דיברתי אתה היום בטלפון
נשמעת מאוד חביבה חברתית ואנושית.
נתנה פרטים בלי משוא פנים וענתה לכל שאלותיי
הקול שלה מאוד מפתה וככול הנראה אגיע אליה כפי שהבטחתי ביום ראשון.
לפי ההודעות שלה פה היא אישה די אינטליגנטית ואפשר לנהל אתה שיחה מהנה.
הציפיות שלי די גבוהות למפגש מהנה.
כמובן שיבוא דיווח.
להתראות הילה :)
סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS
92אז כפי שהבטחתי אכן ביקרתי היום אצל הילה.
הגעתי באיחור די גדול והייתי מאוד לחוץ בזמן. די התאכזבתי שלא אוכל לבלות במחיצתה את השעה שתכננתי נותרה לי מעט פחות ממחצית השעה ודי חששתי ממה שיתפתח.
הילה פתחה לי את הדלת והזמינה אותי פנימה
יש לה דירה קטנה ומסודרת יפה, נקייה ואסטטית. נכנסתי פנימה ובחנתי את העלמה שמולי.
חובה לומר שמאוד הופתעתי לטובה הילה יפיפייה בעיני נשית ומאוד חושנית מאוד קלעה לטעמי במין השלישי. היא הייתה לבושה מאוד חושני אך כלל לא זנותי חשתי משיכה מידית אליה.
אמרתי לה שאני במצוקת זמן ואני מאוד מאוכזב שלא אצליח להישאר שעה שלמה. וציפיתי לתחילת של מפגש מהיר ולחוץ. להפתעתי הילה הושיבה אותי על הספה והחלה לשוחח איתי כאילו שיש לנו את כל הזמן שבעולם.
השיחה זרמה מאוד בכיף מאוד נהניתי מלשבת מול מושא הפנטזיות שלי ולקבל ממנה יחס אנושי ומחבק. דיברנו על נושאים שונים על המשיכה שלי למין השלישי ועל הצרות והאכזבות שמלוות את הבנות הללו. הופתעתי מאוד מהיכולת של הילה להיפתח ולדבר על נושאים מאוד אישיים.
אז מי שציפה לתיאור של מפגש מיני יתאכזב כי הילה ברוב רגישותה הבינה שאני לא רוצה מציצה וזיון ולצאת לדרכי היא סיפקה לי את היחס האנושי והחברי אותו לא חלמתי לקבל מנערה עובדת למרות שהיא מבינה שאת הכסף על המפגש היא לא תקבל כי לא היה מגע מיני.
אבל הילה כאמור ישבה והקדישה לי את זמנה בלי לנסות ולמשוך אותי למיטה ובסיום הזמן שקמתי ללכת הוא חיבקה אותי ונתנה לי נשיקה.
הייתי כל כך מופתע מהיחס המדהים שקיבלתי ממנה שהוצאתי 100 שקל ונתתי לה בהוקרה על היחס שקיבלתי ממנה.
לדעתי גם היא הופתעה.
שבטוח שאני אחזור ומקווה שבפעם הבאה יהיה לי את הזמן למפגש מלא.
ומה שנותר לי לומר הוא תודה רבה לך הילה על היחס החברי והשיחה המיוחדת שהייתה לנו.
הגעתי באיחור די גדול והייתי מאוד לחוץ בזמן. די התאכזבתי שלא אוכל לבלות במחיצתה את השעה שתכננתי נותרה לי מעט פחות ממחצית השעה ודי חששתי ממה שיתפתח.
הילה פתחה לי את הדלת והזמינה אותי פנימה
יש לה דירה קטנה ומסודרת יפה, נקייה ואסטטית. נכנסתי פנימה ובחנתי את העלמה שמולי.
חובה לומר שמאוד הופתעתי לטובה הילה יפיפייה בעיני נשית ומאוד חושנית מאוד קלעה לטעמי במין השלישי. היא הייתה לבושה מאוד חושני אך כלל לא זנותי חשתי משיכה מידית אליה.
אמרתי לה שאני במצוקת זמן ואני מאוד מאוכזב שלא אצליח להישאר שעה שלמה. וציפיתי לתחילת של מפגש מהיר ולחוץ. להפתעתי הילה הושיבה אותי על הספה והחלה לשוחח איתי כאילו שיש לנו את כל הזמן שבעולם.
השיחה זרמה מאוד בכיף מאוד נהניתי מלשבת מול מושא הפנטזיות שלי ולקבל ממנה יחס אנושי ומחבק. דיברנו על נושאים שונים על המשיכה שלי למין השלישי ועל הצרות והאכזבות שמלוות את הבנות הללו. הופתעתי מאוד מהיכולת של הילה להיפתח ולדבר על נושאים מאוד אישיים.
אז מי שציפה לתיאור של מפגש מיני יתאכזב כי הילה ברוב רגישותה הבינה שאני לא רוצה מציצה וזיון ולצאת לדרכי היא סיפקה לי את היחס האנושי והחברי אותו לא חלמתי לקבל מנערה עובדת למרות שהיא מבינה שאת הכסף על המפגש היא לא תקבל כי לא היה מגע מיני.
אבל הילה כאמור ישבה והקדישה לי את זמנה בלי לנסות ולמשוך אותי למיטה ובסיום הזמן שקמתי ללכת הוא חיבקה אותי ונתנה לי נשיקה.
הייתי כל כך מופתע מהיחס המדהים שקיבלתי ממנה שהוצאתי 100 שקל ונתתי לה בהוקרה על היחס שקיבלתי ממנה.
לדעתי גם היא הופתעה.
שבטוח שאני אחזור ומקווה שבפעם הבאה יהיה לי את הזמן למפגש מלא.
ומה שנותר לי לומר הוא תודה רבה לך הילה על היחס החברי והשיחה המיוחדת שהייתה לנו.
אוהב נשיות רכות שמנות וקוקסינלים
93שלום לכל החרמנים באשר הם,
נכנעתי לסקרנות שלי והלכתי בפעם הראשונה בחיי לפגוש בטראנסית.
בחרתי בהילה אחרי שקראתי את הדברים שהיא כותבת וגם את חוות הדעת,
והתרשמתי שבכל מקרה לא אתבאס בגלל השירות והיחס.
אכן, השירות והיחס של הילה הם מעל ומעבר ואני יכול להעיד שהיא מאד נחמדה,
כיף לשוחח איתה והיא מאד נעימה.
תוך כדי הביקור ולאחריו הגעתי למסקנה שאני ממש לא נמשך לשילוב הזה של אשה
עם זין. מצטער, אבל זין מרתיע אותי ומביך ואני לא רואה את עצמי נאבק בעצמי בשלב זה של החיים לשנות את זה.
בנוסף, כיוון שאני גם ממש לא נמשך לציצי מסולקן, היה לי עוד קושי לחוש משיכה מינית במפגש.
אמנם הילה מצצה לי לא רע (עם קנדום) ואחר כך זיינתי אותה בתחת וגמרתי,
אבל זה לא עשה לי את זה, כמו שאומרים.
הילה,
תודה על היחס הנעים והפגת המבוכה, ואני מאחל לך בהצלחה באופן אישי בדרך שלך המיוחדת.
חג שמח !
שלכם,
אבוד
94תודה על הדיווח אבוד.
אכן לא כולם נמשכים לשילוב האמור של אישה עם ז .... אבל מי שנמשך מוצא את השילוב הזה בלתי ניתן לשליטה לעיתים.
לדעתי בחרת בטרנסית הכי מתאימה לפעם ראשונה ואם אצלה לא נמשכת לשילוב אתה יכול לומר בביטחון שזה לא בשבילך
חג שמח
אוהב נשיות רכות שמנות וקוקסינלים
95שלום לכולם,
כבוד גדול בשבילי סוף סוף להיות בפורום , משום מה לקח יותר מדי זמן לחשבון להיות מופעל...
אני הייתי אצל הילה לפני הרבה זמן אבל בכל זאת ארשום דיווח.
תיאמתי איתה זמנים והגעתי אליה , 300 שקל לשעה שלמה.
להילה יש גוף חלק ציצים עומדים סיליקון וזין נראה לי בערך 18 סמ ועבה , הפנים כמו שאמרו לפי הטעם.
זאת הייתה הפעם הראשונה שלי עם קוקסינלית , התחלנו במציצות הדדיות קצת 69 ואז זיון בדוגי עד לגמירה.
חייב להגיד שהילה רגועה לגמרי ולא מלחיצה , זורמת ומפנקת , שירות מעולה כמו שאומרים.
דיברנו קצת בזמן ההפסקה ואז עברנו לאקט 2 , מציצה עד גמירה כי לא הצלחתי להעמיד את החבר למטה כל כך מהר :)
אני אישית ממליץ על הילה , תמורה שווה למחיר.
96טוב אז ככה בדרך כלל אני יותר באטרף פחות פה...
פשוט הייתי חייב לשתף אותכם בביקור שהיה לי איתה אז ככה הגעתי לדירה שלה שנמצאת ברחוב קינג גורג'
קודם כל דירה יפה נקייה וידעתי לפי הדירה שהביקור יהיה טוב ולא נפילה...
הילה קיבלה אותי בצורה יפה עם נשיקה עברנו לסלון ישבנו דיברנו כשכל רגע מתקשרים אנשים שרוצים לבוא אליה עכשיו כי הם חרמנים היא יכלה לתקתק אותי ולעבור להבא בתור אבל לא היא התייחסה אליי כאילו יש לה את כל הזמן פינקה אותי חרמונים נשיקות וכלי כמו שלה לא ראיתי הרבה זמן עומד גדול עבה ויפה..!!!
הסכום שהילה לוקחת זה 400 ש"ח לשעה עם 2 אקטים
אני נהניתי בטירוף ורציתי להישאר לעוד מספר אבל לא היה עליי מזומנים... 

ממליץ בחום באמת...!!!!!
ובתור אחד ללא יותר מידי נסיון עם הילה מושלמת לחסרי ניסיון גם ולפס שבינינו היא גם אקטיבית...

97קצת קשה לקבל המלצות מאנשים עם 1-3 הודעות
סקס מוריד עול מלבך
98הילה מוכרת והיו עליה לא מעט דיווחים ודיונים כאן.
אני הייתי פעם אחת ומאד נהנתי, וללא הפחדים האנליים שלי... גם הייתי חוזר.
אין מה להכביר יותר מדי מילים.
יש כאלה שלא אהבו את המראה שלה, אבל מעולם אף אחד לא התלונן על השרות שלה.
אני הייתי פעם אחת ומאד נהנתי, וללא הפחדים האנליים שלי... גם הייתי חוזר.
אין מה להכביר יותר מדי מילים.
יש כאלה שלא אהבו את המראה שלה, אבל מעולם אף אחד לא התלונן על השרות שלה.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
99הייתי אצל הילה לפני כמה שבועות.
סך הכל היא נראית טוב, לא הכי נשית שיש בפנים אבל לדעתי נראית טוב.
סבלנית לחסר ניסיון כמוני, מפנקת מאוד.
יש מצב שעוד אחזור אליה.
מה שכן הפריע לי היא זה שהטלפון לא היה על שקט, צילצל בלי סוף והיה נראה כאילו רוצה כבר לסיים ולהתפנות לעיסוקים שלה.
100מבחינת שירות, לא ניתן לקבל שירות יותר מענג בארץ מאשר הילה
מבחינת המראה, זה כבר עניין של טעם
אבל השירות הכי טוב בארץ מקוקסינלית. אתם תהנו מכל שקל שהשקעתם