כ רגע לפני שמנסה - עזרה קטנה - דף 3 - סקס אדיר

רגע לפני שמנסה - עזרה קטנה

21
[QUOTE=redone]ותיקק, היתה בעבר בפורום התנגשות בינך לבין הילה ואז משום מה לא הזכרת את העניין הזה של החשוף.... יש סיבה לזה שדווקא עכשיו אתה מספר לכולנו ? [/QUOTE]

שאלתי אותה בעבר בנוגע לזיון חשוף, והיא הסכימה,
יש באתר מתחרה גם כן דיווחים, עליה שהיא מקבלת חשוף, רק שלפעמים האתר ההוא מוחק אחרי כמה זמן את הדיווחים,
אין קשר בין ההתנגשות שלי איתה לבין השירות שלה, אכן הרבה משבחים את השירות שלה, שהוא כלל לא דומה למרבית הקוקס התקתקניות,

לטעמי היא אכן גברית ביותר, וסימני הגיל מתחילים לבלוט, לדעתי האישית היא כבר באזור גיל ה 40++

למעשה כולן יסכימו לקבל חשוף אחרי שתהיה כימיה ותהפוך לקבוע , זה סתם עניין של זמן, וזה תופס לקוקס , ולזונות רגיליות,

22
מאמת את הדיווח של ותיק. הייתי אצלה 3 פעמים בעבר. בפעם השנייה שהייתי אצלה הבטיחה לגמור, כשלא הצליחה הציעה לי לעשות את זה חשוף כי רק זה מדליק אותה וככה היא תוכל לגמור.

פעם שלישית הציעה שוב לעשות את זה חשוף ופה כבר נבהלתי. לכן גם לא חזרתי אליה בינתיים.

מה שכן נותנות שירות מעולה, מהטובים שנתקלתי בהם....

23
תודה רבה על התגובות! :)
ראיתי את דומיניק במהלך חיפושיי ואכן ראיתי הרבה המלצות לפעם ראשונה,
אז הבנתי שהילה לא כל כך תתאים,
דומיניק דיי תפסה את צומת לבי, גם מביקורות שקראתי וגם מההמלצות פה,
מבחינת מראה נראת סבבה (אם התמונות באתר מעודכנות),
חושב להתקשר ולראות איך זה מרגיש,
ידוע איזה שעות היא עובדת?
מישהו היה לא מזמן ויודע לדווח האם השירות נשאר כמו שמספרים בסיקורים קודמים?
אם יש המלצות נגדיות אשמח לשמוע :)
תודה :)

25
לא הבנתי למה ערבבת שני נושאים...דובר פה על הילה ואתה שואל על מזל.

בכל מקרה הייתי פעמיים אצלה, אך ללא תשלום ככה שקשה לי לומר לך על טיב השירות בתשלום שלה. מה שכן קח בחשבון שהיא מתלבשת, אבל נראית טוב. זין ממוצע ועומד והיא פאסיבית בלבד אבל יודעת למצוץ טוב. אני סה"כ נהניתי איתה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”