כ אהלן - סקס אדיר

אהלן

3
הפורום פה נועד גם כדי שאנחנו המשתמשים נוכל להעביר מידע ביננו
וגם כדי לספר על חוויות וגם כדי לשאול שאלה או לתת תשובות
יש אנשים ביננו שהם צעירים יש מבוגרים יש עסוקים ויש פנויים מזמן יש חופשיים ויש דסקרטים
יש אמיצים ויש ביישנים
אני עדיין דיסקרטי
אני מאוד חדש בתחום
ולשאלתך רב שגל
לאור המצב בארץ ( יש לי ניסיון רק בחול ) תיקתוקים,מתלבשות, ובכללי שקצת עובדים עלינו פה
אני העדפתי לברר קודם .
אם אפשר כמובן ?
אולי יש דברים טובים אולי דברים רעים שאנחנו הלקוחות צריכים לדעת
רק שגל ולכולם פה שיהיה יום טוב

אהלן

4
נערה עם גוף חטוב דגמתי אותה ברחוב . שווה שם תכסף בבית לא בטוח מה שבטוח שמקבלת טוב מאוד.

לינוי אושרי....שאלה טובה יש לי תחושה שתקתקנית...אבל כדאי לבדוק

אהלן

5
תודה רבה רב שגל
נערה עם גוף .... דברתי איתה בטל. פסיבית :( אז זה לא בשבילי
אני פסיבי איתן בעיקר ( זו הפנטזיה שלי )
לגבי לינוי אושרי משום מה ניראה לי התמונות לא שלה ( אולי אני טועה , היא ניראת לי בתמונות כמו משהי אמרקאית לטינית שאני מכיר מהסרטים . לא יודע
הניסיון היחידי שהיה לי פה בארץ זה היה לפני שנה בערך
צלצלתי , הגעתי , ואז הופתעתי כי זה היה מתלבשת ללא חזה וכמובן ששאלתי לפני ותאמנו לפני אבל הכל טוב לפני
וברגע שהגעתי הבנתי אחרת עשיתי פרסה והלכתי ( זו הסיבה שאני מעדיף לברר לפני )
אני דסקרטי כי אני חי בסביבה שאני חייב להשאר כך אז אני עושה שיעורי בית לפני עלמנת שיהיה מושלם וחלק .
יש המלצות לאקטיביות נשיות לא עם כלי ענק או גדול ???
תודה

אהלן

6
[QUOTE=danigdin16]הפורום פה נועד גם כדי שאנחנו המשתמשים נוכל להעביר מידע ביננו
וגם כדי לספר על חוויות וגם כדי לשאול שאלה או לתת תשובות
יש אנשים ביננו שהם צעירים יש מבוגרים יש עסוקים ויש פנויים מזמן יש חופשיים ויש דסקרטים
יש אמיצים ויש ביישנים
אני עדיין דיסקרטי
אני מאוד חדש בתחום
ולשאלתך רב שגל
לאור המצב בארץ ( יש לי ניסיון רק בחול ) תיקתוקים,מתלבשות, ובכללי שקצת עובדים עלינו פה
אני העדפתי לברר קודם .
אם אפשר כמובן ?
אולי יש דברים טובים אולי דברים רעים שאנחנו הלקוחות צריכים לדעת
רק שגל ולכולם פה שיהיה יום טוב
[/QUOTE]

תרשה לי לעזור לך כי אני רואה שבאמת אתה לא הכי מתמצא.
כשזה נראה יותר מידי טוב להיות אמיתי אז כנראה שזה באמת לא אמיתי.
כל תמונה או סדרת תמונות שמעוררות חשד פשוט קח את התמונה תפתח גוגל ותעבור לחיפוש תמונות.
קליק על התמונה להשאיר לחוץ וגרירה ללשונית של גוגל תמונות... כשזה ייפתח תעביר לשם לאזור הגרירה ותעזוב
והופ גילית אם התמונה מזוייפת או לא. במקרה הזה האמת שזה היה ברור אבל תמיד יש לך את האופציה לאמת ככה.
דבר נוסף שאתה צריך לדעת הוא שהקוקסית פשוט ישקרו לך בטלפון. תשאל מישהי בת 40 אם היא מבוגרת והיא תגיד שלא
תשאל מישהי עם תמונות מזוייפות אם זה תמונות אמיתיות תגיד שכן. יעשו הכל רק שתגיע כי להן זה לא מפריע שתבטל אותן הן יושבות בבית ופותחות דלת. אתה זה שבזבזת את הזמן והדלק... לרוב המכריע אין אפשרות להגיע ולבטל כמה פעמים בערב עד למציאת המבוקשת והן יודעות את זה ומקוות שתכנס למרות שזה לא הכי עושה לך את זה רק כדי לגמור וללכת.

יש לך כרגיל את שירן ורומי שהן מומלצות ויש עליהן הרבה פידבקים חיוביים
שלפי מיטב ידיעתי מדובר בחן שגם קיבלה פה המלצות (תמונות לא אמיתיות)

סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”