בחודש מרץ נסעתי עם חברים לברצלונה כחלק מחבילת כדורגל.
בתפריט 2 משחקים והרבה זמן פנוי
ראשית ברצלונה עיר מטריפה!!!
ולעיניין
חיפשתי במדריך של EROS קוקסינליות בברצלונה לאתר אפליקציה נחמדה של מיקומים בשידור חי,עשיתי חיפוש ולקחתי בחשבון קחרבה למלון ומראה לאחר כמה דקות ננעלתי על נעומי סנטוס והנה הקישור : http://es.distintas.net/model/naomisantos כאשר צלצלתי פעם ראשונה לא הצלחתי לדבר איתה כי היא דוברת ספרדית ופורטוגזית בלבד ולכן השתמשתי בעזרתו של פקיד בקבלה בלובי
אחרי שיחה של כמה משפטים הוא הראה לי את הדרך לשם והוא קיבל טיפ על שתיקה של ג'נטלמנים.
לשמחתי זה באמת היה טיול קצר( פחות מ חצי ק"מ בערך 2 רחובות) הגעתי לביניין צלצלתי ובעזרת כמה משפטים שרשמתי בעזרת התרגומון של גוגל הנחתה אותי לעלות.
כאשר נכנסתי עמדה מולי דיבה אפריקאית אין מילה אחרת מריחה מבושם טוב ולבושה בשמלה צמודה ונעלי עקב, נשיקות ללכי שמאל וימין ונכנסתי,בזמן שהיא החליפה מצעים מהלקוח הקודם נתנה לי פחית בירה והושיבה אותי בסלון, ואז נכנסתי לחדר 150 יורו החליפו ידיים,לא אפרט יותר מידיי על מה הלך אבל היא ידעה להיות עדינה כשצריך וחזקה שצריך תמיד הסתכלה על הפנים שלי כדי לקרוא מה אני רוצה אין תנאים מוקדמים....נשיקות חיבוקים נשיכות הכל.
לאחר שהפשיטה אותי היא הורידה שמלה והתגלה גולייית שחור ועבה 22-23 ועבה(אני מדגיש)
ריח הגוף הנקי והמבושם שלה הוסיף לחשק והיא פשוט עשתה איתי אהבה
מציצות הדדיות חדרה אלי בעדינות בהתחלה ואחרי זה הגבירה קצב...בגמישותה אפילו מצצה לי בזמן החדירה
בשלב כלשהו היא יצאה ממני החליפה קונדום ושמה על עצמה גומי לאיבר...כשראתה שאני לא מבין מה העיניין הראתה לי שגמרה אבל כדי להמשיך היא שמה את הטבעת גומי כדי שימשיך לעמוד והמשיכה עד שאני לבסוף גמרתי
היא נשכבה צמוד אלי ומזמזה אותי כל עוד לא הייתי מוכן ללכת כשרציתי לקום היא זאת שנקתה אותי עם מגבונים לחים.
כשיצאתי קיבלתי עוד נשיקה רטובה וחיבוק וחזרתי עם חיוך דבילי למלון.
לסיכום
התרגומון של גוגל יכול לעזור בשיחות האלו
מרבית הקוקסינליות שם לא מדברות אנגלית
המחיר האידיאלי למפגש הוא 150
היא אפילו לא רמזה שהיא רוצה טיפ או משהו דומה ונתנה את מלא התמורה
ברצלונה מדהימה
וגם ראיתי משחק מדהים כשהם הביסו את מילאן 4-0
למה אתם מחכים? יאללה טוסו!!!