אלוף אתה IN LOVE
סוף כל סוף יש לי עם מי לשתף :)
בערך שנת 2003 עבדתי באחת החנויות חוף הגדולות הפזורות בפלורידה
על אי קטן 10 קמ רדיוס אולי שעה נסיעה ממיאמי
עובד עובד היה הרבה לקוחות לחץ על קופה אחת ואני הצתרפתי לקופה השניה
אחרי 23 לקוחות ששלמו לי בקופה נעמדה מולי פצצה אבל ממש כולי התבלבלתי .
בזמן הזה הייתי בן 28 עד לרגע הזה לא היה לי שום כלום חוץ מנשים שדרך אגב אני נמשך אך ורק לנשים לא לגברים ומאותו הרגע הבנתי שגם לטרנסיות.
בקיצור נעמדה מולי תוך כדי שאני עושה לה חשבון ויש מלא לקוחות אחריה שעומדים בתור לשלם
אני אומר לה שהיא ניראת ממש פצצה על חלל ושאלתי אם היא תיהיה בצהריים בחוף שממול
כמובן שהיא ציחקקה לא ענתה לי לקחה תקבלה ועט רשמה את השם שלה את שם המלון שהיה 2 דקות מהחנות ואת מספר החדר על הקבלה ונתנה לי תקבלה חזרה ואמרה לי
זה שמי תרשום בגוגל את השם שלי ואם מתאים תבוא אני הולכת לנוח ותגיע בסביבות 6 בערב
הכל היה מהר היה לחץ של לקוחות ובכלל כשהיא נעמדה מולי כולי התבלבלתי והלחץ ולקוחות אז אפילו לא קלטתי מי היא
אחרי 5 דקות על הקופה ברחתי מהקופה לסיגריה פתחתי תלפטופ רשמתי תשם פתחתי תמונות ושניה אחרי זה נעמד לי
זאת היתה FOXY ANGEL היום אחרי 13 שנה היא ניראת סוף ואז היא הייתה הדבר הכי סקסי שראיתי
סיימתי משמרת התקלחתי יצאתי למלון עליתי בחששות תאמת הלב דפק לי 1000
דפקתי בדלת בתחה לי עם חולצה כפתורים לבנה עם 2 כפתורים סגורים בלבד
תחתון סגול רשת שאפשר לראות מה מתחבה שם :)
השעה הייתה 5 בול , היא קלטה שאני קצת לחוץ אז שאלה ואמרתי לה שאני ממש חדש בתחום לגמרי
וואי אני רושם לכם וזוכר את זה כמו עכשיו
אז היא ממש לקחה תעיניינים לידיים ובנחת אמרה לי שעד מחר בבוקר גם ככה היא לא עושה כלום אז אני מוזמן להשאר
הציעה שנשב עשתה גויינט ואני מתחרמן עליה רק מלהסתכל אליה כמובן שהיא קלטה
הדליקה קצת נרות הדליקה מוסיקה עישנו ואז היא לאט לאט התחילה לגעת בי נצמדנו עוד
כבר התחלתי להרגיש משוחרר יותר התנשקנו התמזמזנו והיא מורידה לי בגדים נשארתי עם תחתונים והזין שלי עמד טילים
פה כבר לא ראיתי בעיניים והדבר שהכי רציתי שזה לא יגמר לעולם
הורדתי לה תתחתון וירדתי לה והיא ירדה לי והיא זיינה אותי כמו שבחיים שלי לא חשבתי שיזיינו אותי
התאהבתי בחיים לא נהנתי ככה חברה יצאתי מהמלון רק בבוקר כמובן שישנו ואכלנו ועוד פעם זיינה אותי ואמבטיה ואני אותה
בקיצור זה היה הסוד שלי עד עצם הרגע הזה :)
ראיתי אותה שוב בפגישה מסודרת בביתה שם היא מארחת אחרי שנתיים ואני מת להגיע אליה שוב חחחחח
מאז אני חי את חיי נמשך עדיין לנשים ( לא לגברים ) ופעם בחודש חודשים אם אפשר אז בחול ואם לא אז בארץ בשיא הדסקרטיות אני נפגש בתשלום ומגשים את הפנטזיה האישית שלי.
אישה יפהפצצה עם זין זה הדבר הכי מחרמן אותי אין ספק.