כ דיווח על קוקס מנותחת - סקס אדיר

דיווח על קוקס מנותחת

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7561

ככה סביבות 2 בלילה החרמנות גברה נסעתי אל הגברת

התקשרתי שאלתי אם אפשר לעלות אמרתי חכה 2 דקות

באמת התקשרתי אחרי 2 דקות העלתה אותי

פתחה את הדלת גוף מלא קעקועים סקסי ישר דפקה נשיקה

הבערתי לה מראש שאני לא מעוניין לחדור

היא בעלת כוס קטן וצר קיבלה בהבנה באמת שנדהמתי מהיחס שנתנה

וקרוב לחצי שעה חירמונים מזמוזים על הדרך דיבורים

נראית סוף הדרך זה לא תמונה שלה אמיתית אבל אחד על אחד

בקיצור מה היה לנו חירמונים בלי סוף שפשופים משחקים נשיקות עמוקות ממש כמו חברה עד שהרגשתי שאני מתקרב לגמירה פה אמרתי לה מספיק אני לא גומר מצטער

עוד כמה נשיקות חיבוקים ולילה טוב :)

לחובבי הזאנר היהודי יש לה שרשרת צלב על הגוף טוענת שאבא יהודי אמא גויה

יום טוב לכם חברים ומחכים לעוד דיווחים על בנות

054-6179998
UMA2013-12-25 20:21:24

דיווח על קוקס מנותחת

7

החלק היותר חשוב - הוחמץ.

מעניין לדעת ממקור ראשון איך נראה כוס של מנותחת, האם הוא יפה כמו שכוס יודע להיות יפה? האם יש לו שפתיים? איך מרגישה החדירה? האם היא חייבת להשתמש בקרם? איך מורגש עומק החדירה?

הבא שהולך ומדווח - שים לב לפרטים הללו ודווח. מסקרן.

ממה שראיתי פעם באינטרנט - זו לא היתה שמחה גדולה לראות כוס שנוצר מחיתוך זין...
המגביה עוף - ירחיק ראות

דיווח על קוקס מנותחת

8
הייתי עם עדן יוחנן אחרי שניתחה. לא ידעתי, והיא פשוט כוסית ולכן לא ויתרתי אלא המשכתי איתה.
לא ראיתי כי זה היה באוטו בחושך, והאמת שלא ממש ששתי להציץ. התחושה היתה נחמדה, אבל לא כמו כוס אמיתי לדעתי.
הייתה גם אחת מנותחת כוסית בתל ברוך לפני הרבה שנים. לי היה נחמד מאוד, לא נראה שהיא נהנתה יותר מדי. יכול להיות כי הייתי אגרסיבי מדי. איתה דווקא היתה לי תחושה ממש כמו כוס רגיל.
בקיצור, לדעתי בלבד, אם כבר כוס, אז ללכת על האורגינל ולא על מנותחת, למרות שיש לציין שהן הרבה יותר נשיות מקוקס רגילה, גם בהתנהגות וגם בסקס, והסקס איתן בדרך כלל מוצלח ואין הרגשת תקתוק.

דיווח על קוקס מנותחת

9
הייתי בפוקט עם פיליפינית מנותחת ובקוסמואי עם תאילנדית. ללא קשר למוצא היו הבדלים משמעותיים בחזות ותחושת האיבר המהונדס. נראה לי שהרבה תלוי באיכות המנתח ותחזוקת המקום. ממה שהבנתי יש לאחר הניתוח נטיה טבעית למקום להיסגר. כתוצאה מכך תמיד תקבל תחושה של כוס צר. בנוסף לעתים משאירים חלק מאיבר המקורי כסוג של דגדגן שגם יכול להיות רגיש לעומת מקרים שיש פשוט חור.

בקיצור עולם ומלואו וקשה להכליל.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”