כ מלאני קוקס - דף 3 - סקס אדיר

מלאני קוקס

21
נייל - פייסבוק. ראיתי את הכרטיס שלה, עם שם משפחה אחר, ותמונה שלה ושל בעלה בחליפה ושמלת כלה בתור תמונת קאבר, ואיחולי מזל טוב מפה ועד הודעה חדשה.
גרה בארה"ב כבר שנים, לוס אנג'לס אם אני לא טועה.

מלאני קוקס

22
[QUOTE=suck this] נייל - פייסבוק. ראיתי את הכרטיס שלה, עם שם משפחה אחר, ותמונה שלה ושל בעלה בחליפה ושמלת כלה בתור תמונת קאבר, ואיחולי מזל טוב מפה ועד הודעה חדשה.
גרה בארה"ב כבר שנים, לוס אנג'לס אם אני לא טועה.
[/QUOTE]

מה השם שלה היום?
האם באמת היא עשתה ניתוח?

למיטב ידיעתי היתה כמה שנים בארופה עד כמה שאני זוכר
בציריך שבשוויץ וגם שמה עבדה בזנות.

רק מלשמע את השם שלה אני מתמוגג ונזכר כמה טוב היה פעם ביחס
להיום.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

מלאני קוקס

23
אני לא מתכוון לפרסם את השם שלה פה, כי מגיעה לה קצת פרטיות ואין לך מה לחפש דניאלוב כי לא תמצא אותה בשם הזה. אבל זה בדוק, סמוך עלי, לא הייתי כותב את זה סתם, ואני בדיכאון רק מהידיעה שסביר להניח שלא אזכה לטעום אותה שוב.
לגבי החיתוך - התמונות הישנות שלה שבהן היא חתכה מזויפות בוודאות, כי גם אחריהן היא המשיכה לעבוד, ולא היו דיווחים על זה שהיא חתכה.
אם בשנים האחרונות היא חתכה אני לא יודע. אני חושב שהיא היתה כאן לפני כשנה, ולצערי פספסתי אותה. אבל זה כבר לא רלוונטי בכל מקרה.

מלאני קוקס

26
עדכון ביקור אצל דניאלה.

בטלפון הייתה נחמדה ונעימה. כשהגעתי לאיזור כיוונה אותי לדירה. כפי שנאמר למעלה הדירה נקיה ומסודרת. המיטה כנ"ל סדינים מריחים מכביסה.
דניאלה כוסית אמיתית. רזה, גבוהה, מחוטבת עם מותן נשית ותחת חמוד. חזה יפה בינוני ורך כמו של אשה. מעט בנות מקוריות מגיעות לרמה כזאת, וחשוב מכך פנים מדהימות. פשוט יפיפה. אם עשתה ניתוחים בפנים זה לא ניכר. מעלפת. הזכירה לי בפנים תמונות שראיתי לפני שנים של קוקס שקראה לעצמה ענת. לא פגשתי את ענת אז לא יודע אם זה אותה אחת אבל הלוק דומה.
שיחה נעימה, מקלחת קצרה, ארבע מאות ש"ח ניתנו עודף לא חזר... המחיר לכאורה 350.
כאמור כוסית ברמות נדירות, ישר התנפלתי על הזין אך למרות מציצה ארוכה מאוד ומושקעת מאוד שלי לא נצפו סימני זיקפה... כאן המקום לומר שמאחר שזה שונה ממה שדווח למעלה יש לתת לה להנות מהספק. אולי בדיוק גמרה קודם, אולי לא נמשכה אלי לך תדע...
תוך כדי שאני מוצץ לה לשווא הלבישה לי חליפה, נתנה מציצה קצרה ולא מאוד מושקעת ואז הציעה שאני אזיין אותה כדי שיעמוד לה ותוכל לזיין אותי. למרות שלא נשמע לי מבטיח כל כך החרמנות גברה והלכתי על זה.
היינו בשלוש תנוחות, מיסיונרית, על הבטן, והיא רוכבת עלי. בשלושתן היא פליששה אותי, לזכותה יאמר במקצועיות ועם תחושה נעימה, אבל פלש זה פלש. תוך כדי השמיעה קולות, גניחות, דיבורים מלוכלכים, אותי הדברים האלה לא מחרמנים אבל לא הפריע לי. לבסוף אחרי דקות מספר הורידה את הגומי ושפשפה אותי עד גמירה. למותר לציין שהזין שלה לא יצא מהרפיון במהלך כל האירוע. מיד אחרי שגמרתי קיבלתי מגבונים והופ להתלבש וללכת.
מהכניסה ועד הפרידה סדר גודל של עשרים דקות.

אז מה היה לנו שם? כוסית על ויפהפייה שאין דברים כאלה. יחס נעים לא מלחיץ אווירה חיובית כל הדרך. הזין במקרה שלי לא תפקד אבל יש מצב שזה נקודתי. וכמובן נטיה לתחמנות, הפלש, הגניחות, ההבטחות לזין שיעמוד מאוחר יותר... בתמצית ניצלה את ביישנותי ונטייתי להעביר הלאה. הסיבה שאני אומר זאת היא שאני די בטוח שלחתיכים שבינכם ולבטח לאסרטיביים שיודעים לדרוש ולקבל את החדירה האמיתות יש סיכוי מצוין לקבל סקס מדהים. מבחינתי למרות שמאוד נהניתי בגלל כמה שהיא יפה לא אחזור בגלל הפלישוש ובגלל שהזין לא עמד לה.
תהנו

מלאני קוקס

28
[QUOTE=balon14] עדכון ביקור אצל דניאלה. 

אז מה היה לנו שם?  כוסית על ויפהפייה שאין דברים כאלה. יחס נעים לא מלחיץ אווירה חיובית כל הדרך. הזין במקרה שלי לא תפקד אבל יש מצב שזה נקודתי. וכמובן נטיה לתחמנות, הפלש, הגניחות, ההבטחות לזין שיעמוד מאוחר יותר...  בתמצית ניצלה את ביישנותי ונטייתי להעביר הלאה. הסיבה שאני אומר זאת היא שאני די בטוח שלחתיכים שבינכם ולבטח לאסרטיביים שיודעים לדרוש ולקבל את החדירה האמיתות יש סיכוי מצוין לקבל סקס מדהים. מבחינתי למרות שמאוד נהניתי בגלל כמה שהיא יפה לא אחזור בגלל הפלישוש ובגלל שהזין לא עמד לה. 
תהנו 
[/QUOTE]

לא פלא,
היא מחבורתה של מור ויטל.
אי אפשר לצפות ליותר מידי מחבורה זו.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

מלאני קוקס

29
[QUOTE=neil] [QUOTE=balon14] עדכון ביקור אצל דניאלה.

אז מה היה לנו שם? כוסית על ויפהפייה שאין דברים כאלה. יחס נעים לא מלחיץ אווירה חיובית כל הדרך. הזין במקרה שלי לא תפקד אבל יש מצב שזה נקודתי. וכמובן נטיה לתחמנות, הפלש, הגניחות, ההבטחות לזין שיעמוד מאוחר יותר... בתמצית ניצלה את ביישנותי ונטייתי להעביר הלאה. הסיבה שאני אומר זאת היא שאני די בטוח שלחתיכים שבינכם ולבטח לאסרטיביים שיודעים לדרוש ולקבל את החדירה האמיתות יש סיכוי מצוין לקבל סקס מדהים. מבחינתי למרות שמאוד נהניתי בגלל כמה שהיא יפה לא אחזור בגלל הפלישוש ובגלל שהזין לא עמד לה.
תהנו
[/QUOTE]

לא פלא,

היא מחבורתה של מור ויטל.

אי אפשר לצפות ליותר מידי מחבורה זו.

[/QUOTE]

מחברותה של מור? לדעתי אתה טועה

מלאני קוקס

30
Neil, שתי שאלות לי אליך:

איך אתה יודע שהיא שייכת ל"חבורת מור ויטל" איפה רואים את הרכב החבורה הזאת?
שנית, למה בנות החבורה נחשבות לנותנות שירות רע כשזאת שהחבורה נקראת על שמה, מור, היא מנותנות השירות המעולה בעיר?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”