אני מתכוון לשירן הוותיקה, לא הצעירה שנכתב עליה שעובדת בחולון.
כבר הרבה מאוד זמן המספר שלה לא זמין, ולא יצא לי לראות אותה בתל ברוך.
אם למישהו יש קשר איתה, יודע אם החליפה מספר, או ראה אותה בתל ברוך אשמח שיזרוק לי איזה עצם.. לא יכול להיות שהבחורה פשוט נעלמה מעל פני האדמה.
לאף אחד אין מידע על שירן???
2שירן לא פעילה כבר לא מעט זמן אכן פספוס למי שלא פגש
נשית ולא מוחצנת מאד נעימה עם שריטה קלה להיגיינה
3הארץ מתרוקנת מבחורות טובות.. קודם מישל שעזבה אותנו בנסיבות מצערות, עכשיו שירן נעלמה ואף אחד לא ראה אותה.. מה יהיה?
4שריטה רצינית להגיינה, במקצוע הזה אפשר להבין.
אני בטוח שהיא זמינה לסופר קבועים שלה השאלה באיזה מספר..
אני בטוח שהיא זמינה לסופר קבועים שלה השאלה באיזה מספר..
5אני פונה מכאן ל"סופר קבועים" שלה, מי מכם שקורא את זה, אשמח אם תזרקו עצם ותעבירו לי בהודעה פרטית את המספר. הבחורה היתה בערך היחידה שהייתי הולך אליה, ומאז שנעלמה, אני כבר משתגע ולא יודע למי ללכת.
אנא, אני פונה ללב שלכם..
http://www.youtube.com/watch?v=sMLmOmjbiQ0
אנא, אני פונה ללב שלכם..
http://www.youtube.com/watch?v=sMLmOmjbiQ0
8אין סיכוי.
השם האמיתי שלה הוא לא שירן, זה שם לעבודה בלבד וגם הוא רק מהשנים האחרונות. בהתחלה עוד היתה משתמשת בשמה, עד שמשום מה התחילה לקרוא לעצמה שירן. והיא בטח, אבל בטח לא "אוזן". מזרחית היא לא.
היא לא הטיפוס שיעשה דברים כאלה. אם היית מכיר אותה או אם נפגשת איתה פעם, היית יודע כמה זה מגוחך לחשוב שזו היא.
המקום היחידי שבו היא תקבל אותך במאה שקל זה תל ברוך, ולא איזו חצר של בניין.suck this 2014-03-18 14:13:49
השם האמיתי שלה הוא לא שירן, זה שם לעבודה בלבד וגם הוא רק מהשנים האחרונות. בהתחלה עוד היתה משתמשת בשמה, עד שמשום מה התחילה לקרוא לעצמה שירן. והיא בטח, אבל בטח לא "אוזן". מזרחית היא לא.
היא לא הטיפוס שיעשה דברים כאלה. אם היית מכיר אותה או אם נפגשת איתה פעם, היית יודע כמה זה מגוחך לחשוב שזו היא.
המקום היחידי שבו היא תקבל אותך במאה שקל זה תל ברוך, ולא איזו חצר של בניין.
9חחח זה לא היה ב100%
השם שלך זה לא באמת שירן אבל Suck this היה כן מזרחית אפילו שהיה לא ניראת
יש לך חבר כבר הרבה זמן והיה כבר לא עובדת יש לי עוד מידע אבל שומר
על הפרטיות שלה
השם שלך זה לא באמת שירן אבל Suck this היה כן מזרחית אפילו שהיה לא ניראת
יש לך חבר כבר הרבה זמן והיה כבר לא עובדת יש לי עוד מידע אבל שומר
על הפרטיות שלה