כ איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות??? - דף 4 - סקס אדיר

איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות???

31
אצלי זה אי שם ב2010, תמיד חשבתי שקוקסינלית זה ההוא שמקללים בשכונה כשהיינו ילדים ברגע שהחבר מתנהג כמו בחורה ובכלל שמדובר בגבר שמחופש לבחורה. לעולם לא דמיינתי שאשכב עם אחת כזאת ועוד אשלם על כך.
אז ב2010 סתם מסקרנות נכנסתי לפרופיל של אחת הטראנסיות המוכרות בארץ, אחת כזאת שבפגישה האחרונה שלנו אמרה לי שבשום אופן לא לדווח עליה. הבטחתי לעשות זאת ולא להזכיר את שמה יותר כאן או בפורומים אחרים אז לא אעשה זאת. בכל מקרה, התמונות שלה היו כ"כ מגרות שפשוט הייתי חייב להגיע אלי ופשוט, פתאום, בלי לשים לב, נשאבתי לתוך עולם הטראנסיות. בהתחלה חשבתי שכולן שקרניות והתמונות של כולן מפוצצות פוטושופ ולא אמיתיות. אחרי שקראתי פה דיווחים על תמונות אמיתיות, החלטתי ללכת על זה. הראשונה שהלכתי הייתה ג'ניפר. לפני הפגישה איתה, בטח רבנדל זוכר, חפרתי כאן ובפורומים אחרים עם שאלות וחששות אינסופיות. כשהגעתי לג'ניפר פשוט הייתי בשוק מכמה שבחורה שבעבר הייתה גבר יכולה להראות כל כך מדהים. הייתי בהלם טוטאלי. המפגש היה מצוין והבנתי שטראנסיות יודעות לענג לא פחות מנשים ומאז פשוט התחלתי להתמכר לטראנסיות וניסתי עוד עשרות אחרות.

32
ג'ניפר קים...אכן אכן לא יאמן...לא מזמן דיברתי עם rd עליה באחד הפוסטים...מעדן Party
סיפרתי לו שלפני כמה שנים קבעתי איתה שאירחה בבוגרשוב, והיא אמרה שהיא בדיוק חוזרת הביתה,
ואני אראה אותה עוברת...חיכיתי מסתכל לכל הכיוונים.. וראיתי את הכוסית הזו מתקרבת לעברי
ולא חשבתי אפילו לרגע שזו היא..הייתה נראית לי בחורה לחלוטין..אפילו שחייכה אלי את החיוך המקסים עם השיניים המושלמות שלה
עדיין לא קלטתי שזו היא..גם כשנכנסנו והתחלנו להתחרמן... עדיין לא הבנתי שזו היא.... גם אחרי שהשפרצנו ונפרדנו לשלום...עדיין לא קלטתי שזו היא...האמת, עדיין לא קולט...היא! באמת נולדה בגוף של בחורה... עם זין
אני חושב שכיום היא כבר בלי בולבוליקו... מה שבטוח! עזבה מזמן את עולם הזנות!
גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

34

אלוף אתה IN LOVE
סוף כל סוף יש לי עם מי לשתף :)
בערך שנת 2003 עבדתי באחת החנויות חוף הגדולות הפזורות בפלורידה
על אי קטן 10 קמ רדיוס אולי שעה נסיעה ממיאמי
עובד עובד היה הרבה לקוחות לחץ על קופה אחת ואני הצתרפתי לקופה השניה
אחרי 23 לקוחות ששלמו לי בקופה נעמדה מולי פצצה אבל ממש כולי התבלבלתי .
בזמן הזה הייתי בן 28 עד לרגע הזה לא היה לי שום כלום חוץ מנשים שדרך אגב אני נמשך אך ורק לנשים לא לגברים ומאותו הרגע הבנתי שגם לטרנסיות.
בקיצור נעמדה מולי תוך כדי שאני עושה לה חשבון ויש מלא לקוחות אחריה שעומדים בתור לשלם
אני אומר לה שהיא ניראת ממש פצצה על חלל ושאלתי אם היא תיהיה בצהריים בחוף שממול
כמובן שהיא ציחקקה לא ענתה לי לקחה תקבלה ועט רשמה את השם שלה את שם המלון שהיה 2 דקות מהחנות ואת מספר החדר על הקבלה ונתנה לי תקבלה חזרה ואמרה לי
זה שמי תרשום בגוגל את השם שלי ואם מתאים תבוא אני הולכת לנוח ותגיע בסביבות 6 בערב
הכל היה מהר היה לחץ של לקוחות ובכלל כשהיא נעמדה מולי כולי התבלבלתי והלחץ ולקוחות אז אפילו לא קלטתי מי היא
אחרי 5 דקות על הקופה ברחתי מהקופה לסיגריה פתחתי תלפטופ רשמתי תשם פתחתי תמונות ושניה אחרי זה נעמד לי
זאת היתה FOXY ANGEL היום אחרי 13 שנה היא ניראת סוף ואז היא הייתה הדבר הכי סקסי שראיתי
סיימתי משמרת התקלחתי יצאתי למלון עליתי בחששות תאמת הלב דפק לי 1000
דפקתי בדלת בתחה לי עם חולצה כפתורים לבנה עם 2 כפתורים סגורים בלבד
תחתון סגול רשת שאפשר לראות מה מתחבה שם :)
השעה הייתה 5 בול , היא קלטה שאני קצת לחוץ אז שאלה ואמרתי לה שאני ממש חדש בתחום לגמרי
וואי אני רושם לכם וזוכר את זה כמו עכשיו
אז היא ממש לקחה תעיניינים לידיים ובנחת אמרה לי שעד מחר בבוקר גם ככה היא לא עושה כלום אז אני מוזמן להשאר
הציעה שנשב עשתה גויינט ואני מתחרמן עליה רק מלהסתכל אליה כמובן שהיא קלטה
הדליקה קצת נרות הדליקה מוסיקה עישנו ואז היא לאט לאט התחילה לגעת בי נצמדנו עוד
כבר התחלתי להרגיש משוחרר יותר התנשקנו התמזמזנו והיא מורידה לי בגדים נשארתי עם תחתונים והזין שלי עמד טילים
פה כבר לא ראיתי בעיניים והדבר שהכי רציתי שזה לא יגמר לעולם
הורדתי לה תתחתון וירדתי לה והיא ירדה לי והיא זיינה אותי כמו שבחיים שלי לא חשבתי שיזיינו אותי
התאהבתי בחיים לא נהנתי ככה חברה יצאתי מהמלון רק בבוקר כמובן שישנו ואכלנו ועוד פעם זיינה אותי ואמבטיה ואני אותה
בקיצור זה היה הסוד שלי עד עצם הרגע הזה :)
ראיתי אותה שוב בפגישה מסודרת בביתה שם היא מארחת אחרי שנתיים ואני מת להגיע אליה שוב חחחחח
מאז אני חי את חיי נמשך עדיין לנשים ( לא לגברים ) ופעם בחודש חודשים אם אפשר אז בחול ואם לא אז בארץ בשיא הדסקרטיות אני נפגש בתשלום ומגשים את הפנטזיה האישית שלי.
אישה יפהפצצה עם זין זה הדבר הכי מחרמן אותי אין ספק.

35
בתור אחד הצעירים כאן (נראה לי, 27), נחשפתי במקרה לסרטון של טראנסית מבצעת את זממה בגבר, צפיתי וסגרתי כאילו שום דבר לא קרה. או לפחות כך רציתי לחשוב. לאחר זמן מה פתאום התחלתי לראות אותן ברחובות (תל אביב) ונדלקתי יותר ויותר והנושא סקרן אותי...
משם הדרך לפורנו היתה קצרה ואחרי כמה חודשים שבהם חפרתי באינטרנט וחקרתי החלטתי ללכת למאיה שהיתה הראשונה שלי.. מאז היו עוד כמה... כל זה קרה לפני משהו כמו 4-5 שנים.
לצערי הרב לא הספקתי להתנסות עם ג'ניפר. היתה מושלמת לדעתי... עצוב

36
שלום לכולם

נהניתי לקרוא את הסיפורים של כולם.

אני התחלתי להתעניין בטראנסיות גם במקרה.
אני אדם מאד מאד מיני, עוד מאז שהייתי מאד צעיר, ובדיעבד לאחר הרבה שנים הבנתי שאני לא מתעניין רק בבנות, אלא רוצה גם לנסות דברים אחרים ושונים.
בזמנו.. בהתחלה של הצפייה בפורנו חינם באינטרנט (סרטונים קצרים) התחלתי להסתכל לפעמים גם על סרטים של גברים. אבל הראש לא נתן לי ללכת ולנסות משהו. מבחינת הסביבה שלי זה היה ייהרג ובל יעבור!
בסוף נתקלתי בסרט של טראנסיות עם גבר. לא האמנתי שהן יכולות להיות כאלה יפות.. (גם אני תמיד חשבתי על המתחפשות.. כמו הקוקסינלית שהיתה בזמנו בשנות ה-90 בגן העצמאות.. היתה מוכרת מאד בתקשורת.. זלמן שושי!! מי שמכיר..) ועוד עם זין! והן גם מזדיינות וגם מזיינות! פשוט זה היה נראה לי פתרון מושלם.
אז כמובן שהתחלתי להתעניין יותר ויותר..
פתחתי כרטיס באטרף והתחלתי להסתובב שם ולהתחיל ללמוד את הנושא. התחלתי גם לשים לב אליהן בתל ברוך ולראות מה מסתובב שם.
באיזשהו לילה (אני חושב ב2004.. בקיץ זה בטוח) עברתי בתל ברוך.. והסתובבתי עד שבסוף גמלה בלבי ההחלטה לקחת מישהי ששמתי עליה עין. לא משהו רציני לספר עליו (מציצה+זיון קצר).. אבל לפחות עשיתי את הקפיצה.
לאחר מכן זה קרה עוד פעם אחת עם אותה טראנסית.
לאחר כמה חודשים באטרף, הייתי מחובר בלילה מאוחר ופתאום קבלתי הודעה מאחת הטראנסיות הותיקות והמוכרות בתחום (עדיף שלא אגלה את שמה). היא הציעה לי לקפוץ אליה כי היא היתה חרמנית ורצתה לזיין. לאחר היסוס קל, הבנתי שעומדת בפניי הזדמנות לבתוק את בתוליי עם אחת שווה.
קפצתי על המציאה ובילינו שעתיים נחמדות יחדיו.

מאז אני מכור אליהן Embarrassed

נפתלי
אין כמו תחת עסיסי!!!

40
שלום לכל המדווחים...
עשיתם חשק עם התיאורים שלכם.

אז החלטתי גם לשתף. אז ככה...
את הפעם הראשונה שלי הייתי רוצה לשכוח. זה היה לפני כמעט 18 שנים.
בחור צעיר ומתלהב, שראה בתוכנית טלוויזיה (במעגל של דן שילון) ראיון עם קוקסינלית.
היא הייתה עם פנים מוסתרות ולא ממש יכולת להתרשם. אבל שידר/ה סקסיות מחשמלת.
הראש שלי התחיל לעבוד שעות נוספות.לא יכולתי להוציא את הקטע מהמחשבות.
וככה גמלה בליבי ההחלטה לנסות לטעום מהפרי ה... איך להגדיר?! השונה.
חסכתי שקל לשקל ומצאתי מודעה (למי שזוכר היו מודעות סקס בעמודי הלוח של העיתונים.)
חייגתי בהתרגשות, וקבעתי ברח' ארלוזורוב בדירה, את המפגש הראשון בחיי עם קוקס.
את הדלת פתחה לי לא פחות ולא יותר... ההיא מהטלוויזיה!!!

אבל...
כגודל ההפתעה, כך היו האכזבה וחוסר שביעות הרצון שלי מהמפגש.
הוא/יא, היה מתלבש, שהמשיך לכסות את פניו... התפשטתי, וכשרציתי למזמז את השדיים (שנשארו מכוסים ועם מחוך) הוא/יא טען שזה יכאב לה, כי היא בדיוק עברה את הניתוח.
בתכלס. נפילה.
הוא שלף את הזין הגדול שלו, הלביש עליו קונדום ואורגינל דחף לי אותו לפה תוך שהוא מביא לי ביד.
אני שהייתי כל כך חרמן, רק מהמחשבות כל אותו השבוע, גמרתי בטיל שכשהוא/יא הביא/א לי ביד. תיקתוק מארץ התיקתוקים!
נשלחתי אחר כבוד... והשמן מהקונדום עדיין על הלשון שלי.
עד כאן חוויה ראשונה.
מתחיל לתפוס איך להשתמש בחליל
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”