כ שאלה על ליידבוי.. - סקס אדיר

שאלה על ליידבוי..

1
יש לי שאלה..

יש המון פה בפורום שתאילנד נוסעים ועושים סקס עם ליידי בוי...

ראיתי קצת תמונות וכאלה, הם באמת שוות ממש חוץ מיזה שיש להם זין.
השאלה אם באמת יותר כיף איתם? מוצצות יותר טוב, יודעות לענג יותר טוב..?

מה נראלכם? או כאלה שניסו?

שאלה על ליידבוי..

2
לא ניסתי ליידי בוי בתאילנד, אבל מחבר שכן ניסה הוא אמר לי שאחרי שתדגום שם ליידי בוי, כבר לא תוכל לחזור לבנות רגילות. כמובן שצריך להזהר יותר מגניבות וכאלה, אבל מי שיודע לשמור על הדברים ולשים את החפצים היקרים בכספת, אין לנו מה לדאוג. בנסיעה הבאה אני בהחלט מתכנן לדגום ליידי בוי שם(לדעתי זו חלק מהחוויה).

שאלה על ליידבוי..

3
תקשיב טוב טוב- המאופרות שאתה רואה בלילה נראות אחרת בחדר רובם לא יכולות לחמוק מההתנהגות האגרסבית ומזה שהם נראות כמו סטיה של הטבע.רובם גנבות ויכולות לסמם אותך ולשדוד אותך.ציצי פלסטיק זין מתנדנד מה מתלהבים מהם ?תזהר שהגומי לא יקרע לך בתחת אתה לא תישן כל הטיול.מקסימום כך את הנשית ביותר למציצה בלי שהיא תוריד את המכנסיים ואים לא תקיא תמשיך משם.בהצלחה

שאלה על ליידבוי..

7
מרחיב, אתה מגזים אחינו. נכון שצריך להזהר ושצריך לבחור את הליידיבוי יותר בקפדנות, אבל מצד שני-יש לי חבר שהיה בתאילנד בערך כמו שאני הייתי בתל אביב וכשהוא נוסע הוא מנסה הכל מהכל, הוא אמר המון מילים טובות על הליידי בוי שם. שים את הפון, הכסף וכל הדברים החשובים בכספת ותרביץ עבודה. גם אם קורה הנורא מכל והיא מנסה לשדוד אותך, מה שיכול לקרות גם עם אישה רגילה, מה היא כבר תגנוב ממך? בוקסר?

שאלה על ליידבוי..

8
גול גול הייתי בתאילנד 30 פעם וראיתי את כל הסרטים סיפורים שיש תאמין לי שהם דוחות ומגעילות בסופו של דבר אתה דופק גבר.לך לתל ברוך תעלה קוקסינל ותראה אים תאהב את הריח המסריח את ההתנהגות הוולגרית את הנסיון לעקוץ אותך ואז תראה.אני לא ניסיתי ולא נראה לי שאנסה

שאלה על ליידבוי..

9
זה עניין של טעם וריח ידידי אני ראיתי הרבה תמונות של ליידיבוי ממש כוסית אבל יש גם ממש דוחות. יש אנשים שבאופן כללי לא אוהבים את המראה האסייאתי וסתם שתדע שהרבה טוענים שהליידי בוי נראות יותר טוב מהנשים שם בפטיה לפחות. תל ברוך באופן כללי זה של היותר וותיקות ויש שם גם מתלבשות או סתם שמנותמבוגרות אם היית רואה את השוות שבהן בארץ לא היית מגיב ככה. ובכלל אם אתה נגד העניין של אישה עם זין למה אתה מגיב פה אני יכול לתת לך דוגמאות של קוקסינליות שלא תמצא בחורות מלידה (בתחום האירוח) שמתקרבות למראה שלהן גם לא ב800 שקל.
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”