כ ביקורת- שיראל - סקס אדיר

ביקורת- שיראל

1
לפני כמה ימים חרמנותי גברה עלי והחלטתי לבקר את שיראל למרות שראיתי עליה לא מעט ביקורות שליליות אבל עם חזה כזה גדול הייתי לנסות בעצמי.
אז ככה התקשרתי ודיברה אלי מאוד באדיבות וכבר הראש היה בכיוון חיובי. הגעתי לחדרה ( אני גר בצפון) לאיזה רחוב עזוב ולא מואר אבל באופן מפתיע הדירה שלה הייתה בבית קרקע די חדש ומטופח. נכנסתי אליה וראיתי בחורה גבוהה, פנים סבבה לא יותר מדי נשיות, חזה ענק. עמדה עם חזייה ותחתון. הציעה משהו לשתות, סירבתי, חדר שינה מתפשט ולעניינים.
הבחורה לא מתנשקת למי שמעוניין לדעת, שיחקתי קצת עם השדיים הענקיים שלה ואז ירדתי למטה וגיליתי זין גדול ויפה והתחלתי למצוץ אותו בהנאה למרות שבאה בדרישה מפגרת שלא אוהבת שנוגעים לה בזין ומביאים לה ביד אלא רק למצוץ עם הפה.... טוב שיהיה
מפשק רגליים ומקבל את הזין העוצמתי שלה, לא כל כך עדינה וגם לא גמישה, לא נהנתי יותר מדי אז הפסקנו. מלביש קונדום ומתחיל לחדור אליה במיסיונרית רוצה לעבור לתנוחה אחרת אבל נתקל בתירוצים הרגילים( לא אני לא אוהבת ככה, כואב לי ככה וכל הזיוני שכל האלה) כאן אני מתחיל להתעצבן ויצא לי החשק. אמרתי לה שתמצוץ לי ואני אתחפף ואז אמרה שהיא מוצצת רק עם קונדום ולא אחרי שמזיינים אותה, כאן כבר נשבר לי הזין ופשוט הלכתי.
לסיכום לא נוראית כמו שציפיתי שתיהיה, גם לא הייתה ממש תקתקנית כי הייתה לי הרגשה שהיא לא מלחיצה אותן ומאוננת לי שאגמור ואלך אבל ללא ספק שהדרישות הדפוקות שלה הורסות את השירות. בקיצור לא מומלץ בכלל לשרוף עליה 400 שקל.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”