כ ליאור או רומי? גודל הכלי - דף 5 - סקס אדיר

ליאור או רומי? גודל הכלי

41
אם הדיון עבר כבר לגומרת או לא, אז אני אוסיף את החמישה גרוש שלי...
לפי מיטב ידיעתי ממקור ראשון, רומי לא גומרת("רומי מאחרת למקום שאי אפשררר אחרת..." משינה למי שלא הבין!) באופן רשמי! אולי באופן ספונטני כן (לא יודע, לא יצא לי לבדוק), והלוואי והייתה גומרת Party

אף פעם לא הייתי אצלה, אבל כבר מזמן קראתי שהיא נותנת שרות טוב ושיש לה זין גדול ועומד חזק...
והתמונות שלה מהממות! (וכנראה גם אמיתיות, לפי התגובות שהיו עליה) אז התקשרתי אליה, הייתה נחמדה מאוד בטלפון ושאלתי אותה אם יש אפשרות לגמירה שלה? ענתה לי בצורה יפה שהיא לא גומרת. אמרתי לה שאני מעריך מאוד את הכנות שלה! כי הרבה פעמים הן אומרות שהן גומרות (אולי את הכסף שליכועס) אבל לא גמירה ולא נעלי אדידס..
אחרי חודשיים שלושה ניסיתי את מזלי שוב, אולי הפעם תגיד שכן קריצה (ואני טס אליה! אין ספק שהיא פנטזיה שלי! אבל חשוב לי מאוד עניין הגמירה) אמרה לי שוב בצורה יפה וכנה שלא....אחרי כמה חודשים ניסיתי פעם שלישית (לפעמים הן מפסיקות עם ההורמונים ויותר קל להן לגמור) ושוב אותו סיפור, ומאז כבר ירדתי מהעניין לצערי הרב מאוד! (גם כמו שנאמר כאן, קשה מאוד להשיג אותה בטלפון... אבל עושה רושם שהיא שווה את המאמץ)

בקיצור אם עכשיו היא גומרת (אולי היא בתקופת חרמנותקריצה) או אם המצב ישתנה בעתיד אז תעדכנו בבקשה, אל תנטשו חבר חרמן לאנחות קריצה ...

Beer עליי למי שמעדכן קריצה
גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”