כ שובל על מנתניה קוקסינלית - מישהו ניסה טרנסית ? - סקס אדיר

שובל על מנתניה קוקסינלית - מישהו ניסה טרנסית ?

1
שלום לכולם
בשיטוטי באינטרנט גיליתי תמונות של מישהי שקוראת לעצמה שובל על מנתניה - היתה בעבר גבר אני חושב ,בתמונות חזה גדול מסיליקון וגוף מאד יפה לטעמי.

היא מארחת תמורת 400 שח לשעה. 052-4585938

רציתי לדעת אם מישהו מכיר או התנסה איתה בעבר ויש לו מה לומר בנידון?

תודה מראש

19LOLx82010-09-28 14:49:21

2
לא הייתי אתה אבל ראיתי אותה בבית קפה עם חברותיה אני יודע שזאת היא .
היא סוסה רצינית ממש רולה .
כמו שרואים בתמונות אבל ממש רחבה .
כתפיים של בודי בילדר ואומרים עלייה שהיא אקטיבית ואגרסיבית מאוד .
אני זוכר שראיתי ולא הבנתי איך היא כל כך גדולה ואני לא מתכוון לשומן.
יש אנשים שאולי זה ימצא חן בעיינהם להיות עם אמזונה ענקית שתפרק אותם אבל לאלו שלא
עדיף שתדעו שלא מדובר באשה זעירה ונשית
עוד לפניי שהן נכנסו למקום היה אפשר לראות מרחוק שהן קוקסיות במיוחד בגללה

5
אז ככה, הייתי עם 10 קוקסינליות במהלך חיי ושובל היתה הכי מוצלחת מבין כולם ( חוץ מאלה שהיו לי בחול ),
היא מאוד יפה וחושנית, יש לה זין מאוד גדול ועבה,גוף מדהים , הלוואי על הרבה בחורות, היא לא אגרסיבית כל כך , במקרה יצא לי להכיר אותה בתל ברוך ומאוד נהנתי,

אני בטוח יחזור אליה

6
זאת לא כזאת ירידה יש כאלו שאוהבים בנות שריריות ויש כאלו שאוהבים אמזונות .
אבל היא הייתה אז עברו כמב שנים בהחלט רחבה מאוד .
ממותה זה אומרמשהו לא נשי ושמן היא לא שמנה והיא יכולה להיות מושכת בדרכה אבל מה שכתבתי למעלה נכון ומי שיראה אותה יסכים איתי . אין סיכוי שמישהו יחשוב שהיא אשה ובוא נוריד את הפנים נתייחס רק לגוף.
היא לא מכוערת ויש גברים מחופשים מזוויעים במראה והיא לא מזוויעה . האיפור השתנה אז היה לה שיער אחר אבל היא גברית יותר מבתמונות.

7
טוב, אז אני אתן ביקורת ראשונה באתר הזה
אז ככה, את שובל ראיתי כבר לפני מס' שנים במסיבה, משהו בה גרם לי להתרגשות עצומה ומאז היא נשארה בגדר פנטזיה
לפני מספר שבועות אזרתי אומץ וצילצלתי אליה.
היא אמרה שנמצאת אצלה חברה גרמניה (קוקסינלית) ואם אני מעוניין המחיר לשתיהן הוא 600 ורק לה זה 400
אמרתי לה שאני רק בקטע שלה, הגעתי אליה לאחר הוראות קצת מסורבלות (תגיע לכאן צלצל, תגיע לשם צלצל שוב, תגיע לפה וצלצל שוב)
בסופו של דבר הגעתי אליה, הדירה לא דיסקרטית לחלוטין, מדובר בשני יחידות דיור (שאני בספק לגבי חוקייתן מבחינת המדינה) שצמודות אחת לשניה. מחוץ לבית ישבו השכנים מה שהרתיע אותי מאוד, החלטתי לזרום כהייתי חרמן.
בדיוק שהגעתי לפתח הדירה נכנסה החברה "הגרמניה" שלה, מדובר בקוקסינלית מוכרת בנתניה (יותר נכון טראנסווסטית)
נכנסתי, שובל כבר הייתה ערומה למחצה, מה שקצת איכזב אותי כהייתה בי את הפנטזיה להפשיט אותה, שילמתי, היא ביקשה ממני להתפשט, שכבתי על המיטה, להפתעתי גם החברה שלה הצטרפה, מצד אחד שמחתי כאורגיה עם 2 קוקסינליות זה משהו מדליק מאוד
התחלתי לרדת לשובל, איבר זקור, נקי, מגולח, חזה עומד אבל מעט קשה
החברה שלה גבוהה מאוד (190+ לדעתי), ללא חזה, לא ממש נשית, תחת סקסי
מראש סיכמתי לגבי הזמן, מכיוון שחששתי שלהיות איתה קצת "יזרז" את העניינים, ברגע שהתחלנו עם כל האקט, היא ישר ביקשה מהחברה שלה להתפשט ושאזיין אותה, דיי ביעס אותי כלא רציתי לזיין אלא להנות קצת עם שובל.
בקיצור, הרגשתי תחושת תיקתוק רצינית ואמרתי את זה לשובל, שמצידה קצת התעצבנה ואמרה, טוב, אם אתה עומד עם סטופר תעשה מה שבא לך, ונהייתה קרה. אחרי שיחה קצרצרה שהסברתי את המצב היא חזרה להיות חיננית וחיובית
מצצתי עוד לשובל, מצצתי קצת לחברה שלה, ושתיהן ממצו לי
התחלתי לזיין את החברה, בזמן שאני מוצץ לשובל, אחרי זמן מה עברתי לזיין את שובל וגמרתי

לאחר מכן, שכבנו קצת על המיטה, עיסתי את שובל ואת החברה (גם שילמתי וגם עבדתי...) אבל היה נחמד מאוד ונהנו מאוד שלושתנו

לסיכום:
אני בוודאי אחזור אבל רק כאשר שובל תהיה לבדה
המחיר קצת מרתיע ואני מקווה שהיא תוריד ל250/300 ואז אבקר הרבה יותר

10
היי
חדש פה
נתקלתי בשובל בתל ברוך = למרות היותה קצת "מסיבית" היא סקסית מאוד.
אבל... היא תקתקנית - סיכמתי איתה על מציצה - אחרי חמש שאיבות חזקות וטובות אמרה שרוצה לראות אותי גומר , הורידה את הקונדום ועשתה לי ביד.
לא ממש הקשיבה לי לגבי מציצה אבל הייתי מספיק חרמן אז כבר נתתי לה לפנק אותי :-)

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”