כ לכל הקוקסינלית ולכל אוהבי הזאנר - סקס אדיר

לכל הקוקסינלית ולכל אוהבי הזאנר

1
היום הייתי אמור להפגש עם שירלי שיש לה מודעה כאן ...
קבענו להיפגש בשעה 20:30 אבל אמרה שתתעכב קצת וזה יקח לה קצת זמן .....אז חיכית וזה הפך מ5 דקות לרבע שעה ואז לחצי ולאחר 40 דקות והתייאשתי והלכתי ואז לאחר כ- 45 דקות היא נזכרת להתקשר אלי ( שכחתי לציין שבזמן ההמתנה התקשרתי פעמיים אליה והיא לא ענתה לי לשני מספרים שונים ) ושואלת היכן אני הסברתי לה שהמנתי כל כך הרבה זמן שכבר התייאשתי ופרשתי ...
ופתאום משום מקום נכנס בה התקף זעם והתחילה לקלל אותי יערבי מסריח .. יבן זונה ... מעכשיו אני אקבל אותך יותר אתה מחוק אצלי זה מה שאמרה וניתקה.
הסאגה הזאת ניגמרה והמשכתי לכיוון אחר ויצרתי קשר עם גנט הטוחנת היא ענתה לי ושאלתי אותה לפרטים .
והיא השיחה :
אני : הלו .. שלום רציתי לדעת כמה זה לשעה ( שורת פתיחה ממש ידועה ) ?
גנט: זה 300 שקלים לשעה שלמה ללא הגבלת אקטים.
אני : אקטיבית פסיבית ... ויש לי בעיה שיש לי זין גדול מעל ל24 ס"מ .
גנט : זה לא מפריע אני אוהבת זין גדול ..

כאשר הגעתי ישר ביקשה את הכסף 300 שקלים עברו מיד ליד .
ומכאן הכל השתנה.
כל מה שהובטח קרה ההפך ....מציצה עם גומי מקונדם...העבירה את הזין שלי בין הרגלים ושיחקה אותה כאילו זאת חדירה ..ת
בסוף גמרתי והשתהיתי קצת והיא ישר תקפה יש בעיה וזה אמרתי שלא פשוט אני צריך עוד מגבונים ...ומכאן הבנתי את הרמז שאומר תחפף מכאן ומהר ...

ושבועיים לפני כן הייתי אצל משיהי שקראה לעצמה לינור או משהו כזה קוקס מתחילה שמנמנה עם זין קטן כאשר ירדתי לה היא התעסקה כל הזמן בטלפון ופחות בסקס עמו ומדי פעם הסתובבה בחדר ..

אך לעומת זאת הייתי באותו יום לפני כן אצל מיקה מרמת גן שהיחס שלה נפלא וחברי וכאשר אני מגיע אליה אני משלם רק בסוף ולא בהתחלה.

זה רק אני או שהשירות של הקוקסינליות כאן בארץ הוא ממש בכי רע ועל הקרשים ...חוץ כמובן משובל והזאת מחדרה שהשירות אצלם עוד סביר יחסית לכל השאר .

אישית מעשיו בואו נתאגד יחד כל הלקוחות ולא נישלם להם אלא בסוף השירות ( אם אפשר לקרוא לזה שירות )
וככה בעצם ניתן את מה שמגיע להם כטיב השירות כך יהיה טיב התשלום .... אם השירות היה כפי שהובטח אז התשלום יהיה בתאם.

אני אישית מאוד אוהב ונמשך לקוקוס אך יש משהו בהוייה הישראלית שאתה מרגיש שאתה עם גבר מאשר עם קוקס אמיתית גם מבחינת השירות וגם מבחינת ההתנהגות והחוצפה.

4
את הכל כבר סיפרו.
היחס של הקוקסים הינו מהגרועים בעולם.

לפני שבועיים הייתי אצל ליאור. אם תרצה חוויה מתקנת אתה מוזמן אליה.
מאוד מאוד נקייה, בית מבריק. שירותים ואמבטיה של בית מלון.
היא חלקה מאוד, נשית, גוף הורס, עם שדיים יפים מאוד.
מאוד נשית. ומריחה טוב.

יש לה זין אחד הענקיים - היא אקטיבית בלבד.
ממליץ מאוד
המחיר: 400 שח שעה מלאה

חשוב לבצע חוקן לפני ההגעה אליה כי אין אצלה אפשרות לבצע.
תהנה ותדווח

8
כל הקוקסינליות שהייתי אצלם חווית השירות הייתה זוועה במעט המילה ....רובם מבטיחים בטלפון משהו אחד ועושות משהו אחר ולאחר 15 דקות אתה כבר מוצא את עצמך בחוץ .....ולא מדובר על אחת או שניים זאת תופעה זה היה כך אצל כל מפרסמת שהלכתי אליה במצב כזה לפי דעתי יש רק 2 אפשרויות :
1. להחרים אותן ולא ללכת אליהן כלל.
2. לא לשלם מראש ולהתקעש לשלם בסוף .. אם מה שהובטח קויים משלמים מה שניקבע ואם לא אז משלמים לפי השירות ...
לדוגמה הייתה אצלה רק חצי שעה אז משלמים 200 רק על חצי ואם הייתה אצלה 20 דקות אז 170 או 160 ש''ח
ואם הבטיחו שהם גם פסיביות ולא זיינתה אז 120 ש''ח פחות וכדו'

את הבחירות שלהם תעשו בעצמכם כי בסופו של דבר אתם אלו שקובעים כי אתם הלקוחות וכח והכסף נימצא בידיים שלכם
אז בואו נעשה שינוי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”