7
על ידי haicho1818
טוב, אז אני אתן ביקורת ראשונה באתר הזה
אז ככה, את שובל ראיתי כבר לפני מס' שנים במסיבה, משהו בה גרם לי להתרגשות עצומה ומאז היא נשארה בגדר פנטזיה
לפני מספר שבועות אזרתי אומץ וצילצלתי אליה.
היא אמרה שנמצאת אצלה חברה גרמניה (קוקסינלית) ואם אני מעוניין המחיר לשתיהן הוא 600 ורק לה זה 400
אמרתי לה שאני רק בקטע שלה, הגעתי אליה לאחר הוראות קצת מסורבלות (תגיע לכאן צלצל, תגיע לשם צלצל שוב, תגיע לפה וצלצל שוב)
בסופו של דבר הגעתי אליה, הדירה לא דיסקרטית לחלוטין, מדובר בשני יחידות דיור (שאני בספק לגבי חוקייתן מבחינת המדינה) שצמודות אחת לשניה. מחוץ לבית ישבו השכנים מה שהרתיע אותי מאוד, החלטתי לזרום כהייתי חרמן.
בדיוק שהגעתי לפתח הדירה נכנסה החברה "הגרמניה" שלה, מדובר בקוקסינלית מוכרת בנתניה (יותר נכון טראנסווסטית)
נכנסתי, שובל כבר הייתה ערומה למחצה, מה שקצת איכזב אותי כהייתה בי את הפנטזיה להפשיט אותה, שילמתי, היא ביקשה ממני להתפשט, שכבתי על המיטה, להפתעתי גם החברה שלה הצטרפה, מצד אחד שמחתי כאורגיה עם 2 קוקסינליות זה משהו מדליק מאוד
התחלתי לרדת לשובל, איבר זקור, נקי, מגולח, חזה עומד אבל מעט קשה
החברה שלה גבוהה מאוד (190+ לדעתי), ללא חזה, לא ממש נשית, תחת סקסי
מראש סיכמתי לגבי הזמן, מכיוון שחששתי שלהיות איתה קצת "יזרז" את העניינים, ברגע שהתחלנו עם כל האקט, היא ישר ביקשה מהחברה שלה להתפשט ושאזיין אותה, דיי ביעס אותי כלא רציתי לזיין אלא להנות קצת עם שובל.
בקיצור, הרגשתי תחושת תיקתוק רצינית ואמרתי את זה לשובל, שמצידה קצת התעצבנה ואמרה, טוב, אם אתה עומד עם סטופר תעשה מה שבא לך, ונהייתה קרה. אחרי שיחה קצרצרה שהסברתי את המצב היא חזרה להיות חיננית וחיובית
מצצתי עוד לשובל, מצצתי קצת לחברה שלה, ושתיהן ממצו לי
התחלתי לזיין את החברה, בזמן שאני מוצץ לשובל, אחרי זמן מה עברתי לזיין את שובל וגמרתי
לאחר מכן, שכבנו קצת על המיטה, עיסתי את שובל ואת החברה (גם שילמתי וגם עבדתי...) אבל היה נחמד מאוד ונהנו מאוד שלושתנו
לסיכום:
אני בוודאי אחזור אבל רק כאשר שובל תהיה לבדה
המחיר קצת מרתיע ואני מקווה שהיא תוריד ל250/300 ואז אבקר הרבה יותר