כ מחפש המלצה(דחוף) - סקס אדיר

מחפש המלצה(דחוף)

1
היי זאת פעם ראשונה שלי רציתי לשאול על מי אתם ממליצים בפעם הראשונה חשבתי אולי דומיניק
בנוסף מצאתי מישהי ממש חמודה
מישהו מכיר אותה או היה אצלה? אני יודע שהתמונות לא אמתיות אבל דיברתי אתה והיא נשמעת מדהים ואמרה לי שהתמונות משקפות את המציאות.

058-6886363

מחפש המלצה(דחוף)

3
הייתי אצל דומיניק לפני שנה. היא היתה שירותית ונחמדה. יש לה כלי מפלצתי והיא לא גומרת.
קראתי פה שמאז היא טיפה השמינה.
אם אתה מחפש מישהיא שירותית הייתי הולך על הילה, היא מפרסמת פה.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=14935
ותספר איך היה עם זאת שהבאת את הלינק שלה :)

מחפש המלצה(דחוף)

5
[QUOTE=חובבן מקצועי]
הייתי אצל דומיניק לפני שנה. היא היתה שירותית ונחמדה. יש לה כלי מפלצתי והיא לא גומרת.
קראתי פה שמאז היא טיפה השמינה.
אם אתה מחפש מישהיא שירותית הייתי הולך על הילה, היא מפרסמת פה.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=14935
ותספר איך היה עם זאת שהבאת את הלינק שלה :)

[/QUOTE]
תודה :)
אפשר קישור למודעה של הילה ?
ואני כנראה אנסה אותה שבוע הבא נקווה לטוב ושהיא לא איזה גבר בפאה

מחפש המלצה(דחוף)

7
לא אבל עדייף לך להיכנס פה ולעשות חריש יסודי עד שתבחר לעצמך את המארחת הכי טובה שדיווחו עליה פה 90% מהתמונות שאתה רואה באתר הם לא אמיתיות/מעוצבות בפוטושוף אז לפני שאתה ממהר לשרוף 400 שקל תבדוק טוב אחי
ונשמח לדיוחח ממך שיהיה חג שמח :)

מחפש המלצה(דחוף)

8
רייג', לא הייתי, אבל שים לב שזו מסוג המודעות שיש בה כמה סימני אזהרה. טרנסית שמוכנה שיתקשרו בכל שעה. טרנסית שמתארת את עצמה כיפהפיה ובכל זאת לא שמה תמונות אמיתיות (לפחות של הגוף). טרנסית שמדברת בשפה של חלומות ופנטזיות. והכי חשוב - טרנסית שהיא בת 24 ועדיין לא מוכרת על ידי אף אחד וחיפוש גוגל של המספר לא מעלה שום תוצאות - היא כנראה טרנסית שלא תתן שירות טוב.

מחפש המלצה(דחוף)

9
[QUOTE=redone]
רייג', לא הייתי, אבל שים לב שזו מסוג המודעות שיש בה כמה סימני אזהרה. טרנסית שמוכנה שיתקשרו בכל שעה. טרנסית שמתארת את עצמה כיפהפיה ובכל זאת לא שמה תמונות אמיתיות (לפחות של הגוף). טרנסית שמדברת בשפה של חלומות ופנטזיות. והכי חשוב - טרנסית שהיא בת 24 ועדיין לא מוכרת על ידי אף אחד וחיפוש גוגל של המספר לא מעלה שום תוצאות - היא כנראה טרנסית שלא תתן שירות טוב.
[/QUOTE]
טוב תודה יש בזה משהו...
מישהו אולי מכיר אחת בדרום ??

מחפש המלצה(דחוף)

10
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7316

כבר הרבה זמן שחשבתי להתארח אצלה, גם אחרי התכתבות קצרה באטרף-מה שהרתיע אותי זה המרחק, אבל זה היה שווה את זה.
קבענו לאתמול בלילה, גרה בדירה יפה מטר מהים באשקלון, הנסיעה לשם הייתה קצת ארוכה לעומת ההרגל בתל אביב, אבל כמו שאמרתי שוב- זה היה שווה.
איך שנכנסתי לדירה, קיבלה אותי טראנסית גבוהה וסקסית בג'ינס מיני מחרמן. היא לא ביקשה כסף ישר כמו שאר הבנות(סימן לאחת שבטוחה בשירות שלה) הציעה משהו לשתות ויאללה זרמנו למיטה. התחלנו בנשיקות רטובות, אח"כ עברנו למציצה כדי להעמיד את החבר ואז חדרתי אליה במגוון תנוחות. לכל הפאסיבים למיניהם, יש לה זין גדול פעיל ועומד. אני לא הצלחתי לקבל אותו. אני חייב לציין שאני הרבה זמן בתחום האירוח, לא רק של טראנסיות, ולא זוכר מתי קיבלתי שירות כזה טוב. בלי "כואב לי" בלי "יאללה תגמור" בלי "את זה אני לא עושה". פשוט שירות מדהים! החסרון היחיד אצלה הוא שאין לה חזה והוא הורמונלי כרגע. הבנתי ממנה שזה עניין של זמן, אבל גם בלי זה היא כוסית בטירוף.
האם אני אחזור אליה? אם הייתה גרה בתל אביב, אין ספק שהיא הייתה הופכת להיות מהקבועות, אבל גם בלי זה אני אחזור אליה בוודאות.
מומלצת בחום.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”