כ מה שקורה בוגאס - נשאר בוגאס... lucia matthews - סקס אדיר

מה שקורה בוגאס - נשאר בוגאס... lucia matthews

1
אהלן לכולם!!!

סוף סוף פתחו את ההרשמה, ואפשר להתחיל לשתף.. דיי מבאס לעשות דברים מבלי אפשרות לספר למישהו, למרות שזה דיי מהנה עצם העשייה... קריצה

בכל מקרה, אני חובב קוקסיות כבר המון שנים.. וביקרתי אצל לא מעט בארץ (החל מפרטיות בבתים, וכלה מתל ברוך). לצערי בשנים האחרונות התחביב נאלץ להיות מאוד צדדי.. גם יקר, וגם אישה חדשה....

לפני כמה חודשים הזדמן לי לנסוע לארה"ב, ובין היתר דילגתי גם לוגאס. כמובן שברגע שידעתי שאני טס, הדבר הראשון שעשיתי זה להיכנס מייד ולראות מי מארחת בוגאס, עם דגש על בנות שראיתי בסרטי פורנו.. אין מה לעשות, צריך להגשים חלומות... חיים רק פעם אחת, ואני לא כל יום בארה"ב.

במשך חודש לפני הטיסה אוננתי נראה לי על כל קוקסית מארחת בארה"ב, בין היתר על כמה כוכבות פורנו וביניהן : Karen Cummings , FOXXY, Aubrey Kate, Jessica fox, Shawna, Brooke Bangs, Sarina Valentina ...

לצערי, רוב הכוכבות פורנו היו לי יקרות יחסית (בסביבות 300-500$ לשעה), וצריך להסביר הוצאה מטורפת כזו בבית......

בסופו של דבר ננעלתי על Brooke Bangs שאם הייתי שומר בקופת חיסכון שקל על כל שפשוף עליה - לא הייתי לוקח משכנתא כל כך גבוהה לבית ... Embarrassed

שלחתי לה מייל לפני שטסתי בניסיון לתאם, אבל לצערי היא לא ענתה לי.. כמובן שמאוד התאכזבתי (כבר בניתי תסריט על הפירוק וההרכבה שאבצע בה), אבל אלו החיים...

הגעתי ל-LAS VEGAS, ואחרי שסיימתי את העניינים שלי, החלטתי לצלצל ל-Lucia Matthews. למה? היא כוסית (לא על), ראיתי כמה סרטונים שלה ברשת וזה חירמן לי את הנשמה. החלטתי ללכת על שעתיים ב-500$, וצלצלתי אליה. לצערי היא לא ענתה לי, והייתי חרמן אש (ב-2 בלילה), אז החלטתי לצלצל גם ל- Candi McBride שהיא צעירה, ובאותו טווח מחירים. גם היא לא ענתה.. שפשפתי על כמה סרטונים והלכתי לישון (כמובן שהשארתי הודעות..).

יום למחרת בערב, החלטתי לנסות שוב - צלצלתי ללוסיה, לא ענתה, צלצלתי לקנדי, לא ענתה. אחרי כמה דקות לוסיה חזרה אליי.. כמובן שנפלתי.. קראתי כי זנות אינה מותרת בלאס וגאס, למרות שהיא מותרת בנבאדה באופן כללי, לכן אמרתי לה בטלפון שאני רוצה לקבוע איתה דייט. עברתי את הסינון הטלפוני, אמרתי את שם המלון, והיא עדכנה שהיא בדרך ותעדכן שתהיה למטה (במידה ואצטרךף להעלות אותה).

ה-SMS המיוחל הגיע, והחרמנות שלי שברה שיאים.. נשארתי עם תחתונים, וחיכיתי לדפיקה בדלת.

דפיקה בדלת Shocked

קמתי מהמיטה, פתחתי את הדלת - והזין שלי נהיה זקוף יותר מהר מטיל בליסטי. היא כוסית שחבל"ז, ויותר מזה - איך שנכנסה, מייד נתנה חיבוק ונשיקה צרפתית.. אני כמובן החזרתי בנשיקות (את הכסף שמתי על השידה מראש). היא הזיעה קצת כי הגיעה באופנוע וחם בחוץ, נכנסה לשירותים ויצאה. אני כמובן על המיטה עם תחתונים מחכה בכיליון עיינים.

אחרי שיצאה, מייד זרקתי אותה למיטה - והכל תוך כדי נשיקות צרפתיות לוהטות אחושילינג. תוך כדי אני מוריד לה את החולצה, מכנסיים, נעליים (חולה על FEET - זו אחת הסיבות שהזמנתי אותה גם), תחתונים ומשכיב אותה באסרטיביות על המיטה. התחלתי לרדת לה, ומעולם לא ירדתי יותר מדקה לקוקס.. אבל אצלה - שמע ישראל, היה לי תענוג. 20 דקות של מציצה שהלוואי שמישהי הייתה מוצצת לי ככה. היה לה זיקפה על הכיף כפק, והמשכתי.

בשלב מסויים היא שאלה אם אני רוצה לזיין אותה (אני אקטיבי), וכמובן שהפכתי אותה על 4 והתחלתי לפמפם. חור תחת לא מהעולם הזה, אבל כנראה הכאבתי לה - והיא ביקשה לשכב על הגב. הרמתי לה את הרגליים, והתחלתי לפמפם. כמובן שהכל תוך כדי נשיקות צרפתיות - מה שעוד יותר טירף לי את הנשמה. אחרי איזה 10 דקות של זיון טוב, גמרתי, לה יצא טפטוף קטן של זרע והיא הייתה מופתעת , ושנינו היינו מותשים ונטופי זיעה. נשכבנו על המיטה והתחלנו לדבר קצת על אה ודא..

אחרי 20 דקות בערך, החרמנות תקפה אותי פעם נוספת, והתחלתי לאותת לה שהגיעה הזמן למספר נוסף. נשכבתי על הגב, והיא התחילה לקפוץ לי על הזין - וזה היה פאקינג להיט לא מהעולם הזה. היה קשה לי לגמור ככה, ולכן הפכתי אותה שוב על הגב, עם רגליים למעלה, ונכנסתי לתוכה. פמפום לא מהעולם הזה, היה קשה לי רצח לגמור - וטחנתי אותה איזה 20 דקות שלמות. מדבר על טחינה שמעולם לא טחנתי מישהו ככה.. אפילו לא כוס רגיל של זונה.

בסופו של דבר התפוצצתי פעם נוספת, היא הייתה מופתעת רצח, ושוב יצא לה קצת זרע שגם הפתיע אותה. המון נשיקות - נשכבנו על המיטה ודיברנו קצת על זה שאני מישראל, תחומי עניין משותפים והיה כיף בטירוף.

היא אמרה לי שהיא הייתה לייד קנדי שצלצלתי אליה (היו ביחד, היא סיפרה שהן מזדיינות והיא הכלבה שלה), אמרתי לה שהלוואי שהיה לי כסף להזמין את שתיהן, אבל אולי פעם הבאה.... בסופו של דבר, היא אמרה שלא היה לה זיון כמו שאני נתתי לה כמעט 7 חודשים, ואני יכול לומר בוודאות כי למרות שהמזגן דלק בחדר - היא הזיעה כמו חמור (כנ"ל אני).

השעתיים נגמרו, היא הלכה לבלות עם חברים ולראות סרט, וכמובן שאמרה שיהיה קשה לה לרכב על האופנוע אחרי שפוצצתי לה את התחת... צחוק

אין מה לומר... זו הייתה החוויה של החיים שלי, גם להיות עם מישהו שמככבת בכמה סרטי פורנו, גם כוסית, גם זיון לא מהעולם הזה.

סיכום?

מראה - 8
GFE - 10
זין - 8 (יפה, 18 ס"מ)
שירות - 10

האם אחזור אליה אם אבקר בוגאס פעם נוספת? לא יודע, תכ'לס נראה לי שיהיה עדיף לפרק את BROOKE ועוד מישהו בשעה.. (אולי אפילו קנדי...).

7
הדיווח הכי טוב שהיה בנושא קוקסינליות בשלוש השנים האחרונות.
זה רק מראה כמה יבש המצב בארץ, כבר שנים שאין אפילו אחת ששוה ביקור.

כל הכבוד על הגשמת הפנטזיה, אבל וואו להוציא 500$ על ערב אחד זאת השקעה רצינית.
ממליץ לך על תאילנד, אתה יכול לבלות שבוע עם נערות שנראות הרבה יותר טוב באותו מחיר.

8
לא בטוח, יכול להיות שאם תציע לקוקסינלית בארץ 500$ היא תסכים לתת כזה שרות.הבעיה היא שכדי לקבל כזה שירות יש פה לא רק את העניין הכספי,הקוקסינלית צריכה גם לרצות ולהנות מהסקס מה שלא קורה אצל רוב הקוקסינליות בארץ אבל שוב תמיד יש כמה שהן יוצאות מהכלל
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”