הן נראות מליון דולר והשרות יכול לפרק כל גבר סטרייט ולהביא אותו להתחנן לקבל (לא כוס התה שלי תרתי משמע)
אבל שמשקללים לש"ח את העלויות מגלים שזה לא כזה זול כי באירופה רמת המחייה שונה מעט.
ארוח קצר של חצי שעה אומנם היא כוסית והשרות עדיין מעולה אבל הזמן לא מאפשר יותר מידי.
אתה נכנס והשעון דופק מקלחת של 5 דקות עוד איזה 5 דקות של חירמונים הדדים מציצה טובה ממנה חדירה ואחרי בערך 15 20 מהכניסה אתה שוכב על הגב ונרגע ומשלם על זה בערך 80 אירו שזה 400 ש"ח
ב150 אירו שזה 750 ש"ח אתה מקבל שעה מלאה עגולה שכוללת גם גמירה של הגברת אם היא במוד הנכון היא תגיד או להפך.
בתקציב של 250 אירו שזה 1250 ש"ח אתה כבר מקבל שעתיים של חופשי בופה פתוח מהכל והכל.
אז החלטתי לבדוק מה אפשר להשיג בארץ ב 1250 ש"ח ופניתי לאחת המוכרות יותר אבל שעדיין לא יצא לי להיות איתה
ואמרתי לה שאני בביקור בארץ פעם בשנה ובא לי סופר פינוק.
אמרה בכיף 400 ש"ח לשעה אני כמובן אמרתי לה זה נשמע נמוך מידי לקבל שרותץ ברמה אירופאית שאני מכיר אבל אגיע.
שהגעתי ניהלנו שיחה קצרה של 5 דקות על העניין ואמרה לי תשמע ב 400 ש"ח יש לך עד שעה אני לא מלחיצה וזה רק פעם אחת
ואני לא גומרת (כמובן שהכל בחיוך ובשיחה נעימה) אני מצידי אמרתי לה מה אני אוהב והאם יש מצב לקבל שרות כזה ?
היא ענתה תשמע אין לי בעיה אבל לא במחיר הזה ונקבה ב 600 ש"ח לשעה מלאה ללא הגבלת אקטים כולל גמירה שלה
אני כמובן זרמתי והנחתי על השולחן 700 ש"ח וקרצתי לה זה טיפ.
בשורה התחתונה לא נופל מחו"ל לא במראה והשרות בדיוק מה שרציתי כולל גמירה מטורפת שלה.
הייתי שעה ורבע ולא צייצה אפילו.
יש לציין שבסיבוב השני חדרתי אליה במשך 10 דקות רצוף שמתוכם 5 דקות לערך היא רוכבת עליי.
אמרתי לה שקראתי קצת באתרים על שרות גרוע של הרבה מארחות ודווקא איתה הופתעתי.
אז היא אמרה לי משפט שאולי נתווכח איתו אבל די משקף את העניין.
בכסף תקבל את האיכות שאתה רוצה "על מרצדס משלמים" אני לא מאלו שחושב שזה הכי נכון אבל בשורה התחתונה שמדובר על כסף זה מה שתקבלו.
בדיוק כמו שיפצוניק או מכנואי או גם רופא מוכשר יותר.
לכן בדי אן איי שלהן לא טבוע שרות חרא אלא יותר שרות בהתאם למחיר.
ממליץ למישהו נוסף לבחון עם מארחת אחרת את העניין ולהציע לה סכום גבוהה יותר ולראות במה זה קשור.
לסיכום נסכם שכל "שוק"מתנהל בהתאם לכלכלה שבו