כ מחפש חוות דעת על כמה מהבנות - סקס אדיר

מחפש חוות דעת על כמה מהבנות

1
מה המצב חברה שבוע טוב..

עד עכשו רק קראתי את הפוסטים והתגובות כאן בפורום.
אז אחרי חיפוש מעמיק פה בפורום רציתי לקבל את ההמלצות שלכם לגבי חלק מהבנות..
אני מחפש מישהי אקטיבית לפעם הראשונה.. הבנתי שרוב הבנות רושמות שהן גם וגם אבל לרוב הן רק פסיביות.

הראשונה זאת סברין הבנתי שהיא לא אירחה הרבה זמן או הייתה בחול מישהו דגם אותה בזמן האחרון ויכול להגיד איך היא? איך השירות שלה? ואם היא אקטיבית

השנייה זאת מור ויטל גם אם מישהו היה אצלה בזמן האחרון ויכול לספר איך היה זה יהיה נחמד..

והאחרונה מפרסמת פה באתר
אם מישהו דגם אותה כבר

תודה רבה

2
סברין כוסית. אתה צריך להיות בראש שלה שזה ילך כי הבחורה לא פראיירית בכלל ואם תזהה שניתן לתקתק הלך עלייך.

מור סבבה מעולם לא שמעתי תקתוקים אצלה ויש כמובן המון אגדות .

אני חוזר ואומר מי שלא נראה סבבה ושומר על עצמו מבחינת הגיינה אישית וכו אין לו מה לחפש אצל קוקסינליות בארץ יקבל תקתוק מארץ התקתוקים

3
אצל סברין הייתי לפני כחודש. נראית טוב מאוד, זין עומד ופעיל, סה"כ הייתה לי איתה חוויה חיובית לגמרי. מחזק את מה שמר שגל אמר, אם אתה איתה באותו ראש אז אתה תהנה. אני לא יודע לגבי היותה פאסיבית.

לגבי מור, ביקרתי אותה לפני שנה בערך, שירות מעולה. תאכלס היא בין האקטיביות הכי טובות שהייתי איתן והכי נהניתי. אבל היא רק אקטיבית.

5
[QUOTE=trisexy]קודם כל תודה רבה על התגובות..
ומה זה אומר להיות איתה באותו הראש אשמח להסבר?
[/QUOTE]

אם הכימיה טובה, אם היא אוהבת פחות או יותר את איך שאתה נראה. אם מדליקים אתכם אותם דברים וכל זה....

בגלל זה חשוב לבוא אסתטי ונקי כדי לקבל יחס כמו שצריך.

6
יש מארחות שלפעמים שום דבר לא יעזור ותקבל חאווה בפנים גם אם אתה נראה מעולה כי יש להן אנטי על לקוחות (הן אומרות את זה כמו קללה). באופן אישי ממליץ לך ללכת לרומי. עם סברין הייתי פעם ואמנם לא היו תלונות אבל גם לא יותר מידי התלהבות
סקס מוריד עול מלבך

8
מאיפה הבאת את זה שאצל סברין מקבלים שירות מעולה ?
אל תעשה לי פה ואל תתקרב יותר מידי כי אני לא סובלת ריחות , אז אולי אני אגע בך עם מקל סבא ? .
יאללה גזגזי , תקתקנית מארץ התקתקניות .כועס
קיבלתי שירות טוב אצל מור , גם מבחינת זמן וגם מבחינת יחס , הבעיה היא שהיא רק אקטיבית .
נופר הייתה סבבה .
איליין רפאל נותנת תמורה , אבל קרה מאוד.
כל השאר על הפנים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”