כ זהירות מקוקס בשד' ציון - סקס אדיר

זהירות מקוקס בשד' ציון

1
יש קוקסינלית גבוהה (מאד) עם שיער שחור בשד' הר ציון שם למטה

אספתי אותה לאיזה בניין בצד (100 ש"ח) אחרי 5 דק' שהיא עושה לי ביד ומוצצת לי אומרת לי "נו תגמור כבר תגמור כבר"
אמרתי לה "לא מתאים שלום" והלכתי לאחר ויכוח קל שלא שילמתי לה
האמת היא נראית טוב ויש לה פוטנציאל לא רע, אבל התנהגות מחורבנת

ראו הוזהרתם.
חזרתי ובגדול !!!

זהירות מקוקס בשד' ציון

6
[QUOTE=balon14] אני לא מבין איך עובד כל העניין הזה של שמות של הבנות בתל ברוך.  הן הרי לא עומדות על שלט.... 

האם הבנות משתפות פעולה עם בירורים על אחרות? נגיד אני עוצר ליד אחת ושואל מי זאת רונה, היא תכוון אותי אליה? 
[/QUOTE]

רונה גבוה מאד בהירה נראה לי אשכנזיה לא מרוקאית
בנוסף...כשאתה עובר אתה שואל " מה שמך" ?
רונה יפה חטובה וצעירה לא שמנה בכלל ...ונתנה לי 15 דק' מלאות ללא עצבים ב100 שח ...גוף מהמם
ויש את מורן בשדרות הר ציון ...גם מהממת ב100 ...
לעולם אל תגיד " את מורן או את רונה"? כי השקרניות יגידו "כן מאמי" כי הן מבינות שאתה דלוק עליה בטח חבר סיפר לך ואתה לא יודע איך היא נראית
מורן תיתן נייד?...רונה לא!

זהירות מקוקס בשד' ציון

8
רונה רוסיה במקור אם אני לא טועה.. לרוב עם שיער בלונדיני, גבוהה מאוד ורזה. בדרך כלל תעמוד עם סברין או עם ליאור. את סברין אני מניח שאתה מכיר, יש תמונות שלה ברשת, וליאור היא עם שיער שחור, נמוכה יותר מרונה ומלאה קצת.
בתור מישהו שלא בוחל ללכת לתל ברוך כשיש לו הזדמנות, לא ברור לי איך אפשר לעמוד שם עכשיו בקור הזה. לא מוציא את האף מהבית אם זה לא לדירה בתקופה הזו. למזלי יש לי אחת שמדי פעם אנחנו נפגשים, לא בתשלום, לסשנים מהנים במיוחד, אחרת המצב היה בכלל גרוע. ורונה לא תתן לך נייד, אלא אם כן אתה לקוח ותיק ובאת לה טוב. בלי כל קשר, יש לה אחלה של שירות, כל פעם מחדש, לא מתקלקלת הבחורה. אולי לא הכי תתלהב, אבל גם לא תתקתק אותך ותזרום איתך בכיף. היא רק אקטיבית, קח בחשבון.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”