אז הפעם החלטתי שאת המסע אני אמקד בפתאייה ובפוקט( חשוב לציין כי כמעט כל שנה אני טס למדינה הנחשקת).
אז את המסע התחלתי בפתאייה:
לאחר התלבטויות היכן לישון-תמיד הייתי ישן בסמוך לווקינג סטריט- אני לא נוסע באופנועים- יש לי אח שנהרג בתאונה ומאז נשבעתי שלא אסע על אחד כזה, ואף פעם לא הייתי מתמצא גדול במקומות ולכן פחדתי לישון "רחוק" ממרכז העיניינים, הפעם החלטתי שיש את גוגל מאפ וזה פשוט מדהים איך אפשר להיות תקוע בכל חור שהוא ותוכלו לדעת איך להגיע מתי כמה למה וכו', ובלי קשר אמרתי לעצמי שהפעם אני קצת אתפנק בתנאים והלכתי על מלון SECAND ROUD מלון שנקרא SIAM BAY VIEW. הוא ממקום כ10' דק הליכה מהווקינג סטריט, יש בו בריכה ותנאים אופטימליים הזמנתי את החדר דרך BOOKING, המחיר לליה היה 2300 באט-חשוב לציין שהחדר שקיבלתי תחילה לא היה החדר שהזמנתי(קומה גבוהה) ולאחר בקשות מצוות המלון קיבלתי את החדר שרציתי(בדיעבד-לא יודע אם שווה את המחיר), אז אחרי שנחתתי, התמקתתי, התקלחתי והתארגנתי ליציאה(השעה בערך 9:00 בערב). התחלתי את היציאה לכיוון הסוי 6 משלם 10 באט "למניות טראנזיט" וייאלה, אחרי 7 דק' נסיעה אני מגיע ליעד, יורד ומתחיל לעשות את סיבוב "הסקירה" איך שאני מתחיל את הסיבוב תופסת אותי ליידיבוי פצצה ממש יפייפיה ואני בנימוס אומר לה שאני אעשה סיבוב ואחזור ממשיך ללכת ורואה איך המקומות פשוט ריקים מתיירים(סוף אוקטובר-אמצע נובמבר), המקומות פשוט ריקים! וכל שנייה תופסים ביד ועוצרים אותך, מאון לאון אני אוטוטו מסיים את הסיבוב ורואה שלא מצאתי מציאות מיוחדות ומחליט לחזור לליידי מהבר הראשון, היא קפצה משמחה שראתה שחזרתי אני נכנס ואנחנו יושבים על הבירה היא מציעה כמובן לעלות למה לחדר ואני שואל מה המחיר-(300 לבר, 700 לבחורה) ואני מסכים משלם בשמחה ועולים למעלה חייב לציין שהחדר דווקא להפתעתי היה נקי ומסודר מפה לשם מתחילים מסאז' קצת נשיקות מציצות הדדיות וזיון של הלייף, אני דופק אותה בכל התנוחות בחדר( החדר בנוי לזיונים יש ברזלים מעל הראש של המיטה לתפוס אותם, יש בקירות בחדר-משהו ממש מדליק) היינו בחדר משוה כמו שעה שעה+ אני גמרתי והיא גמרה התקלחנו, שאלה אותי אם אני רוצה להישאר או שהיא תבוא איתי להמשך הערב , אמרתי לה שאעדיף שלא ואבל לקחתי בכל מקרה טלפון, משם המשכתי לכיוון הווקינג סטריט אכלתי עשיתי מסאז' רגיל(שעתיים) ומשם ישר לאינסמוניה שם כמובן אספתי מישהי שזרמה לי בעין סגרנו על 1500 לכל הלילה עשיתי 2 מספרים ובבוקר אחרי המספר השלישי שלחתי אותה.
למחרת הסתובבתי בעיר התפנקתי בקניות, קצת אופנוע ים, שייקים וכו'. לקראת הערב הלכתי למסאז'- ושם עשיתי את הסיפתח היומי, נתתי טיפ של 500 באט למציצה , לאחר מכאן אמרתי שעכשיו זה הזמן להתחיל את הערב נסעתי עוד פעם לכיוון הסוי 6 אך הפםע ירדתי בסוי 7 ראיתי בחורה שזרמה לי טוב בעין החלטתי לאסוף אותה למספר זריז סגרנו על 1000 אצלי במלון, משם חזרתי לווקינג סטריט קצת מועדון בירה עיניינים, לא מצאתי שום דבר שמשך אותי והחלטתי לחפש ליידי בוי הלכתי למועדון גוגו של ליידי בוי שנמצא 3 דק' הליכה מהווקינג(הוא בחורב הקטן שחוצה את הסקנד רווד ואת הביץ' רווד) נכנסתי תוך שנייה כל הבנות שבפנםי קופצות ולא נותנות לך לנשום-בקשתי שייקראו למאמא סאן וששאר הבנות שיתרחקו טיפה- כי ממש לא הייתי מסוגל לראות כלום היו שם 30-40 בנות ואי אפשר לראות כמעט כלום ככה שכולן עליך, שאלתי את המאמא סאן לגבי מחירים התחילה איתי 5600(4000 לבר 1600 בחורה) אמרתי לה שיקר אין מצב אחרי ויכוח של 3 שניות ירדנו למחיר של 2400 (1000 לבחורה 1400 לבר) אמרתי לה 1500 לשניכם תחלקי איך שאת רוצה (סגרנו על 1600,600 לבר 1000 לבחורה) חשוב לציין הבר היה ממש ריק!!!ומלא בבנות וככה הבנתי שאין כמעט לקוחות הערב והאמת שהייתי משלם יותר אך ראיתי כמה היא לחוצה אז פשוט ניסיתי וזה זרם(נקודה למחשבה לכל מי שהולך לברים),מפה לשם הגענו לחדר אני והבחורה, זרמנו לזיון באמת טוב- הבחורה עשתה כל מה שביקשתי אבל משהו באווירה הרגיש שהיא "זונה" וזה לא כמו ההיא מהסוי 6, או מישהי ממועדון- ואפילו לא רציתי לנשק אותה (דבר שמאוד חשוב לי בזיון),מפה לשם היינו בחדר שעה שעה וחצי והיא הלכה(ביקשה טיפ, ולא נתתי לה אמרתי לה שלא נהנתי כמו שחשבתי היא עשתה פרצוף אבל הלכה) חשוב לי פה לומר אל תתנו טיפ אם לא נהניתם, יש בנות שאני מפנק אותם בטיפים יפים מאוד אבל וואלה אני עובד מאוד קשה לכסף ו50-60 שקל פה 50-60 שם מצטברים לאלפי שקלים בלי שאתה מתאמץ בתאילנד.
וככה המשכתי להעביר את השבוע כל יום מתחיל באחד הברים בסוי 67 עוברים למסאז' ואוסף מישהי מהאינסומניה או ממעדון כזה או אחר.
יום למחר טיילתי קצת בסוי בוקאו- והגעתי למועדון שנקרא POOK-BAR מקום שגם כן מלא בליידיבויז ישבתי שתיתי בירה זרמתי בשיחה עם אחת בשם אינג(אחפש תמונה שלה אם אמצא אעלה לכם) מפה לשם השיחה זרמה וסגרנו שהיא תבוא איתי לכל הלילה 2000 באט כולל הבר משם הלכנו למועדון ריקודים הם מוזיקה תאילנדית/ערבית לסירוגין שתינו נהננו ומשם זרמנו חזרה למלון, עשינו 2 מספרים( כל אחד למען האמת
) בבוקר קמנו עוד מספר אחד היא פינקה אותי ישבנו לארוחת בוקר במלון ומשם נפרדנו לדרכינו.

מפה לשם לאחר כמעט שבוע בפתאייה
החלטתי יום למחרת לצלצל לליידי בוי מהיום הראשון והעברנו ביחד יום כמעט שלם היא לקחה אותי וטיילנו בעיר המקומות שלא הייתי בחיים, וככה נהנתי במשך יומיים היא הביאה חברה(בחורה לגמרי) והיינו שלושתנו יחד עושים דברים שרק חלמתי עליהם ובאמת שהרגשתי שאני מגשים פנטזיות וכיף שאי אפשר לתאר.

בשורה התחתונה סיכום פתאייה - תשנו במלון שנוח לכם- זה לא באמת משנה איפה הניידות ממקום למקום היא מאוד קלה, במיוחד היום שיש את גוגל מאפ וכל האמצעים הללו. אל תתביישו להתווכח המחירים עם הבנות - יש הרבה יותר בנות מתיירים, מצד שני אם אתם רואים משהו שאתם רוצים עכשיו-אל תוותרו עוד 500 באט ותהיו עם מי שבא לכם תזכרו שביחס לארץ המחירים הם ממש ריצפה ולכן אל תחסכו על עצמכם- אבל אל תשוו כל הזמן לארץ כי אז תשארו בלי כסף בכיס- זאת אומרת תמצאו את האיזון בין מה מתי וכמה לבזבז ומתי לשים לעצמכם סטופ.
לגבי הביקור בפוקט והסיום בבנגקוק אעשה זאת בהודעה נפרדת בהמשך,
אם יש לכם שאלות אשמח לענות