לי, להבדיל מאחרות צעירות יפות ומתוחות שרק אתמול ינקו חלב אם שצצות בשוק כמו פטריות אחרי הגשם, יש הרבה יותר מה להפסיד מהן, זאת מלחמה שאני אפילו לא אצא לקראתה כי אין לי סיכוי לנצח אותה, אני מדברת על אלה שמפרסמות כמובן תמונות אמיתיות ושאתם כבר פגשתם אותן .זו לא חוכמה להיות כוסית הורסת ונשית בת 20, אין פה ויכוח בכלל, הן לא רואות אותי(או אתכם)ממטר, ובצדק רב(או שלא, זה לא ממש משנה) ...וזה מובן ואף מתבקש מאליו שתתקתקי,פשוטו כמשמעו, 6-7 לקוחות ביום, זה לא כזה סיפור או תורה מסיני, התמונות שלך מוכרות את עצמן!!
בואו נהיה גלויים, אנחנו מתעסקות במכירות, מוכרות לכם את עצמנו ומתפרנסות מכם(אני כולי הערכה ורעדה כלפיכם,שלא תטעו), ופה כל אחת עד כמה שרק ניתן ליפות את המציאות ולמשוך אתכם לכיוונה, כל אחת בדרכה היא. היו כאלה שאני מנסה ליפות את המציאות, מי כמוני יודעת שזה שטויות במיץ עגבניות, מעולם לא פירסתי תמונות שאינן שלי או שמכרתי למישהו שירות לוקה בחסר, זאת לא אני, לא היה ולא יהיה ... ואם בתמונות עסקינן, , הן עולות לי ביוקר, ביוקר רב, כי אני מניחה שכבר בשלב החיפוש נושרים הרבה מאוד פוטנציאלים שלא קלעתי לטעמם האישי וזה לגיטימי ואין לי כל בעיה עם זה, זה שוק חופשי ומדובר פה במאני טיים, הכל טוב ...
מי כמוכם יודע שאני לא מהמפונקות והמפורגנות ויזואלית, לא זכור לי שהרעפתם על המראה שלי מילה טובה או שתיים, לא השתפכתם כפי שאתם יודעים לעשות היטב עם אחרות( ושוב, זה בא ממקום של פירגון והבנה מוחלטת, לא שופטת אתכם ולא מתריסה, רק חושפת את שעל ליבי). תמיד היטבתם לספר עד כמה "הזדעדעתם" מהמראה החיצוני שלי, אבל נשארתם ושילמם כי ... (השד יודע למה, אבל לא חשוב, זכותכם), לו רק הייתם מיטיבים ללכת כמו לא קרה דבר הייתי נפגעת פחות מלשבת ולקרוא אח"כ את מה שכתבתם . ראבאק, אני לא דורשת דמי ביטול, לא אהבת את מה שראית וזה לא דומה לתמונות? לך לדרכך והנח לי, לא קרה כלום, אבל ללכלך אח"כ בפורום פה ולהשמיץ ולהשחיר כאילו אין מחר? למה? מה, אין לכם בושה ? כנראה שלחלכם לא, וגם לא כבוד עצמי,( אבל זה כבר עניין שלכם, אתם אלה שצריכים לחיות עם עצמם, רחמנות)...
אז כן, נפגעתי, אפילו מאוד, עד עמקי נשמתי, אני לא צריכה לספר לכם שהייתי שמחה לקרוא שנשארתם פה כי עשיתי לכם את זה ביג טיים, כי אני סקסית אש וכוסית על, אבל לא, זה לא "עבד" לכם, אבל אמרתם יאללה, הגענו עד פה אז כבר נישאר, אחר כך נלכלך בפורום, סו וואט, שתמות !!
אולי אני קצת מגזימה אבל זה רק כדי להאיר את עיניכם, לא משום סיבה אחרת, שבו ותקראו מה כתבתם ואפילו תבינו על מה אני פאקינג מדברת ...קחו לתשומת ליבכם כשאתם כותבים ביקורת, אותנטיים ככל שתנסו להיות, כל אחד רואה את הדברים אחרת אבל חלקכם הגדול הולך אחרי העדר כצאן לטבח ...
אז הנה, שוב פירסמתי באתר את תמונותיי(לטובת נאמניי,תודה לאל יש כאלה, אני מניחה שעכשיו אתם משתאים הכיצד? להילה? כן כן, יש גם כאלה, אפילו לי), (חחחח, רגע של ציניות)ולטובת כל אלה שיחפשו מארחת ויתקלו בי, תבדקו טוב טוב את ה"סחורה", אחרי הכל אתם מבזבזים עליה את מיטב כספכם, ולא רק את כספכם אלא גם את זמנכם היקר בלה בלה בלה ...ותעשו טובה, תזכרו שישנו לב פועם, רגיש, מאחורי זו שפתחה בפניכם את דלתה ותהיו טיפה, ממש טיפונת יותר רגישים כלפיה, לא מתאים לכם? לכו ברגע האמת, הפורום פה הוא לא המקום לסגירת חשבונות, לא עשיתם לכם שום דבר רע, להיפך, הנעמתי את זמנכם, אומנם בכסף, אבל אל תהיו עד כדי כך כפויי טובה ראבאק .. ואל תלכלכו, כי אין מי שינקה אחריכם !!!
אם רק הייתם יודעים עד כמה חשקה נפשי לשמוע , או יותר נכון לקרוא, גם כמה מילות פירגון על המראה החיצוני שלי ( כמו אלה שאתם יודעים להגיד לי ב4 עיניים כשניפגשים) אין לכם שמץ של מושג כמה נחת הייתם מעניקים לי, אחרי הכל, ראיתי כבר דברים גרועים ממני , גם אתם ראיתם ...אומנם אני לא היפה שבטראנסיות, הכתר כל שנה הולך למישהי אחרת( לדאבוני), אבל אני אופטימית וכל שנה נרשמת לתחרות בתקווה שאולי תשנו את דעתכם, ועדיין לא אמרתי נואש ... אופטימית שכמוני, אולי אפילו קצת נאיבית ..., חחח, רעים שכמותכם, הגזמתם, אבל אני מודה, לכל אחד ואחד מכם, על ההזדמנות שניתנה לי, ולא באמת כועסת, רק קצת רגישה זה הכל ...
אז תמשיכו להנות ולכייף, מתוקיזים שכמותכם, ואנחנו אני ניחה, נתראה
רק בשמחות!!! ...
שיהיה לכולנו חג אביב שמח ועוד הרבה בשורות טובות,
נשיקות !!!
רגע של כנות, ממני אליכם :)
2אכן, רגע של כנות.
הלואי ועוד טראנסיות היו כותבות כאן בפורום, אבל אין ממש סיכוי... העובדה שהילה כותבת מעידה על איכות שונה הטבועה בה, לטובה.
הילה, הפורום נועד כדי להעביר אינפורמציה מועילה, כדי שגם אם אראה טראנסית שבתמונה נראית ככה-ככה, אבל אדע שהיא 'אלופה' ביחס ובביצועים, ארצה ללכת לבקרה.
ונכון, יש אנשים שמתבטאים בגסות או באופן לא תרבותי... (ואני בעד צינזור לחומרה של הנכתב פה) אני מניח שרוב המתבטאים כך עושים זאת על רקע אי-שביעות רצון מ'התמורה לאגרה', אירוע שכיח במחוזותינו אצל רבות מעמיתותיך לעיסוק...
היי ברוכה על כתיבתך.
המגביה עוף - ירחיק ראות
3דבריה של הילה, שיצאו מהלב, גם מצליחים להכנס ללב הקורא.
את הילה לא ראיתי, גם לא את תמונותיה. איני יודע אפילו את השרות שהיא מוכרת.
אבל מדבריה אפשר לדעת שיש לה לב מרגיש, ויכולת הבעה וכתיבה מצויינות.
מי יתן ותצליחי בדרכים אותן תבחרי.
4צודקת 100% בפרט לגבי סיבוב פרסה .
לומר יפה ובנמוס שלא מתאים וללכת זה ענין בסיסי ויסודי ( עזבו עכשיו מהשטויות של דמי ביטול ... אין חיה כזאת ) , אבל להשאר ואח"כ ללכלך זה באמת ראוי לגנאי .
כל הכבוד להילה , הגיע הזמן שמישהיא תגיד לנו את האמת בפנים !!!
5אמנם לא פגשתי את הילה (עדיין)- אבל ללא ספק נראה שיש לה גוף של כוסית.
אני חושב שהפוסט שכתבת הוא כנה ונכון ורק מראה שאת בחורה מסוג שונה מרוב ה"פרגיות" והמתקתקות....
ללא ספק רוח חדשה בפורום ולשמחתי רוח טובה שבונה בפורום קצת איזון....
מאחל שתצליחי ותמשיכי בדרך שלך...
אני חושב שהפוסט שכתבת הוא כנה ונכון ורק מראה שאת בחורה מסוג שונה מרוב ה"פרגיות" והמתקתקות....
ללא ספק רוח חדשה בפורום ולשמחתי רוח טובה שבונה בפורום קצת איזון....
מאחל שתצליחי ותמשיכי בדרך שלך...
i love sex
6אני יודע שאולי זה לא המקום להגיב אבל מאחר וכתבת "רגע של כנות"
צוטטנו קצת באטרף ולא אסתיר את דעתי על המראה שלך שאינו לטעמי כמו שמתוך 10 בחורות אולי רק אחת או שתיים יהיו לטעמי.
ככה שהעניין פחות רלוונטי.
כמובן שאני נגד ירידה על מראה אפילו אם הוא גרוע.
לגבי השרות לא ניסיתי מאחר ובאטרף היחס היה פושר מתנשא עד שהרגשתי שאת עושה טובה שאת עונה.
פניתי אלייך בשאלה ענית שכן לגבי השרות שאלתי שאלה נוספת על השרות שונה מהראשונה וגם ענית תשובה
בפעם השלישית ששאלתי משהו שאולי בעינייך שטותי אך בעיני חשוב שידרת בתשובתך יאללה שחרר אותי.
סה"כ 3 שאלות שבהן חטפת סיבוב.
העדפתי לא להמר ולהגיע וטוב שככה כי במרחק כמה רחובות ממך מצאתי מישהי שנראית לטעמי ובהפתעה גמורה של הימור כי הייתי באזור קיבלתי אחלה שרות כולל כל מה שרציתי.
לכן ברגע של כנות כדאי לך גם להסתכל ולחשוב מה את יכולה לשפר ביחס ובתשובות
7אני יודע שאולי זה לא המקום להגיב אבל מאחר וכתבת "רגע של כנות"
צוטטנו קצת באטרף ולא אסתיר את דעתי על המראה שלך שאינו לטעמי כמו שמתוך 10 בחורות אולי רק אחת או שתיים יהיו לטעמי.
אתה אפילו לא שם לב מה אתה כותב, אה? :) פאתט ...
מה יש לך להתעניין לגבי השירות אצלי ובאותה נשימה להגיד לי עד כמה אתה סולד מהמראה שלי? הרי דובר על כך שתלך למי שהמראה שלה כן מוצא חן בעינייך, זה מאסט, עוד לפני שאתה מעוניין בכלל לקבל פרטים לגבי השירות!!
משמע? שיעמם לך וחיפשת למי לזיין את השכל, ואני, הרחתי מרחוק את הטינופת, אז אחרי 3 שאלות שלך, ניפנפתי, ועכשיו אחרי התגובה שלך? שמחה שעשיתי את זה.
ושמחת זקנתי את מי מצאת ואיזה שירות קיבלת ממנה !!
אתה בדיוק הדוגמא לאלו שהיו אצלי "למרות המראה" שלי נשארו, קיבלו שירות מעולה, ורצו ללכלך,
אז רבותיי, ברגע של כנות אני אומר לכם עוד משהו, אם לא הייתי אוהבת את עצמי כמו שאני ( ולא יעזור כמה תלכלכו, בעיניי אני נראית לטעמי)הייתי הולכת למנתחים כמו חברותיי, שיצילו אותי , חחח
נו באמת, נכון מאוד פוגע לקרוא שאתם ליכלכתם, העלבתם את עצמכם בזה שחיפשתם פירצה לרדת עליי ומצאתם, כפי שאתם מיטיבים לעשות גם אצל אחרות...
אבל בינינו, תסתכלו רגע אחד במראה ותבינו, שהפוסל במומו פוסל, יא מכוערים !!! כן כן, מכוערים, לא רק במראה שלכם, הוא פחות רלוונטי, אלא בנפשכם הכיעור טמון,
מקווה שהייתי קצת יותר ברורה...
המשך יום מהנה לכם !
אתה אפילו לא שם לב מה אתה כותב, אה? :) פאתט ...
מה יש לך להתעניין לגבי השירות אצלי ובאותה נשימה להגיד לי עד כמה אתה סולד מהמראה שלי? הרי דובר על כך שתלך למי שהמראה שלה כן מוצא חן בעינייך, זה מאסט, עוד לפני שאתה מעוניין בכלל לקבל פרטים לגבי השירות!!
משמע? שיעמם לך וחיפשת למי לזיין את השכל, ואני, הרחתי מרחוק את הטינופת, אז אחרי 3 שאלות שלך, ניפנפתי, ועכשיו אחרי התגובה שלך? שמחה שעשיתי את זה.
ושמחת זקנתי את מי מצאת ואיזה שירות קיבלת ממנה !!
אתה בדיוק הדוגמא לאלו שהיו אצלי "למרות המראה" שלי נשארו, קיבלו שירות מעולה, ורצו ללכלך,
אז רבותיי, ברגע של כנות אני אומר לכם עוד משהו, אם לא הייתי אוהבת את עצמי כמו שאני ( ולא יעזור כמה תלכלכו, בעיניי אני נראית לטעמי)הייתי הולכת למנתחים כמו חברותיי, שיצילו אותי , חחח
נו באמת, נכון מאוד פוגע לקרוא שאתם ליכלכתם, העלבתם את עצמכם בזה שחיפשתם פירצה לרדת עליי ומצאתם, כפי שאתם מיטיבים לעשות גם אצל אחרות...
אבל בינינו, תסתכלו רגע אחד במראה ותבינו, שהפוסל במומו פוסל, יא מכוערים !!! כן כן, מכוערים, לא רק במראה שלכם, הוא פחות רלוונטי, אלא בנפשכם הכיעור טמון,
מקווה שהייתי קצת יותר ברורה...
המשך יום מהנה לכם !
8צעירות ממש לא אומר יפות ואלו שבדרך כלל יפות ב גיל 20 יפות גם בגיל 30 מי שיש לה נתונים טובים כל המסביב רק עוזר לה להעצים את זה. מי שהתחילה נמוך לעלום לא תהייה למעלה בפעם האחרונה שבדקתי רוב התמונות שמפורסמות במדור לא אמיתיות.
פה את כבר עושה את השיקול שלך אם את רוצה לשים תמונה אמיתית ולהפסיד לקוחות שלא תהיי לטעמם
או לשים תמונה פיקטיבית ולקוות שלא תקבלי ביטולים. בסופו של דבר תמונה אמיתית משרתת אותך
בדיוק כמו שהיא משרתת את הלקוח את חוסכת לעצמך שיחות של לקוחות שמבטלים בדלת מפאת מראה חיצוני ומקבלת לקוחות עם סיכויים גדולים להיכנס. אני באמת לא מבין את האנשים שנכנסים למרות שלא לטעמם זה בהחלט דבילי מבחינתם.
אבל לדוגמא הייתי הולך לפעמים עם חבר למכונים והראשונה שהייתה באה הוא היה נכנס איתה כאילו זה לא משנה המראה והוא רק בא לסמן וי ולכן צריך להבין שיש כל מיני סוגי לקוחות ואתה לא יכול לקחת את עצמך כדוגמא ללקוח הממוצע.
אני עדיין חושב שרוב הלקוחות הם מזדמנים וחבריקוראי הפורום מהווה אחוז קטן מאוד מכלל הלקוחות
ככה שאם מישהו רשם איפושהו שאת מכוערת זה לא בדיוק אמור להזיז לך במיוחד שיש לך תמונות שמדברות בעד עצמן.
טיפ קטן - חשבת פעם למה אף קוקסינלית לא רושמת בפורומים?
אף פעם לא יהייה מצב ש"כולם מרוצים" ויש לך פה דוגמא חיה תחסכי לעצמך את הכאב ראש הזה
לגבי אלון
אני לא מבין למה לך בכלל לברר איתה דברים אם היא לא לטעמך אני באמת רוצה שתסביר לי
נניח שהיא הייתה מסכימה לכל מיני בקשות שלך אז כן היית נהנה למרות שהמראה שלה לא עושה לך את זה?
לדעתי אתה צריך להגיד תודה שענו לך על שאלה אחת נראה לך הגיוני לשאול קוקסינלית מארחת באטרף שאלות וקושיות?
בוא תנסה אחרות ותראה את היחס ברגע שהן מזהות קליינט הן נותנות לך טלפון וזהו. גם פה הן עושות טובוה שהן עונות בכלל
אם הן רואות שאתה מזיין את השכל הן מדפדפות הלאה אני ישבתי אצל אחת וראיתי בדיוק איך זה נראה מהצד השני
אתה שורה של הודעה חדשה מיני רבות לרובן הן לא עונות ולאלה שכן בתשובות קצרות וממצאות כי גם אטרף זה אפיק שנותן להן הכנסה
אבל בהחלט לא שווה להתברבר שם בשביל הסיכוי שאולי עוד לקוח אחד יגיע
סקס מוריד עול מלבך
9ראיתי את תמונותייך באטרף, אין לך במה להתבייש את יפה נקודה.
וללא ספק בעלת אופי מדהים וזה ניתן לראות רק מהתגובות שלך באתר.
,
מקווה ובטוח האמת שתמשיכו לחיות את החיים כמו שאת אוהבת, אל תתני לאנשים לא רלוונטים להכתיב לך איך להרגיש. תתעוררי בבוקר, או בצהריים:) עם חיוך
ותרגישו הכי מדהימה שיש
10הילה תודה על התשובה המפורטת כנראה שלא טעיתי בדעתי עלייך
מאחר ואני בא לבילוי פחות חשוב לי המראה החיצוני כנגד שרות ברמה שישאיר טעם של עוד
לכן גם לא הבעתי דעתי על המראה שלך בשום מקום כי הוא לא רלוונטי במקרה של לארוח
אם היה משעמם לי הייתי מחפש הפוגה לשעמום אבל כנראה שלא תביני.
ההחלטה למי ללכת למרות מראה זה או אחר הוא שלי ולא שלך.
תגובתך כאן מראה בדיוק מה היחס שלך למי שאולי לא חושב כמוך אז אשרייך
SUNKEN360 תתפלא כמה פגישות מוצלחות יצאו מאטרף ברגע שיש שיחת צ'אט קלה עינינית וברורה.
כנראה שגברת הילה לא בנויה לענות לעניין.
וגרוע מזה תוקפנית ברגע שלא מוצא חן בעיניה משהו.
תהיה בטוחה שמי שיקרא כאן יבין שאת לא מה שאת טוענת שאת.
אני שמח שלא הגעתי אלייך ולא המשכתי בכלל לנסות טלפונית
לי נראה שהתיסכול שלה על אלו שנראות מליון דולר הביא אותה לשפיכת לב
תקראי את התגובה שלך שוב ותראי איך בשניה הפכת עורך
מיצית יום טוב ונתראהאני מיציתי כאן מי שרוצה לרחם עליה מוזמן