חברים ערב טוב
אני כותב שורות אלה ועדיין לא מצליח להתאושש מהחוויה שעברתי עם אחת הטראנסיות בדיווח מטה. אתחיל מהגרועה ביותר לשתי הפתעות.
קרן מפרסמת באתר של מור 054-2229425.
הבחורה גבוהה וכ170 מרשימה. פנים חמודות. מבנה גוף רזה. ציצי בינוני נעים למגע ומעוצב היטב.
זיין בינוני כ-15 ס"מ. 400 ₪ עברו מיד ליד. מציצה עם גומי, הזיין שלה מגיב נחמד, לא עובד עד הסוף אבל עומד 80 אחוז. ופה נגמר הסיפור. כואב לה פה כואב לה שם לא יכולה לקבל בתחת. לא מי יודע מה רציתי גם בגלל דברים נוספים שלא אפרט כאן. כך שסה"כ לא הייתה כימיה, לא הייתה כוונה לתת שירות טוב. גמירה מעבודה ידנית והביתה. סה"כ 20 דק.
ציוני שגל:
גוף – 8 פנים – 8 שירות - 2
סקס אפיל - 7 ניקיון – 7 תמורה לכסף - 2
סה"כ = 5 - תקתקנית לא מומלצת.
ולגולת הכותרת:
חן. היש בחורות יפות כמוהה? אין!. היש סקסיות כמוה? אין! היש נותנות שירות טובות ממנה? יש...
מה היה לנו כאן? הקוקסינלית היפה ביותר בארץ, הסקסית ביותר ובעלת הנתונים הטובים ביותר שפגשתי עד כה. אישית אני מצטער על הרגע שדרכתי אצלה ושפספסתי בחורה מדהימה כזו.
המפגש כלל מציצות הדדיות מקונדמות, זיון מיסונרי טוב. לא התלוננה שכואב ואני חושב שסה"כ לא סבלה . הזיין גדול ויפה ועומד טוב 18-19 ס"מ. לצערי לא הצלחתי להביאה לגמירה אבל זה לא כל העניין ולא המטרה. הגוף חלק ושזוף, בטן שטוחה וסקסית. רגליים חלקות עם קעקועים, כפות רגלים וידיים מטופחות וסקסיות. עומד לי הזיין שוב רק מלחשוב על התופעה הזו. היא פשוט מדהימה. ואיזה חזה? עומד יפה, גדול ורך! לרגע שכחתי שזה סיליקון. הפנים מדהימות ויש לה סקס אפיל מטורף.
השירות שלה בשורה התחתונה טוב. היא לא מתבכיינת ולא מתלוננת כמו חברותיה וסה"כ מדובר בהשקעה טובה לעומת מה שמקבלים. הועברו אליה 300+100 סה"כ 400 ואני עדיין מוקסם ממנה.
052-2986816
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=25098
ציוני שגל:
גוף – 10 פנים פנים – 9.5 שירות - 8
סקס אפיל - 10 ניקיון – 9.5 תמורה לכסף - 8
סה"כ = 9.2 - הקוקסינלית הכוסית והיפה בישראל. אני מאמין שלקבועים ולמי שבטעמה....יקבל ציון כללי 10.0. שווה להגיע ורק בשביל לסמן V שעשית אותה.
חברים. זה הולך להיות הדיווח האחרון שלי לתקופה הקרובה.
ובנימה אישית, הבנתי יותר טוב מה אני רוצה ומה הטעם שלי בדיוק. ואני מפסיק עם השטויות לתקופה של כמה חודשים ואולי אף יותר....:) אני עדיין אכנס ואגיב ואמליץ.
ומי יודע , אולי בעתיד הקרוב אחזור עם עוד דיווחים
לילה טוב לכולם
2 דיווחים. הטראנסית השווה בישראל
3אכן הודעה דרמטית...
למתקשים בזיהוי, מי שמר שגל התייחס אלה כחן מפרסמת כאן כאלמוג והיא אכן שווה ביותר.
5מזכרון מעומעם לחן ג'אן יש קעקוע על יד ימין בזרוע )כתוב באנגלית מחוברת)
לבחורה בתמונות אין ככה שיש מצב שזו לא היא
9היי חברים אני מנסה כבר איזה שלושה שבועות להשיג את חן/אלמוג ולא מצליח.. מישהו היה איתה בזמן האחרון?