כ קצת המלצות ומידע לחדשים בתחום - סקס אדיר

קצת המלצות ומידע לחדשים בתחום

1
שלום לחברי הפורום היקרים. הרבה לא קורה בתחום הקוקסינליות לאחרונה אבל עדיין יש כמה דברים ראויים לציין.
מהרפתקאותי האחרונות .לכל מי שרוצה המלצות בירורים ושאלות לפנות בפרטי. מפאת דיסקרטיות הבנות חלק מהפרטים לא יימסרו.

נתחיל באזהרה מהולה בסימני שאלה.
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=18&AdvertiseID=4529
[ 054-6435114 ]

מדובר בקוקסינלית וותיקה בשם XXXX. התארחתי אצלה בעבר לפני שנים אך מן הסתם שמאז החליפה טלפונים וכתובות.
החוויה הייתה אחת הגרועות שהיו לי וזה לא ששילמתי פחות או משהו.
איני יודע אם היא שינתה משהו בשירות או בהתנהגות אך לדעתי "מעוות לא יתקון" ולכן יש עליה X שחור אדום ואיזה צבע שאתם רוצים.
מי שרוצה בכל זאת לנסות (וזה גם למה ניסיתי בפעם הראשונה) כי היא פשוט נראית טוב. נתחיל בחיובי
גוף מאוד נשי ובסה"כ יש בה משהו מיוחד. פחות מתאים לה בלונד אבל ככה היא פותחת את הדלת.
בביקור שהיה לי אצלה לפני שנים. היה התעקשות על חושך, פאלש בין הרגליים ויאללה מאמי תגמור בעד 400 שקל.
מי שרוצה מוזמן לנסות על דעת עצמו. יכול להיות שדברים השתנו מאז אבל אני לא הולך לקחת את הסיכון הזה. במיוחד שיש
אחרות במחיר עם שירות ומראה יותר טובים.

נמשיך בהמלצה שמהולה בסימני שאלה.
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=18&AdvertiseID=4716
[ 054-4379209 ]

במקרה הזה אני לא באמת יכול לתת המלצה אמיתית שכן החוויה שהייתה לי עימה לא כללה העברת מזומנים.
לכן פן השירות והתמורה בעד האגרה אינן רלוונטים להמלצה זאת.
אני רק יוכל לומר כמה דברים שדיי ברורים למי שירים טלפון.
הבחורה רוסייה ויש לה מבטא כבד וסוג של חוסר סבלנות בטלפון שמאפיין את רוב הקוקסינליות.
לדעתי היא אחת הפצצות בארץ מבחינת גובה ומראה. סוג של דוגמנית רזה גבוהה חזה לא גדול מידי.
ייתרון הוא אכן זין יחסית יותר גדול מאחרות. חיסרון שהיא אקטיבית בלבד לפחות ממה שנאמר לי.
בהחלט שהייתי בתור לקוח מנסה אותה על בליינד במידה ואתה פסיבי, אם אתה אקטיבי צריך לברר
מה מו מי. התמונה לא אמיתית מן הסתם אבל שוב מי שאוהב גבוהות שיער שחור ורזות זה בישבילו.

זהו לבנתיים במידה שיש דרישה אמשיך לרשום פה עוד המלצות ואזהרות
19LOLx82011-01-10 19:54:09
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

קצת המלצות ומידע לחדשים בתחום

7
לגוני, הייתי אצלה לפני חודש וזאת ההתרשמות.

מקבלת ברחוב המסגר בדירה נחמדה משופצת ונקייה. הבחורה גבוהה, צעירה עם חזה בינוני ומעלה, ופנים נחמדות. די כוסית. כשהייתי אצלה המחיר היה 300 למסז' , בינתיים ירד ל 200 . העיסוי למרות מה שרשום הוא לא מקצועי , אבל נעים. בערך 20 דקות מסז' גב. הבעייה הייתה כשאמרה להסתובב, ואז אמור להגיע החלק המעניין. אחרי הסיבוב, במקום להגיע לחלק הלוהט של המסז' היא פשוט לקחת בקבוק שמן, השפריצה כמות שמן לאזור האיבר שלי, ואז אמרה לי : עכשיו תעשה בעצמך !! WTF ... אמרה שאם אני רוצה שהיא תעשה לי הרפייה זה עוד 100 וסה"כ 400. מלבד זאת הייתה כל זמן המסז' עם תחתונים, ולא הסכימה להוריד אלא בתוספת של 200 שקלים. מוסר השכל: לשאול בטלפון האם יש גם הרפייה שהיא עושה ? והאם בזמן המסז' היא מורידה תחתונים, ואם לא אז מהן התוספות הכספיות הנדרשות. בסך הכל חוויה נחמדה, אבל כל הקטע עם הדרישות הכספיות היה קצת לא נעים.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”