כ אנאל - אחת הגמירות הטובות שהיו לי! כוסית ונשית עם - דף 5 - סקס אדיר

אנאל - אחת הגמירות הטובות שהיו לי! כוסית ונשית עם

41
[QUOTE=In love]

סגן תודה על דיווח מפורט ומעולה שכזה!מוחא כפייה

ולדעתי, עשית טוב שהקפצת, כי נראה לי שפספסו פה את העניין..

רוב התגובות כאן נסובו סביב המראה אם היא she או he...ולא על רמת השרות שלה,
או עובדות אחרות שיכולות לתרום לנו לגביה (חוץ מעניין הגיל).

יש שאוהבים מתלבשות, יש שאוהבים קוקסינליות, יש שאוהבים גבריות יותר, יש
כאלו שאוהבים נשיות יותר, ויש כאלו שאוהבים את כל הסוגים...

יש תמונות בפרסום שלה, שאגב הלינק למעלה כבר לא אקטואלי אז אני מצרף
לינק חדש,

רק תאשר אם התמונות עדיין אמיתיות, ושכל אחד יעשה את השיקול שלוקריצה

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11090

לי אישית, מתלבשות לא עושות את זה, אלא אם היא ממש מיוחדת!

הפנים שלה מטושטשות בתמונות כך שאני לא יכול לדעת אם היא תעשה לי את
זה או לא,

אבל העובדה שגם אתה וגם ed נהניתם איתה מאוד! היא
החשובה כאן!!!

כולנו מכירים את המצב בתחום!

ועד שמוצאים אחת כזו כמו שתיארתם, אז צריך לשבח ולשמור עליה! אם היא
כזו!

וחברים, אם היא לא הטעם שלכם אז אין צורך להגיב תגובות לא מועילות...

אלא אם כן הייתם איתה, והשרות לא היה טוב!

חסרות לנו מארחות שהן אנושיות! לא
שקרניות! ושלא עובדות בשיטת הסרט הנע, כמו במפעל לבקבוקים! כשאנחנו
הבקבוקיםכועס

ולדעתי לא צריך בפוסט כזה להיכנס לדיון פילוסופי לגבי אם צריך לקרוא
לה היא או הוא, מתלבשת או קוקסינלית, ומה ההבדל בהגדרה! (לזה אפשר לפתוח פוסט דיון
מיוחד).... כל אחד וטעמו! כל אחד ופנטזייתו !

היא גם מציינת בפרוש שאין לה חזה!
ציטוט מהפרסום שלה:
"ואין חזה סיליקון..(הורמונלי)", זה
בשביל כל אלה שמתכננים להגיב בעניין קריצה

לדעתי אם אתם באמת רוצים לתרום לחברים אחרים ולתחום בכלל, תגיבו לגבי
רמת השרות שלה, או שתשאלו שאלות ענייניות לגבי אופי או מראה, או כל מה שעולה לכם
בראש, אבל תגיבו בצורה עניינית כדי שלא יתפספס הדיון שוב.

אלה שאוהבים מתלבשות יהנו איתה עכשיו! ואלו שלא יכולים בלי חזה, יכול
להיות שייהנו בעתידחיוך גדול

אנחנו אמורים לשבח את הטובות ולקטול את הגרועות!...בלי קשר למראה (רק
שיהיו נקיות ואסטטיותקריצה), מראה.. אחד אוהב, אחר לא, לעומת זאת תקתוק, שקרים, ושרות
גרוע אף אחד מאתנו לא אוהב!.. ולהבדיל! שרות טוב, כולנו אוהבים ורוצים לקבל!

הבהרה!

הכוונה שלי לגבי תגובות על המראה שלא ענייניות, היא רק במקרים שהתמונות באמת אמיתיות !

[/QUOTE]

זאת אכן היא בתמונות.
כן מתעסקים כאן בשטויות. שורה תחתונה,היא שוברת את השוק החרא שיש כאן בתחום ולה אחלה שירות! , היא נראית טוב והיא נקייה חבל על הזמן.
ואגב זה לא פאה, ראיתי אותה בהר ציון ומשכתי לה בשיער ממש חזק ולא יצא פאה או משהו כזה. היא קצת נהבלה ולא הבינה למה פתאום אני מושך לה בשיער, אבל נבדק והכל בסדרצחוק

סתם, לא באמת עשיתי את זה (:

בכל מקרה, אני נהנתי איתה ואני לא מתכוון להיכנס להגדרות ממתי היא אישה וממתי היא לא, מה זה משנה?
פעם אחרונה שראיתי אותה, היא אמרה - אני תמיד אתן שירות טוב, לא משנה מה, לקוחות תמיד יצאו מרוצים ממני! איפה ראיתם כזאת הבטחה ממשהי אחרת כאן? או יותר נכון מי מקיימת כזאת הבטחה כאן?

43
[QUOTE=Jackson]סגן, יש לה חזה? והאם זה פאה השיער?[/QUOTE]
[QUOTE=KAKA]אין לה חזה ויש לה פאה - כמו שגוני 120 אמר מדובר במתלבשת. [/QUOTE]
[QUOTE=Junior]העליתי אותה לרכב לפני בערך 4-5 שנים, בטח לא הייתה בת 14... אז בטח לא בת 19 היום.
בכל אופן מאז לא התעניינתי בה שוב מהסיבה הפשוטה שהיא לא התקדמה בתהליך או יותר נכון מעולם לא התחילה אותו.

מראה סה"כ בסדר, שירות בזמנו היה סביר...
[/QUOTE]
[QUOTE=סגן] זאת אכן היא בתמונות.
כן מתעסקים כאן בשטויות. שורה תחתונה,היא שוברת את השוק החרא שיש כאן בתחום ולה אחלה שירות! , היא נראית טוב והיא נקייה חבל על הזמן.
ואגב זה לא פאה, ראיתי אותה בהר ציון ומשכתי לה בשיער ממש חזק ולא יצא פאה או משהו כזה. היא קצת נהבלה ולא הבינה למה פתאום אני מושך לה בשיער, אבל נבדק והכל בסדרצחוק

סתם, לא באמת עשיתי את זה (:

בכל מקרה, אני נהנתי איתה ואני לא מתכוון להיכנס להגדרות ממתי היא אישה וממתי היא לא, מה זה משנה?
פעם אחרונה שראיתי אותה, היא אמרה - אני תמיד אתן שירות טוב, לא משנה מה, לקוחות תמיד יצאו מרוצים ממני! איפה ראיתם כזאת הבטחה ממשהי אחרת כאן? או יותר נכון מי מקיימת כזאת הבטחה כאן?
[/QUOTE]
[QUOTE=batman27]הייתי אצלה בעבר
כשרציתי לבטל כי לא התאים דרשה דמי ביטול
קחו בחשבון
[/QUOTE]
ככה מתחילים לקבל תמונה נכונה וכוללת, מה שלא קיבלנו לפני..

הסגן ו ed נהנו איתה מאוד ואהבו את השרות שלה! ומרוב שחברים התעסקו בטפל שכחו לתת תגובות שתורמות כמו אלו!אצבע למעלה

הם גם רצו להישאר! אז הכל בסדר..
השאלה מה קורה לאלו שלא מעוניינים להישאר?? כמו באטמן למשל..
כי הוא העלה פה נקודה מטרידה מאוד!!!!!!!

באטמן היא נעלה לך את הדלת?? איך התחיל כל הסיפור? איך היא דרשה פיצוי? ואיך נגמר הסיפור? ומתי זה קרה? אמרת בעבר!.. עבר רחוק? עבר קרוב? אל תתקמצן, תן תיאור קצת יותר מפורט..זה חשוב!
כי יכול להיות שזו הייתה מעידה של התחלה, ואחר כך תיקנה את דרכיה!אצבע למעלה.. או שזה בעצם הסגנון שלה???אצבע למטה
לא זורקים פצצה כזו בלי הסבר!

לא יודע Ermm, יש ביקורות טובות מאוד!! שקיבלה משני חברים אמינים פה! (שיכול להיות שפשוט היה להם חיבור מעולה איתה!),
ובאטמן זרק פצצה! מנקודת מבט של מישהו שלא רצה להישאר איתה!.... אז צריך להבין יותר לגביה!
מציע להמתין לתשובות של באטמן, ולעוד תגובות מחברים שהיו..(טובות או רעות!)

דרך אגב סגן, בתמונות השיער נראה לי כמו פאה..(או שרק לי??)

ואתה אומר שהשיער אמיתי! ואני קצת מבובלמבולבל אז הפאה היא רק לצורך הצילומים??
או שמשכת לה ממש חזק בשיער! אבל לא מספיק חזק! צחוק (שואל באמת! כי זה לא ברור עם צחקת רק על עניין המשיכה? או גם על העובדה שזו פאה?) ..יש חברים שחשובה להם העובדה הזו!

זו תגובה שלי עם הכי הרבה סימני שאלה שאלהשאלהשאלה מאז שהצטרפתי לכאן!צחוק

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

44
In Love אני חולה על התגובות שלך.

בכל מקרה כמו שקרה כבר לי ולך וגם ל KAKA ולכן הוא תמיד מזהיר. קרה לי כבר בעבר שמישהו הלך למארחת בעקבות המלצה חמה שלי ונתקל בשירות לא טוב - למרות שלי היה שירות מדהים עם אותה אחת. בכל מקרה לכן KAKA מסייג תמיד שהייתה לו חוויה טובה מאוד אבל לא בטוח שזה יהיה ככה אצל אחרים. צריך לקחת בחשבון הרבה גורמים במשוואה של אותו יום: עובר עליה יום טוב? יום רע? המתארח נראה לטעמה? הוא איש נעים? נקי? היא אירחה הרבה באותו יום? ועוד ועוד ועוד....

לכן אני דווקא מתכוון לדגום אותה בזמן הקרוב ואני מבטיח להעלות דיווח כמו שצריך...היא מעניינת אותי ופעם אפילו יצרתי איתה קשר והייתה מאוד נעימה בטלפון, פשוט באותו יום לא יכולתי להגיע אליה ומאז פשוט שכחתי ממנה...אבל היא בהחלט אחת מהמטרות הקרובות שלי. צפו לדיווח.

46
גולדסטאר ידידי, מסכים איתך במאה אחוז, גם לי קרה שהמלצתי לחבר כאן על מישהי שנהנתי איתה מאוד, והוא נפל! (מצטער אחי החברEmbarrassed).

אני יודע שכולנו בני אדם כולל חלק מהמארחות שלנו! ויש ימיםאצבע למעלה ויש ימיםאצבע למטה ויש כימיהאצבע למעלה ויש כימיהאצבע למטה

בגלל זה אנחנו צריכים כמה שיותר חוות דעת כדי לדעת לאן הרוח נושבת...

כי תסכים אתי שיש כאלו שרוב הימים שלהן הם ככהאצבע למטהכועסאצבע למטה! ואני רוצה להבין איך רוב הימים שלה?! מקווה בשבילה ובשבילנו שהם ככהצחוקEmbarrassedאצבע למעלה

ציינתי כבר בהודעה הראשונה שלי כאן בפוסט, שמתלבשות ככלל זה לא הטעם שלי! אלא אם היא ממש יוצאת מהכלל מבחינת המראה בעיני!
ורק העובדה שעד שהסגן הקפיץ את הפוסט, התקבלו רק תגובות מפרגנות מבחינת השרות (כי השאר התעסקו בשטויות)
אמרתי שיכול להיות לנו מישהי שמתפספסת כאן...

אז אני רוצה לברר אם זה נכוןחיוך (לא בשבילי!....בעצם גם בשבילי, כי אולי יום אחד היא תקנה ציציקריצה, או שכן או שלא)

מחכים לדיווח שלך אחיחיוך גדול
יאללה גולדסאר מוחא כפייה יאללה גולדסאר מוחא כפייה

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

47
הייתי איתה פעם אחת בבית ופעם ברכב. סך הכל חוויה חיובית, עדינה ונשית בגדול אך יש לי בעיה עם מתלבשות. שירות טוב, כלי בינוני לא גדול ולא קטן מידי ממה שאני זוכר, מתנשקת. לא רוצה להלהיב אף אחד ולא לכבות הבחורה סבבה.
סגן, פאה גם אם תמשוך לא תיפול ! יש כל מיני סוגים של פאות עם דבק, עם קליפסים וכו' על מנת למנוע נפילה של הפאה ולכן טריק המשיכה הוא לא רלוונטי. תסתכל על הקרקפת אם רואים קרקפת ולא מן בד כזה של הפאה סימן שזה טבעי ואם לא אז זו פאה.

נראה לי שמעכשיו ארשום סיכויי נפילה בכוכבים : כשבלי כוכבים נפילה בטוחה וחמישה כוכבים דרך צלחה.
אז סיכויי נפילה StarStarStarStar (4/5) - מי שמתאימות לו התמונות (אמיתיות) יכול ללכת ב80% ראש שקט לדעתי.
"יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך", גם אני מכבד נשים ! גופן

49
In Love היקר,
משו במראה ובוויב שהיא שידרה לא התאים לי במפגש לעומת איך שהייתה בטלפון...
הייתי כבר בפנים ורציתי ללכת ואז איימה שתתקשר למשטרה/לחבר ערבי ומה לא.. רק רציתי שקט אז נתתי לה את הסכום ויצאתי עם X ש"ח פחות ואפס תמורה..
יכול להיות שאם הייתי משלם את הסכום המלא ונשאר הייתי נהנה ויכול להיות שהייתי נופל ביותר, אבל זה כבר השערות ואנחנו לא מתעסקים פה בהשערות אלא בעובדות. קריצה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”