כ רגע של כנות, ממני אליכם :) - דף 4 - סקס אדיר

רגע של כנות, ממני אליכם :)

32
[QUOTE=הילה קוקס]
אז אני לא פצצת על אבל אם הייתם טורחים לדווח עליי ככזאת, זה היה משמח גם אותי וגם את הכיס שלי

[/QUOTE]

כלומר... לשקר! כדי לצ'פר את ארנקך...
את זה אנחנו לא עושים.
אבל לפחות כעת כל אחד יכול להבין את מקור התיסכול.

שבתי וקראתי את דיווחו של perv98, באופן אקראי הגעתי אליו שוב:

מדובר בקוקסינלית שניראת בסדר גמור אבל לא מדהים. שאלת הנשיות, כמו שהרלי ציין, היא עניין אישי במידה רבה. יש קוקסינליות שנראות הרבה יותר נשיות ממנה ויש כאלה שלא, אבל ממש לא הייתי מגדיר אותה כגברית או כ"מחופשת". היא מטופחת, חלקה ונטולת זיפים ויש לה עור חלק ונעים. הפנים שלה נשיות למדי, אבל לא עד כדי כך שתתבלבלו אם תראו אותה ברחוב. עניין האיפור שולי מבחינתי מאחר שהאורות כובו מהר מאוד, אבל אני חושב שאפשר אולי לבקש ממנה להתאפר – לא יודע, לא ניסיתי.

לגבי השירות – לדעתי מדובר באחת הקוקסינליות שנותנות את השירות הכי טוב שיש ומעניקה GFE, וזה משהו שגם הרלי ציין. יש לה אישיות מקסימה, היא ממש לא שמה סטופר וניכר שהיא משתדלת לתת את השירות הכי טוב שהיא יכולה – עניין נדיר במחוזותינו.

למה הזכרת אותו ברשימת 'המורשעים' שלך?

המגביה עוף - ירחיק ראות

34
הילה,

אני הגעתי אליך כי קראתי דיווחים בפורום
והדיווחים לא היו כאלה קטלניים כפי שאת מתארת אותם.. ועובדה שהגעתי אליך אז אני מאמין שהדיווחים עשו עלי רושם חיובי..

בכל מקרה, ברור שזכותך להעלב אם כותבים דברים פוגעניים עליך, ואני בטוח שזה מאד כואב ופוגע בנשמה..

מצד שני.. את מראה את עצמך בתמונות אמיתיות ואפשר בקלות לדעת איך להגיע אליך, אבל כל אלה שכותבים עליך הם אנונימיים לחלוטין.. לכן הם יכולים לתת דרור למחשבותיהם..
וכמו בכל מקום, יש אנשים טובים.. ויש אנשים טובים פחות...
אז גם אם כל אלה שמרשים לעצמם לקטול אותך בלי חשבון בזכות האנונימיות שלהם, אומרים דברים נוראיים... אז את יודעת את האמת שלך

אני צקווה שתמשיכי לתת שרות טוב ואכפתי, ותנסי להתעלם מכל מיני אנשים חסרי מצפון שלא מבינים עד כמה הם פוגעים..
ואולי.. הם פשוט ילדים טפשים שלא מבינים.. ואם היו מבינים, היו נוהגים אחרת.

מעבר לזה, אני חושב שאת צריכה להפסיק להשתלח כאן באנשים.
כי רק באמצעות האנונימיות שלהם הם מצליחים לערער את שיווי משקלך.. ומדובר במשחק לא פייר.

בהצלחה בכל מקרה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

35
[QUOTE=הילה קוקס]באמת ?? כל הדיווחים עליי היו טובים? ונעשו בתום לב ולא מרוע ??

אני קראתי תגובות של :

goldstar

Harley

perv98

Bilbo החצוף

גוני120

ותיקק האפס

וtommy

ונעלבתי, גם בשבילם אבל בעיקר בשבילי

תיאורים כמו, אסירה בכלא??? וואט דה פאק?

ועוד כהנה וכהנה מחמאות והשמצות ...

נכון, צודק, כולם דיברו על שירות טוב, (זה ידוע, אני לא מקבלת כסף לחינם, אני מפנקת, ומהלב)וגם חובבת סקס, זה כבר ידוע ...

אבל השתמשו פה בביטויים שהשאירו אותי פעורת פה, ובעיקר, מאוד מאוד נעלבת

זכותי המלאה להיעלב, איזה עוד ברירה הותרתם לי ?

הייתם רוצים לחשוב שארץ למנתח פלסטי, רק שאני רצתי לפסיכולוגית כדי לפרוק שם את כל מה שהצטבר אצלי בעקבות מה שקראתי...

היה עדיף לי שתיכתבו איזו כוסית על אני ואיך השפרצתם רק מלראות אותי ושנתתי לכם שירות אפס, מאשר לקרוא את הלהיפך,

מעטים מאוד יגיעו בגלל שירות טוב,

כל השאר ילכו רק למי שהיא פצצת על, או לפחות מדווחת ככזו

אז אני לא פצצת על אבל אם הייתם טורחים לדווח עליי ככזאת, זה היה משמח גם אותי וגם את הכיס שלי

אתם מחרימים אותי ???

לא לא לא רבותיי, זאת אני שמחרימה אתכם, חד משמעית !!!

מבחינתי חברי הפורום יכולים לראות עצמם מוחרמים ולהדיר את כף רגלם מביתי ![/QUOTE]

אוי ואבוי, מה נעשה עכשיו????? אנחנו לא נעמוד בגזירה הזו??? לא לבא אלייך הביתה???? בכיבכיבכיבכי

שיטטטטט בבקשה תסלחי לנו....Ouch

את מתוסבכת מבחינה מינית, ואת צריכה פסיכולוג דחוף, לא אני האפס פה חמודה את זו שמקבלת בתחת תמורת כסף, את זו שמחללת את גופך ,אם השאיפות שלך בחיים זה שיאוננו על התמונות שלך וישפריצו עלייך אז מצבך הנפשי חמור גמור,

את זו שצריכה ללכת לייעוץ פסיכולוגי לא כי "ירדו עלייך בפורום סקס אנונימי" אלא כי את בן אדם שחוץ משרותי מין אין לו מה להציע, ואת גם משכנעת את עצמך שאת אוהבת את זה,
תעשי טובה לעצמך, ותקחי את הכסף שהרווחת ובמקום להשקיע אותו בניתוחים פלסטיים שאולי ירחיקו את הקץ במקצת, תשקיעי במשהו שאולי יוכל לתקן לך את המשך החיים, את מזדקנת והתמונות מראות את זה,
תקחי את זה כנקודה בונה, ולא להתחיל לקלל כמו ערסית מטומטמת מהרחוב.

38
הילה,

אני הגעתי אליך כי קראתי דיווחים בפורום
והדיווחים לא היו כאלה קטלניים כפי שאת מתארת אותם.. ועובדה שהגעתי אליך אז אני מאמין שהדיווחים עשו עלי רושם חיובי..

בכל מקרה, ברור שזכותך להעלב אם כותבים דברים פוגעניים עליך, ואני בטוח שזה מאד כואב ופוגע בנשמה..

מצד שני.. את מראה את עצמך בתמונות אמיתיות ואפשר בקלות לדעת איך להגיע אליך, אבל כל אלה שכותבים עליך הם אנונימיים לחלוטין.. לכן הם יכולים לתת דרור למחשבותיהם..
וכמו בכל מקום, יש אנשים טובים.. ויש אנשים טובים פחות...
אז גם אם כל אלה שמרשים לעצמם לקטול אותך בלי חשבון בזכות האנונימיות שלהם, אומרים דברים נוראיים... אז את יודעת את האמת שלך

אני צקווה שתמשיכי לתת שרות טוב ואכפתי, ותנסי להתעלם מכל מיני אנשים חסרי מצפון שלא מבינים עד כמה הם פוגעים..
ואולי.. הם פשוט ילדים טפשים שלא מבינים.. ואם היו מבינים, היו נוהגים אחרת.

מעבר לזה, אני חושב שאת צריכה להפסיק להשתלח כאן באנשים.
כי רק באמצעות האנונימיות שלהם הם מצליחים לערער את שיווי משקלך.. ומדובר במשחק לא פייר.

בהצלחה בכל מקרה

וכך עשיתי,
כך בחרתי לעשות
אני ממשיכה מכאן הלאה מחוזקת ומחושלת,
ומעכשיו- שיגידו מה שיגידו, דבר אחד לא יוכלו לערער, וזה את האמת שלי
היא מבחינתי תישאר האמת האבסולוטית!!!..
אני מזדקנת? בהחלט, אני אנושית, כולנו מזדקנים, לשמחתי הרבה אני מזדקנת יופי וביושר(אני לא מפרנסת אף מנתח פלסטי, את הקמטים שלי ארוויח בכבוד):) , הלוואי על כל אחד ואחת מכם!
בורכתי בגנים משובחים ובראש על הכתפיים,
קיללתי, השתחלתי, הייתי ערסית לרגע וחצי,
ואופס, חזרתי לעצמי !

תודה לכל מי שתמך, שעודד, תסלחו לי שזאת הרמה שהייתם צריכים לראות אבל זה היה כנראה גדול וחזק ממני, ובכל מקרה, זה ביקש לפרוץ החוצה,
תודה שהייתם בשבילי כשהייתי זקוקה לזה ביותר
ומי ייתן שמכאן והלאה המשך דרכי ישגה באור יותר גדול מזה,
כי רק אלוהים יודע עד כמה זה מגיע לי :)

39
הצעתי לך לא להמשיך להגיב אבל כנראה שיש לך נטייה להרס עצמי בין יתר התסביכים שלך
אין לי מה להגיד נכנסת לפורום לעשות לעצמך פרסומת ותראי מה יצא ויש לך רק את עצמך להאשים.
כשהמצב קשה גם "החלק המזערי של הפורום" משנה. אם יש לך לקוחות קבועים שאת כל כך מתגאה
בהם למה את טורחת לבלבל לנו את השכל בנוסף טרחת להירשם עם יוזר חדש לנסות לעזור לעצמך מי הפאתט עכשיו?
מזה עברת להתבכיינות על זה שאנחנו הורסים לך את הפרנסה
ואחר כך להחרים אותנו כי אנחנו כאלה מאנייקים
הדבר היחיד שיצא מכלל שליטה זו את והתסביכים שלך.

סקס מוריד עול מלבך

40
חברים תרגעו!

‏"לא לגמרי ברור למה את חותרת"
כתב זה שמעלי...

ידידי, היא לא חותרת לשום מקום..
היא באמת לא התכוונה לכל מה שיצא ממנה בשירשור הזה..

אני בטוח שהיא מקסימה באישיותה, רק שהתפרץ ממנה כאב בלתי נישלט ומכאן כל המילים שיצאו לה מהמקלדת.

בתור גבר שהלך על מעשה כזה של להיות קוקס, להראות נשית ויפה, זה בראש מעייניה של כל קוקס הרבה יותר מכל בחורה מלידה שגם אם תגיד לה שהיא לא יפה, היא עדיין אשה.

אבל כשאומרים לקוקס שעשתה במשך שנים כ"כ הרבה.. אם זה ניתוחים, אם זה הורמונים, אם זה שינויים מנטליים, שינויים חברתיים... לפעמים במחיר של נתק מהורים, מאחים וממשפחה..
והכל רק כדי להיות הכי נשית שאפשר..
וכשפתאום אומרים לה שהיא לא נשית ולא יפה וכדו'
ברור שהפגיעה בה קשה מאד מאד..
הרי מילים אלו שאנו כותבים עליה, כורתים את הענף הדקיק עליו היא יושבת..
ומכאן הדרך לתיסכול ואמירת מילים קשות כמו שיצאו מהילה..
קצרה מאד.

אני לגמרי מבין את הרגשתה הקשה וממילא את התנהגותה.

ודווקא כעת שאני רואים אותה שלא במיטבה, בזמנה הקשה...
מצופה מאיתנו להבין, להבליג ולומר מילה טובה.
בהצלחה הילה..
ורק חיים מאושרים!

אני רוצה להוסיף משו בשולי הדברים.

כשבחורה מופיעה בפורום וכותבת הודעה יפה ומכובדת ולאחר זמן מנבלת את פיה ומוציאה כיעור..
אפשר להבין זאת בשני אופנים.
א.‏ שהיא באמת מכוערת מבפנים ורק ניסתה לעבוד עלינו בהתחלה.
ב.‏ שהיא באמת ניפלאה, רק שמרוב צערה ורוגזה יצא ממנה משו אחר..
וכבר אמרו חזלינו "אין מרצין אדם בשעת כעסו".

אצל הילה, ברור לי שאופציה ב' היא הנכונה.
כי הרי כל מי שהיה אצלה, מספר על שירות סבלני, על אישיות נעימה, על סבלנות, על רצון לספק.
ומי כמוכם שמכיר את מצב השירות של הקוקס בארץ, יודע שזה ממש לא מובן מאליו..
זה אפילו נדיר מאד במחוזותינו.
ואם כן, ברור שיש פה בחורה ניפלאה ונעימה שפשוט נפגעה עד עומק נשמתה.

לסיכום. מי שיש לו לב.. מבין את מה שיצא ממנה ויתן לה הזדמנות שניה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”