה", אבל מה, איפה הסליחה על "איזה שטויות אתה מדבר"?
והכי חשוב, גם כשכבר כתבת שהבנת מאיפה אני מביא את זה, גם אז המשכת בקטילה והזלזול. כי אתה בעצם אומר שהבנת, אבל אני בכל זאת טמבל. אתה ממש לא מסוגל לפרגן.
לידיעתך, מדובר בשיטת פיצוי ידועה בפסיכולוגיה - על מנת לצאת חכם ולהראות לכולם כמה אתה יודע, אתה חייב להקטין מישהו אחר, במיוחד את זה שאתה מתנגח איתו. כי הדברים והטענות שלך לא עומדות בפני עצמן, אז רק על ידי קטילת הדברים של מישהו אחר, אתה מתחזק את האגו שלך.

אגב - אתה לא חייב להמשיך לכתוב שטויות שלא מוכיחות כלום, מעבר לעובדה שאתה ממשיך להעמיק את הפינה הקטנה שנכנסת אליה. כאילו שבגלל החפירות שלי, כבר כל הקוקסינליות יודעות שיש ניתוח למיתרי הקול. כאילו שלא ידעו לפני זה... כאילו שאם אתה לא ידעת, אז מדובר באיזה חידוש עולמי....

יכולתי להמשיך לחפור ולהראות עוד כמה דברים לא לעניין שכתבת, אבל עכשיו אני באמת מפסיק לענות לך, כי באמת נמאס לי. אתה יכול לנסות ללמוד כאן משהו על עצמך מכל מה שכתבתי לך, ואתה יכול להשאר באותה פינת אגו קטנה שנכנסת אליה.
בסופו של דבר רק אתה קובע מה אתה עושה ואיך אתה מתנהל.
בהצלחה בהמשך הדרך.
מקווה שבכל זאת למדת משהו על עצמך.
איך אמר הדלהי למה? גם אם הפסדת, לפחות אל תפסיד את הלקח.

29
פששש... קודם אתה גאון וידען כמו איינשטיין, אחר כך אתה מנתח אותי פסיכולוגית כמו פרויד, ועכשיו אתה בא לי רוחני עם מנטרות של הדלאי למה.
אמרתי לך כבר שאתה גאון הדור? רואים שחרשת על גוגל, עכשיו סע טמבל, לך תלמד אחרים את מה שאתה עדיין לא למדת על עצמך. קודם תיישם את מה שאתה מדקלם, אחר כך תבוא להטיף מוסר לאחרים. טול קורה מבין עיניך, לא אתה זה שתלמד אותי איך להתנהג ואיך להתבטא לאחרים. אתה רחוק משם.
תקרא את התגובות המתנשאות שלך שוב, אחר כך תבוא לדבר איתי ולהטיף לי מוסר על התנשאות. אתה מקווה שלמדתי משהו על עצמי. באמת, איזה איש טוב לב אתה, כמה אתה בסך הכל בא ממקום טוב של לעזור לי לעבוד על המידות שלי, הרי אתה לא בא ממקום של אגו, אתה מצטט את הדלאי למה, אז איך זה אפשרי בכלל. ממש צדיק מהל"ו. לך תקים אשראם ותתרום לאחרים מהידע הנרחב שלך על רוחניות, מה אתה עושה פה?
אתה למדת משהו מזה? או שבעצם לגאון כמוך כבר אין מה ללמוד, בטח לא משכמותי. אז מה שאני למדתי, זה שאתה כזה אידיוט, שאפשר ללמוד ממך רק מה לא לעשות, אבל גם זה משהו שצריך לדעת.. אז שוב, למקרה שעוד פעם פספסת, תודה!

suck this2013-04-14 18:06:21
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”