כ רומי - דף 3 - סקס אדיר

רומי

21
אתה שוכח את הלקוחות המזדמנים שלא יודעים שום דבר על הפורום או מומלצות ובישבילהם היא עוד מודעה.
אני עדיין ממשיך לחפש פה ושם אבל אין שום דבר ראוי ויש לי סטנדרטים מסויימים שאני לא מתפשר עליהם.
חוץ מזה שאני מתקשר מגלוי והמספר שלי מוכר בקרב המארחות ככה שחצי פשוט לא עונות או מנתקות כי יודעות
שזה אני ובת'כלס לא שווה להם ה300-400 שקל שהם יגנבו ממני לעומת הנזק שיהייה להם
הן גם יודעות שאני לא מהסס לבטל ככה שאם הן לא מוצלחות הן לא טורחות לנסות...
הרי לרובן יש מודעה עם תמונות פקטיביות ואז פותח לך איזה תפלצת שרק 30 אחוז בתהליך וחושב שאתה תזרום עם זה.
אחרי שהייתי עם מתלבשת מוצלחת שנראית נשית וראיתי שהיא בעצם רק על תקן מתלבש ובפועל חי כגבר ביום יום החלטתי
שאני לא זורם יותר עם הדברים האלו. שימו לב שהן גם עומדות ברחוב עם שתלים מזוייפים של תחת וציצי ואז שאתה לוקח
אותן הביתה הן מורידות את זה וזה מרגיש יותר מידי הומואי בישבילי ולכן החלטתי לוותר על התענוג.
אמנם שרפתי את עצמי אבל זה רק לטובה כי המארחות שלא מוכנות לקבל אותי הן כאלו שגם ככה אני לא אהייה מרוצה מהן.
ישראל היא כבר ממזמן לא אטרקטיבית בכל מה שקשור בתחום הזנות אני לא התארחתי מספטמבר 2015 ומבחינתי אני לא אתראח גם עוד שנה אם לא תהייה מישהי ראויה מעל 500 אני לא משלם אלא אם מדובר במשהו נדיר שלא נראה כל יום במחוזותינו.

חוץ מזה אני לא חושב שאנחנו יכולים לבוא אליה בטענות... היא לא חייבת לאף אחד שום דבר
אם הייתי נואש כמו חלק מהחברים פה הייתי פשוט מציע לה בטלפון סכום יותר גבוה כדי להבטיח את המפגש.

שיהייה שבוע טוב לכולם אצבע למעלה

עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

רומי

24
בעשר שנים האחרונות ביקרתי לא מעט בנות עובדות וברוב המקרים היה טוב למעט כמה פעמים של נפילות אבל כאלו שלא כאבו מידי.
לאחרונה ביקרתי את רומי אחרי אין ספור ניסונות תיאום הגיע הרגע שהצלחנו לקבוע.
הגעתי לדירתה באזור שוק בצלאל ועליתי לדירה מאד נעימה ומזמינה.
הגעתי נקי ככה שנחסכה המקלחת.
התחלנו להפשיט אחד את השני ותוך כדי הנגיעות הרגשתי משהו מסיבי למטה שדי הרתיע אותי.
מהר מאד הבנתי שנפלתי במלכודת האנקונדה :-) אומנם ידעתי שיש לה גדול אך לא ציפיתי כזה.
יש לי אבר מין מכובד ברוחבו (יותר רחב משל רומי אך קצר יותר)
היא די התלהבה להחזיק אותו ואמרה שזה באמת רחב והיא בספק אם נצליח להחדיר :-)
אחרי קצת מציצות החלטנו לנסות והאמת היה מאד קשה לחדור אליה אבל בסוף היא נתנה קונטרה מהקיר מהצד והבחור השתחל פנימה.
ראיתי שקצת כואב לה אז הייתי עדין וכמעט לא זזתי אלא התחרמנתי מהנגיעות איתה.
הזין שלה הזדקר יותר כנראה מהחדירה, ואני .....תענוג.
העדפתי לגמור בחוץ כי אחכ הכל לחוץ ביציאה ופרקתי על בטנה.
סיכום:
בחורה מקסימה ושירותית ללא עוררין ואין ספק שהיא אחת הטובות שאי פעם נתקלתי בה
גוף יפה מאד וחטוב והבחורה משקיעה בעצמה ומטפחת
כל הפגישה עצמה ללא לחץ ובתענוגות ואכן סימנתי וי גדול ואין ספק שעוד אחזור.
בקנה הדיווחים יש לי דווח על הכושית ההיא מים המלח שנפגשנו בשבוע שעבר בתל אביב

רומי

27
[QUOTE=1478nanush]ואם כבר מדברים אז אלמוג חתיכה ולא תעשה כזההדבר בחיים. נהנה איתה היא יפיופה ולא מסננת אותי . משלם לה בנדיבות ושנינו מרוצים[/QUOTE]

אין עליה אלמוג היא באמת משהו מיוחד!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”