מלאני קוקס
3[QUOTE=סופר לה טיב]vהקישור שאתה מפנה אליו עמוס בתמונות מחרמנות של יפות יפות, וממש לא קוקסיות אלא נשים במיטבן ובמלוא הדרן.
[/QUOTE]
אכן נשים רגילות וכך גם הגברת MISSY MESSMER שאל הדף שלה מפנה הקישור שתמונותיה נשתלו במודעתה של הגברת מלאני.
[/QUOTE]
אכן נשים רגילות וכך גם הגברת MISSY MESSMER שאל הדף שלה מפנה הקישור שתמונותיה נשתלו במודעתה של הגברת מלאני.
מי שמאונן לא מזיין
מלאני קוקס
5[QUOTE=סופר לה טיב]
(קישקשתא היה נותן לך לינק תוך מספר דקות...)
[/QUOTE]
(קישקשתא היה נותן לך לינק תוך מספר דקות...)
[/QUOTE]
...תוך מספר שניות...
קליק ימני על התמונה.
העתק את כתובת URL של התמונה.
פתח גוגל.
בסרגל השחור למעלה לך ל'תמונות'.
הקלק על אייקון המצלמה בחלון החיפוש.
הדבק את כתובת האתר של התמונה.
תקבל תוצאות - כל האתרים בהם מופיעה התמונה שאת כתובתה הדבקת.
המגביה עוף - ירחיק ראות
מלאני קוקס
6התמונות של מלאני אמיתיות
וזה בכלל לא תמונות שלי Missy Messmer
שאתה מראה וחושב
זה תמונות שלי דניאל לורן חברה של מור ויטל
ותמונות אמיתיות יש לך כן מלא ביקורות אליה
פשוט תחפש דניאל לורן
וזה בכלל לא תמונות שלי Missy Messmer
שאתה מראה וחושב
זה תמונות שלי דניאל לורן חברה של מור ויטל
ותמונות אמיתיות יש לך כן מלא ביקורות אליה
פשוט תחפש דניאל לורן
מלאני קוקס
8טוב.. אז ככה זה מתחיל...
התקשרתי בחורה בשעות הבוקר למלאני/דניאלה , ענתה בקול רך ונשי ונתנה לי פרטים מלאים על השרות שלה(פרטים בהמשך...) מסרה כי המחיר הוא 350שח לשעה מלאה. מכיוון שגם הקול והכל נשמע לי טוב.. ביקשתי לקבוע לשעה מסויימת.. אמרה אין בעיה רק תתקשר 15 שעה לפני..
הגעתי לדירה(אמצע רחוב אלנבי,קומה אחרונה אך גם הכניסה וגם הדירה דיסקרטית).. התקשרתי ... זיהתה אותי מייד ואישרה לי לעלות לדירה.
פתחה לי הדלת בחורה מדהימה ביופיה,עם טייץ שחור צמוד וגופייה שהבליטו את שדייה הגדולים,עור שחום,1.80,שיער בלונדיני ומרחיב טוב מאוד. גם הדירה מסודרת ונקייה ובלי בעלי חיים. בקיצור ככה צריכה להראות קוקסינלית.
שאלה אם מתאים לי..ובוודאי שאמרתי כן.
שילמתי לה האתנן, ונכנסו לחדר המיטות. היא התפשטה וגם אני..לא הלחיצה..לא ניסתה שאגמור מהר..עם הזמן ניסתה לפנק עוד ועוד. התחלנו בחירמונים שאנחנו שוכבים במיטה, עושים ביד אחד לשני ומציצות הדדיות..הזיין שלה עמד מייד כמו טיל..עומד..קשיח..זקור..
יש לה גוף רזה וחטוב וכיף היה להתחרמן איתה כאשר אנחנו צמודים אחד לשני ואני מרגיש את הזיין הקשיח שלה נוגע בי.. כאשר הרגשתי שאני גומר אמרתי לה לעצור..ומיד עצרה(לא ניסתה שאגמור..) והמשכנו שוב במציצות .. (אני עדיין לא בקטע של חדירות) .. בפעם השניה הייתי חרמן כל כך וגמרתי עם השפרצה חזקה מאוד..היה מדהים.
מומלצת..בטוח שאחזור..