כ דומיניק או הילה - סקס אדיר

דומיניק או הילה

2
את דומיניק ביקרתי לפני 3 שנים בערך. הייתי אצלה פעם אחת, סה"כ היא סבירה לפעם הראשונה (במידה ואתה פאסיבי).

ללא ספק לפעם הראשונה אני ממליץ על הילה, מטופחת, גוף יפה, זין יפה ועומד. שירות נעים וסבלני....אם הבחירה היא בין שניהן אז לך על הילה בוודאות (יש עליה המון מידע בפורום)

דומיניק או הילה

6
פעם רציתי לבקר את הילה והגעתי אליה וכאשר נפתחה הדלת ראיתי גוף יפה אבל המראה של הפנים לא לטעמי האישי (מדגיש לטעמי האישי)
אמרתי סליחה תודה ועשיתי אחורה פנה.
בתמונות היא נראית הרבה יותר טוב מאשר פנים מול פנים.
דומיניק בעיתית כי מזיינת במח בשיחה וגם הנקיון לא הכי להיט.
זין מאד עבה לא כזה גדול אלא עבה מ א ד

דומיניק או הילה

8
אני לא יודע מה יש ל toti10 נגד הילה אבל לומר שהיא תקתקנית זה השמצה גסה ורוע לב ממדרגה ראשונה.

על טעם ועל ריח לא נתווכח יהיו כאלה שיגידו שהפנים שלה לא נשיות.... לטעמי הן מאוד נשיות ומאוד יפות.

אבל מעל לכול היא בן אדם עם לב טוב והיא מאוד שירותית וחשוב לה שהלקוח שלה יהנה ואם הוא בא עם צפיות מעל לפופיק היא מספרת לו בדיוק מה בתפריט ומה הוא הולך לקבל ומה לא ואם זה לא מוצא חן בעיני הלקוח יש לו את האופציה לעזוב והכול עם חיוך על הפנים ובאווירה כיפית

חושבתני שאם תלך להילה לא תצא מאוכזב..... מקסימום תגיד תודה אבל לא תודה.

מאוד מרגיז אותי שמלכלכים על אנשים פה סתם
אוהב נשיות רכות שמנות וקוקסינלים

דומיניק או הילה

9
אני הייתי אצל דומיניק לפני כמה חודשים , היא אחלה , נחמדה מאוד , הזין שלה באמת עבה , לא היו חתולים בדירה , היא מדברת הרבה אבל מאד נחמדה ומאוד שירותית , על הכרית במיטה שלה היה קצת ריח לא נעים אבל בכללי היא בסדר גמור.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”