מתי כבר יגיעו קוקסינליות נורמליות לאזור השרון !? 21 על ידי Jackson כל הכבוד In Loveהיא כולה פוזות, אמרה שמי שרוצה פרטים שלה לרשום לה בפרטיעד היום לא חזרה אלי וכמובן שפתחה את ההודעות ציטוט 29 אוקטובר 2015, 14:44
מתי כבר יגיעו קוקסינליות נורמליות לאזור השרון !? 22 על ידי neil נופי טופי = נופר נווה !? גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה) ציטוט 01 נובמבר 2015, 09:02
מתי כבר יגיעו קוקסינליות נורמליות לאזור השרון !? 23 על ידי In love [QUOTE=neil]נופי טופי = נופר נווה !?[/QUOTE] אכן כן! גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו! ציטוט 01 נובמבר 2015, 18:11
מתי כבר יגיעו קוקסינליות נורמליות לאזור השרון !? 24 על ידי neil [QUOTE=In love] [QUOTE=neil]נופי טופי = נופר נווה !?[/QUOTE] אכן כן![/QUOTE] היתרון הגדול של הבחורה שהיא גומרת בקלות. זאת הסיבה העיקרית ללכת לבחורינה. גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה) ציטוט 02 נובמבר 2015, 15:09
מתי כבר יגיעו קוקסינליות נורמליות לאזור השרון !? 25 על ידי אשי נראה לי שיופי טופי מעוניינת בזין בתחת אם אין מתנדב אז אני מתנדב ואם את רוצה אין שום בעיה תשאירי הודעה וגם תוכלי לבדוק אם אני בכושר ויכול להחזיק יותר מחמש דקות נראה אותך מרימה את (הביצים)הכפפה אגב אני אדם מאד מנומס ולא שומר טינה ציטוט 05 נובמבר 2015, 10:56
מתי כבר יגיעו קוקסינליות נורמליות לאזור השרון !? 26 על ידי neil יופי טופי בעיקר תיתן לך זין בתחת ושפיך לפנים. גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה) ציטוט 05 נובמבר 2015, 14:33
מתי כבר יגיעו קוקסינליות נורמליות לאזור השרון !? 27 על ידי אשי אין לה סיכוי שתנסה ותענה ציטוט 05 נובמבר 2015, 22:24