חלקכם הקטן אולי מכיר אותי מדיווחים על בחורות חדשות במדור הראשי וחלקכם הגדול לא .
לפני כשבועיים נחסם לי הפרופיל שבו הייתי משתמש ועכשיו אחרי שפתחתי פרופיל חדש עם שם דומה אני אנסה לעזור .
בכל מקרה בתקופה האחרונה הייתי עם מספר לא מבוטל של בחורינות ולהלן הרשמים בקצרה :
אין בכוונתי לרשום שעות דיווח ושהוא לא יפורסם במידה ותהייה היענות אשמח לפרט .
רומי -- אחת הראשונות שלי , יחס נעים ונחמד כלי ענקי ולא ממש אפשרי לקבלו , אין נשיקות בכלל ובפעמים האחרונות היתה די קרה ולכן הפסקתי לבקר אצלה סה"כ הייתי איתה 3 פעמים .
חמודה , היתה הפעם הראשונה שלי נראית מעולה , בפעם השנייה שהייתי אצלה די ביאסה אותי וגם אליה לא הלכתי יותר (אין נשיקות ) .
אלכסנדרה הרוסייה החמודה - אכן לא עומד לה והוא קטן אבל חוץ מזה היא מ"ס 1 גם בשירות וגם במראה ! הייתי אצלה הרבה פעמים ועדיין מידי פעם (נשיקות והכל פיקס)
חן ג'אן - נראית מדהים שירות שירות ככה ככה נחמדה אבל לא ממש התחברתי אליה היא אקטיבית בלבד ומוצצת ברמה מאוד גבוהה . (אין נשיקות קצת קרירה ) הייי אצלה איזה 3 פעמים
שירן - הייתי אצלה מזמן - גוף סבבה כלי בינוני עמוד סבבה ופעיל , קצת קרירה ואין נשיקות לא חזרתי אליה לפעם נוספת .
היו עוד כמה בדרך אבל חלקן לא מפרסמות וחלקן לא שוות דיווח .
ולסיום השבוע הייתי עם 3 חדשות (בשבילי)
ג'ולי - מראה פצצה שירות נחמד (עמוד לה יפה והיא נקייה מאוד ) קצת קרירה והתקשורת לא היתה משהו , אומנם נהניתי איתה אבל אני לא בטוח שאחזור במיוחד אחרי ששלחתי לה הודעה אחרי הפגישה שהיה לי מאוד נחמד והיא אפילו לא טרחה להשיב ! (אין נשיקות)
אנאל - כמו שציינו החברים היא רזה מאוד (על גבול האנורקסיה ) אין לה חזה שזה בעייתי היא אפילו לא מורידה חלק עליון ובכלל לא ממש מתקשרת עונה לטלפון בזמן הפגישה , היה לי בסדר איתה אבל לא אחזור גם הקטע שאין לה חזה בכלל די בעייתי למרות שיש לה תחת מעולה ופנים נשיות .
מנדי - האחרונה לשבוע שדי ביאסה לי את כל עניין הקוקסיות וגרמה לי לעשות תיכנון מחדש ! , היא נראית טוב אין ספק קצה השמינה לאחרונה אבל לא נורא סה"כ מבחינת מראה היא בסדר גמור אבל היחס היה מגעיל , בקושי נתנה לגעת בה וגם היה לה ריח לא טוב ת לא כמו מרבית הבחורות שהייתי אין רובן ככולן מקפידות על היגיינה ברמה גבוהה . אני חושב שהיא צריכה להפסיק לארח ולעבוד בעבודה אחרת מרגיש שהיא סובלת וזה בא לידי ביטוי ביחס .
נקווה שעזרתי קצת
GG-1 השם הקודם :)