כ 3 דיווחים ואחד שברח. - סקס אדיר

3 דיווחים ואחד שברח.

1

ראשית אבקש סליחה, עבר כמעט חודש עד שאושר המשתמש אז אצטרך להיות קצת ממצה..

ראשית נתחיל מאיילין רפאל/מינדי/*מקום שמור לשם הבא שתבחר*.
לאחר שאף אחת מה"מומלצות" בפורום לא ענתה, התחלתי לזרום איתה בהודעות בוואצאפ, ולמען האמת נשמעה לא רע...חשבתי לעצמי, "אולי היא קראה דיווחים והחליטה לשפר..." אז חשבתי.
הדירה בת"א, בניין חדש,תירוץ לכלב פרוותי, קוקס יפה בתחתונים...ופה זה נגמר! קרה כמו אנטרטיקה, זורמת כמו בלוק, בלי חשק לעשות כלום, וההפך הגמור מהתמונה שמתקבלת מההתכתבות איתה.
לזכותה יאמר דבר אחד, יש לי איבר מאוד רחב, פימפמתי 10 דקות רצוף ולא התלוננה.Tongue
אבל בעצם, בכל האקט לא הייתה ממש תגובה.Ouch
שורה תחתונה: לא מומלצת,מציצה מקונדמת, לא נותנת לגעת בכלום,לא עמד
לה,כשהייתה פאסיבית הרגשתי כאילו אני מזיין גופה, שום תנועה,פידבק,כלום!.
-300 שקל ל30 דקות...

דיווח שני מעיין/אמילי/*מקום שמור לשם הבא שתבחר*.
יצאתי ממינדי עם תחושת החמצה,וביצים סגולות, והחלטה שהיום אני מגשים פנטזיה וממצה הכל עם קוקסינלית!
אבל 11 וחצי בלילה ואף אחת לא עונה!
מצלצל לכל אחד שנראת טוב, ובסוף נופל על מיטל, נשמעת לא רע, עושה הכל, קצת יקרה אבל נשמעת שווה...
מכוונת לדירה בת"א,הדירה נראית מדהים, עוד ייצור פרוותי שאמור להיות כלב, קוקס פצצת מין,ו...תקתוק.
עונה לטלפונים תוך כדי, אחרי הטלפון הראשון ביקשתי שתפסיק, ההבטחה לפאסיבית התמוגגה לאוויר("מה פתאום, תראה איזה גודל")
כל כמה דקות מעירה "אתה גומר מאמי?", שולחת יד לטלפון, לוקח לה את היד בחזרה, וחוזר חלילה.
גומר, מקלחת קצרה, נפרד לשלום, מאוכזב, אבל היי! הביצים כבר לא סגולות...
שורה תחתונה: נראית פצצה, תקתקנית, פאסיבית בסימן שאלה, קשה להפריד אותה מהטלפון. לא מומלץ!
-400 שקל ל35 דקות...

דיווח שלישי, שירן! כן הצלחתי לתפוס אותה!.
יום חדש, יצאתי מהעבודה מוקדם, אמרתי לעצמי" יאללה ננסה", כיוונה אותי לדירה בת"א (לא מבין מה כולם איבדו בת"א...), דירה בבניין חדש, עוד תירוץ עלוב לכלב( עוד משהו שאני לא מבין, אוליי אין לה מה לעשות עם הכסף...), הבחורה נראת טוב, רזה מידי לטעמי, אבל, שירות חלום!, כל מה שהובטח בסיכום מראש, בלי תלונות, טענות, את הטלפון השאירה בסלון, קיבלתי את הרושם שנהנתה גם, עצרה לפני שגמרה.
מקלחת קצרה, ופרידה עם חיוך.
שורה תחתונה: מומלצת, שירות מעולה, מראה קצת פחות קוסם לי, חסר לי שם 5 קילו לפחות...
-300 שקל ל50 דקות, שלשם שינוי נוצלו כייאות.

האחד שברח.
לצערי או למזלינו, הבחורה הורידה את הפרסום באתר, שמה היה מיכל אם אני לא טועה, תיקתוק על, שירות זוועתי יותר מזה אין ממש מה לפרט.

בשאיפה שתיזהרו היכן שאני נפלתי, ובתקווה שהדיווח הזה יעורר את הפורום ונחלוק המלצות ולא נפילות קריצה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”