אז ככה חברים נתחיל בהיכרות.
אני שנים ארוכות עוקב מהצד אחרי הפורום, עד עכשיו לא עלה בי הרצון להירשם ולהגיב בתור חבר פעיל כי לא רציתי להישאב יותר עמוק לעולם הזה.
עקבתי עוד מתקופות ישנות של חברים כמו קישקשתא, פרופסור, חולה כוס ועוד רבים וטובים.
היה תקופה שהפורום נכנס לתרדמת עד שהגיע כמובן הגדול מכולם - רוני גולן.
אין לי מילים לתאר את הבנאדם הזה...פשוט כמו דמות מספר.
רוני שמעת את זה פה הרבה אבל אני חייב להגיד גם בעצמי, אתה ענק!
אתה חייב להוציא אוטוביוגרפיה עם הסיפור חיים שלך אני אהיה הראשון שאקנה אותה.
אוקיי, מי אני ואיך הגעתי לתחום?
אני בחור בן 25 מאיזור המרכז. הכל התחיל בגיל 18 כשחבר לקח אותי לאחת מה"תיקתוקיות" בדרום ת"א.
מאז נגררתי לתחביב המוזר ואימצתי לי אותו.
ביקרתי במהלך השנים מעל ל70 נותנות שירות בארץ ובעולם.(בהערכה)
אני לא איזה בן עשירים פשוט יודע איך להתנהל עם הכסף והתחביב היקר לא פגע באורח החיים שלי(יש לי רכב פרטי וכסף מעל הממוצע לאנשים בגילי)
ווווועכשיו במעבר חד נעבור לדיווח אני בהמשך גם אמשיך לספר על עצמי עוד, לא התברכתי בלשון ציורית כמו שאר חברי הפורום אבל אני אנסה :)
זו הפעם הראשונה שלי עם קוקס, בשנה האחרונה עלתה אצלי הפנטזיה ה הזאת אחרי שמישהי דחפה לי אצבע לתחת ממש לפני שגמרתי ונהנתי מזה.
למרות זאת אני נגעל מאיבר מין זכרי ולא יכול לדמיין סקס עם גבר.
אבל כשאני רואה סירטון של קוקס נשית עם זין אני לא נגעל מה שנראה לי קצת מוזר לכן הייתי חייב לנסות, אני דוגל בגישה שכל דבר בחיים חייב לנסות לפחות פעם אחת.
היה חשוב לי שהקוקס תהיה מאוד נשית ואחרי מעבר על הדיווחים בפורום הגעתי למסקנה שמנדי/איליין רפאל מתאימה לי.
ראיתי בכל הדיווחים שמדברים על כך שהיא מאוד קרה/מרוחקת אבל זה היה נראה לי בסדר גמור כי לא חיפשתי מישהי להתנשק ולהתכרבל איתה רציתי להגשים פנטזיה.
יצרתי עם מנדי קשר ולאחר תחקיר ביטחוני קצר בו קבענו ככה :
45 דקות, 2 גמירות
מציצה בלי גומי לה
ומציצה בלי גומי לי תלוי אם הזין יהיה לטעמה.
יצאתי אלייה והגעתי לאחד הרחובות הסמוכים למגדלי עזריאלי, חנייה מצאתי בלי בעייה וחיכיתי ברכב להודעה ממנה מתי אני יכול לעלות.
ישבתי ברכב עם מזגן על שיא הקור, הייתי לחוץ נורא בגלל שזו הפעם הראשונה ואפילו שקלתי לעשות אחורה פנה...אבל כבר הגעתי עד הלום לא ננסה? ההודעה המיוחלת הגיעה לאחר כמה דקות ועליתי לביתה של הנערה. איך אתאר לכם אותה? במילה אחת : וואו! פשוט כוסית אין מילה אחרת לתאר, נראית יותר טוב מרוב הנשים שהייתי איתן, חלקה ומריחה מעולה. אבל והאבל פה הוא גדול, כבר שנכנסתי לדירה הסתכלתי עלייה והמבט שלה בעיניים שידר "מי אתה ולמה באת לדירה שלי??"
אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל אני נראה מעל הממוצע, יש לי גוף אתלטי וחלק והגעתי ישר אחרי מקלחת בבית כשאני מבושם ונקי.
ככה שאי אפשר לקשר את המראה שלי לזה.
לא נתתי לזה להפריע לי כי באתי להגשים פנטזיה לא לצאת לדייט אבל עדיין היה ממש אווירה לא נעימה באוויר אולי גם הלחץ שלי הוסיף לזה.
הכסף החליף ידיים ונכנסנו לחדר השינה.
היא התפשטה והגוף שלה פשוט מדהים לדעתי היא מושלמת בדיוק לטעמי, חטובה חלקה,פנים יפות, שיער בהיר חלק.
אני הגעתי לחקור לכן ישר החלטתי להתחיל איתה וירדתי לה...במשך 7 דקות בערך ירדתי לה, הצלחתי להעמיד לה את הזין ואפילו נהנתי מהעניין.
הרגשתי את החרמנות גוברת וביקשתי ממנה לרדת לי. הסתכלה לי על הזין ואמרה שהיא תצטרך לרדת עם קונדום, כנראה שהוא לא לטעמה...אני אישית לא מבין את הבעייה איתו הוא כבר קטף כמה מחמאות על המראה והמרקם שלו, קטן קצת מהממוצע ולא מאיים לא רואה שום סיבה שהוא לא יהיה לטעמה. התבאסתי אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח לכן לא ביקשתי מהגברת הסברים אלא פשוט סירבתי בנימוס כי בשבילי מציצה מקונדמת זה כמו לאכול צ'יפס בלי קטשופ.
חשבתי מה נעשה הלאה ויצר ההרפתקנות שלי היכה שנית וביקשתי ממנה לנסות לזיין אותי בתחת. דבר שלא רציתי לעשות אבל בלהט הרגע החלטתי שבא לי לנסות.
אמרה אוקיי סבבה רד על ארבע, ירדתי כמו ילד טוב...הלבישה חליפה שימנה אותי קצת והתחילה בניסיונות להיכנס. הזין שלה חצי עמד הוא לא היה בשיא שלו לכן הצליחה להכניס אבל כל זמן הניסיונות היא ניסתה להזיז ולקפל אותי כאילו אני נערת גומי יפנית. יפני אני לא וגם לא גמיש במיוחד. לא התחברתי לרעיון והרגשתי לא בנוח, ברקע הטלוויזיה הייתה פתוחה על ערוץ mtv ואני התחברתי לשיר שהיה ברקע בדיוק באותו הרגע (the weekend - cant feel my face) אם לא השיר הזה הייתי כנראה מפסיק אותה באמצע ;)
לקראת סוף השיר גם היא התייאשה מהניסיונות והפסיקה. ביקשתי ממנה לזיין אותה בתחת והיא נשכבה על הגב.
הולבשה החליפה וחדרתי אלייה, קחו את העובדה שאני גומר מהר, תוסיפו לזה את ההתרגשות והלחץ ובום גמרתי תוך 50 שניות בערך.
היא ישר קמה מהמיטה והתלבשה(עברו רק 15 דק מהרגע שהתחלנו)
אני יכלתי להתווכח ולהזכיר לה שקבענו על 45 דקות אבל בינינו? לא אני ובמיוחד לא היא רצינו בזה. לכן החלטתי להתלבש וללכת בלי להמשיך לעוד גמירה.
הסתכלה עליי עומד קצת ותוהה לעצמי מה בדיוק קרה פה, לקח לי איזה חצי דקה לעכל את העניין חחחח
שאלה אותי - הכל בסדר?(יאללה מתי אתה הולך?) אמרתי לה כן כן ביקשתי כוס מים נכנסתי לשטוף ידיים ויצאתי לדרכי.
כמו שציינתי מקודם יצא לי להיות עם למעלה מ70 נשים שונות במסגרת ייחסי עובד-מעביד ואני לא תמים אני יודע שאף אחת לא רוצה להיות שם באמת מכל ליבה...חלקן שחקניות טובות וחלקן שחקניות פחות טובות.
ממנה הכי הרבה הרגשתי את הריחוק ואפילו הייתי אומר תיעוב.
הייתי ממליץ עלייה לאנשים שותיקים בתחום של הקוקס שבאים לתת עבודה ורוצים להיות עם מישהי כוסית. חדשים פחות הייתי ממליץ כי היחס הקר יפריע לכם.
במקרה שלי היא הפסידה לקוח קבוע(אם המפגש היה מתנהל אחרת יכול מאוד להיות שהייתי בא אלייה באופן קבוע).
אבל אני דווקא מאוד שמח על המפגש הזה כי דרכו הגעתי לכמה תובנות.
בדרך למטה כשירדתי לאוטו ראיתי 2 שיחות שלא נענו מחברים... חזרתי אליהם והם אמרו לי שישבו כל החברים במסעדה וראו את המשחק של מכבי-דינמו.
חשבתי לעצמי על כל הדברים שהפסדתי בגלל התחביב המוזר והיקר הזה, כל הבחורות הרגילות שהתייאשתי מהן אחרי שבועיים שלוש של דייטים...כי למה לי לבזבז זמן אם באותו כסף אני יכול לחסוך לי את הזמן וללכת לזיין ישר? ואיזה בחורה רגילה תעשה לי רימינג? והאחרונה הרגילה שמצצה לי לא הפסיקה לשרוט לי את הזין עם השיניים.
אבל דווקא אחרי המפגש עם מנדי והניסיון להגשים עוד פנטזיה ולרוץ אחרי הדבר ההזוי הבא שאני חייב לנסות בסקס, הגעתי למסקנה שאין ולא יהיה סוף לזה.
החלטתי להכניס את עצמי לגמילה מנערות עובדות.
כנראה שבזמן הקרוב אני הולך לבזבז הרבה זמן וכסף על דייטים ומציצות גרועות ;)
נ.ב.
מצטער מראש אם הטקסט מבולבל ולא מסודר, המילים נשפכו ממני ולא עברתי על הכל אני פשוט שולח ככה.