כ שני הקוקסינלית .... חברים, מישהו כבר השתגל ? - סקס אדיר

שני הקוקסינלית .... חברים, מישהו כבר השתגל ?

4
בעבר הייתי עם בחורית בשם שני מספר פעמים קשה לי להגיד בודאות שהתמונה הם שלה כי הדירה תמיד היתה חשוכה מאוד. בכל מקרה לדעתי התמונות הם שלה.
אם מדובר באותה שני (הדירה שלה היתה בקינג ג'ורג') אז השרות שלה היה בסדר לא ממש מתקתקת אותך אבל לא זכור לי שהיה אופציה ל2 אקטים, אבל בדרך כלל אני לא מנצל את האופציה הזאת כאשר קיימת אז ככה שאני לא יכול להגיד בודאות.

בהחורה די נשית, כלומר בגלל החושך בדירה אין אפשרות לראות יותר מידי אבל אפשר להרגיש, חזה סילקון ואיבר פעיל ויחסית גדול. הבחורה ורסטילית אבל כאשר ניסתה לזיין אותי לא הצליחה היא היתה יותר מידי אגרסיבית בשבילי ולא תרמה להרגעת והכנת האזור.

לאחר מספר ביקורים לא חזרתי. די חוזר על עצמו ולא מתקדם ומתפתח לכיוונים מעניינים (בדרך כלל שאתה קבוע עם מישהי אז יש תחושה של התקדמות אצלה הדברים חוזרים על עצמם)
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

7
שלום לכולם אני באר שבעי ובכמה זמן אני מגיע לת"א לסידורים והדבר הראשון שאני עושה אני הולך לדגום קוקסינלית
כל פעם מישהי אחרת הפעם נפלתי על אחת בשם שני תימניה אסלית אקטיבית ופסיבית מפנקת וסובלנית וסבלנית ויודעת את העבודה והכי חשוב לא מתקתקת אני ממאוד נהנתי ואני ממליץ..

http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=18&AdvertiseID=4909

054-5918489

052-6189285

UMA2013-01-13 21:02:35

8

שני פעם אירחה ברח טבריה

פעם, זה מיזמאאאאן גם אז לא היתה צעירה אבל היה לה גוף פיצוץ,כוסית ,עושה כושר,חזה סיליקון מושקע
אישה אישה וזין בינוני פלוס היתה גאה בזיו החצי תימני חצי מרוקאי הזה..

הייתי אצלה כמה פעמים היתה כייפית כזו יושבים בסלון שמה סרטים ומעבירה לקטעים שמחרמנים תוך כדי שהיינו מעשנים איזה קטנהקריצה

פעם לבקשתי הלכה לחדר כדי לחזור ''לבושה'' רק! בסנדלי עקב עם שרוכים עד הברךמוחא כפייה לבקשתה התפשטתי לפני שחזרה

אני שומע ואז רואה אותה מגיעה לסלון החזה שלה עומד מתוח משוויצה בסנדלים ושואלת אם אני אוהב למצוץ ?כשהיא עומדת לידי עם הזין מול הפרצוף שליTongueהייתי צריך להוציא אותו מהגרון שלי כמה פעמים כדי לנשוםEmbarrassed

אמרה בוא לחדר .שם האמת היה קצת חשוך מידי לטעמי אבל היא כבר מרחה לה על היד קרם ושימנה לי את החור סובבה אותי על ארבע

והכניסהShockedShockedDeadDeadStarStarStarTongueTongueחיוך גדולחיוך גדולזיינה ודיברה מלוכלך כמו שאני אוהב ניסיתי לגמור עם הזין שלה בתחת

אבל לא הלך..שלפה את שלה נשכבתי על הגב הלבישה אותו ומצצהה לי משחקת לי בחור שלחתי ידי למצוא את הביצים שלה כדי לקרב את החור שלה לאצבע שלי שיחקתי החור היה מזמין אבל יבש ביקשתי קרם היא חשבה קדימה ושימנה לעצמה את החור והתמקמה על ארבע ועל המיטה עם התחת באוויר Evil Smileנעמדתי על הריצפה מאחוריה היאסובבה את ראשה מעבר לכתף ואמרה בוא תזיין היה לה מבט של זונת רחוב ....זיינתי הרגשתי שכואב לה למרות שלא אמרה . הוצאתי ואמרתי לה שאני רוצה לגמור כשהזין שלה בתחת שלי

השכיבה אותי על הגב התחילה לשפשף ודחפה לי אצבע לחור דחקתי בה לחפור ..מצאה את ה''גולה'' התחלתי להתפתל והיא ממשיכה עם היד השניה לזיין לי את הקנדוםמבולבל ולספר לי איזה פנטזיה על איזה בחור שהחמיא לה קודם ברחוב ואיך שנינו מזיינים אותה ...עוד לחיצה על הג'ולה ועוד כמה דיבורים של שרמוטה ...ואני ממלא את הקנדום בקול תרועהStarStarStar
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”