כ דיווחים חדשים על קוקסינליות וותיקות - סקס אדיר

דיווחים חדשים על קוקסינליות וותיקות

1
חברים יקרים
חלקכם הקטן אולי מכיר אותי מדיווחים על בחורות חדשות במדור הראשי וחלקכם הגדול לא .
לפני כשבועיים נחסם לי הפרופיל שבו הייתי משתמש ועכשיו אחרי שפתחתי פרופיל חדש עם שם דומה אני אנסה לעזור .
בכל מקרה בתקופה האחרונה הייתי עם מספר לא מבוטל של בחורינות ולהלן הרשמים בקצרה :
אין בכוונתי לרשום שעות דיווח ושהוא לא יפורסם במידה ותהייה היענות אשמח לפרט .
רומי -- אחת הראשונות שלי , יחס נעים ונחמד כלי ענקי ולא ממש אפשרי לקבלו , אין נשיקות בכלל ובפעמים האחרונות היתה די קרה ולכן הפסקתי לבקר אצלה סה"כ הייתי איתה 3 פעמים .
חמודה , היתה הפעם הראשונה שלי נראית מעולה , בפעם השנייה שהייתי אצלה די ביאסה אותי וגם אליה לא הלכתי יותר (אין נשיקות ) .
אלכסנדרה הרוסייה החמודה - אכן לא עומד לה והוא קטן אבל חוץ מזה היא מ"ס 1 גם בשירות וגם במראה ! הייתי אצלה הרבה פעמים ועדיין מידי פעם (נשיקות והכל פיקס)
חן ג'אן - נראית מדהים שירות שירות ככה ככה נחמדה אבל לא ממש התחברתי אליה היא אקטיבית בלבד ומוצצת ברמה מאוד גבוהה . (אין נשיקות קצת קרירה ) הייי אצלה איזה 3 פעמים
שירן - הייתי אצלה מזמן - גוף סבבה כלי בינוני עמוד סבבה ופעיל , קצת קרירה ואין נשיקות לא חזרתי אליה לפעם נוספת .
היו עוד כמה בדרך אבל חלקן לא מפרסמות וחלקן לא שוות דיווח .
ולסיום השבוע הייתי עם 3 חדשות (בשבילי)
ג'ולי - מראה פצצה שירות נחמד (עמוד לה יפה והיא נקייה מאוד ) קצת קרירה והתקשורת לא היתה משהו , אומנם נהניתי איתה אבל אני לא בטוח שאחזור במיוחד אחרי ששלחתי לה הודעה אחרי הפגישה שהיה לי מאוד נחמד והיא אפילו לא טרחה להשיב ! (אין נשיקות)
אנאל - כמו שציינו החברים היא רזה מאוד (על גבול האנורקסיה ) אין לה חזה שזה בעייתי היא אפילו לא מורידה חלק עליון ובכלל לא ממש מתקשרת עונה לטלפון בזמן הפגישה , היה לי בסדר איתה אבל לא אחזור גם הקטע שאין לה חזה בכלל די בעייתי למרות שיש לה תחת מעולה ופנים נשיות .
מנדי - האחרונה לשבוע שדי ביאסה לי את כל עניין הקוקסיות וגרמה לי לעשות תיכנון מחדש ! , היא נראית טוב אין ספק קצה השמינה לאחרונה אבל לא נורא סה"כ מבחינת מראה היא בסדר גמור אבל היחס היה מגעיל , בקושי נתנה לגעת בה וגם היה לה ריח לא טוב ת לא כמו מרבית הבחורות שהייתי אין רובן ככולן מקפידות על היגיינה ברמה גבוהה . אני חושב שהיא צריכה להפסיק לארח ולעבוד בעבודה אחרת מרגיש שהיא סובלת וזה בא לידי ביטוי ביחס .
נקווה שעזרתי קצת
GG-1 השם הקודם :)

4
אכן היה רק עניין של זמן שהמומלצות שלנו יתקררו...
טוב לראות שיש עוד חברים שתורמים לפורום.
במצב הנוכחי ולמי שנמאס מהמומלצות אין ברירה אלא לחזור למין הנשי בתאגידים שגם שם המצב חרבנה בעיקר מבחינת מראה חיצוני.
פשוט לא מותירים לנו ברירה אלא לחסוך את הכסף לחו"ל. אנחנו מכורים נכון אבל אם אנחנו לא מצליחים לקבל את הסיפוק הרצוי
גם לנו יש אופציות אחרות. לאט לאט המשפט "אי אפשר לזיין במדינה הזאת" הופך ליותר ויותר רלוונטי וכשאפילו בתשלום אנחנו לא ממש "מזיינים" או יותר נכון סוגרים את הפינה הזאת זה באמת הופך להיות חוויה חלולה ואפילו מיותרת.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

5
שוב כל מילה בסלע רבינו הנדל.

כמו הרבה דברים ותחומים טובים פה במדינתינו היפה והקדושה גם הנישה הזאת מגיעה לישורת הישראבלוף הידועה שהמשוואה ברורה - להכניס כמה שיותר כסף בכמה שפחות מאמץ/נתינה/עבודה קשה/עבודה בכלל

6
אלכסנדרה ? מי זאת ? בטח מכיר בשם אחר..
מסכים עם רבנדל. לא זוכר מתי פעם אחרונה הופתעתי ממשהי חדשה. 99% הן וותיקות שהייתי אצלן ובכלל בקושי זורם דם חדש בתחום אלא לרוב מתלבשים שתופסים טרמפ על הגל של הטרנסיות ולדעתי מוציאים להן שם רע הרבה יותר ממה שמגיע להן.

שאפו על הדיווח ! כניסה מרשימה לפורום ובהצלחה ..
"יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך", גם אני מכבד נשים ! גופן

7
[QUOTE=ravnadal]
אכן היה רק עניין של זמן שהמומלצות שלנו יתקררו...
טוב לראות שיש עוד חברים שתורמים לפורום.
במצב הנוכחי ולמי שנמאס מהמומלצות אין ברירה אלא לחזור למין הנשי בתאגידים שגם שם המצב חרבנה בעיקר מבחינת מראה חיצוני.
פשוט לא מותירים לנו ברירה אלא לחסוך את הכסף לחו"ל. אנחנו מכורים נכון אבל אם אנחנו לא מצליחים לקבל את הסיפוק הרצוי
גם לנו יש אופציות אחרות. לאט לאט המשפט "אי אפשר לזיין במדינה הזאת" הופך ליותר ויותר רלוונטי וכשאפילו בתשלום אנחנו לא ממש "מזיינים" או יותר נכון סוגרים את הפינה הזאת זה באמת הופך להיות חוויה חלולה ואפילו מיותרת.

[/QUOTE]
[QUOTE=KAKA]אלכסנדרה ? מי זאת ? בטח מכיר בשם אחר..
מסכים עם רבנדל. לא זוכר מתי פעם אחרונה הופתעתי ממשהי חדשה. 99% הן וותיקות שהייתי אצלן ובכלל בקושי זורם דם חדש בתחום אלא לרוב מתלבשים שתופסים טרמפ על הגל של הטרנסיות ולדעתי מוציאים להן שם רע הרבה יותר ממה שמגיע להן.

שאפו על הדיווח ! כניסה מרשימה לפורום ובהצלחה ..
[/QUOTE]
הפעם אני לא חופרTongue ...רק מסכים עם חבריי למעלה....

ובטח התכוונת לסנדרהקריצה

תודה על העדכון gg אצבע למעלה

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

8
מסכים עם כל מילה של חברינו רבנדל
יותר מעצבן אותי אותן אלה שעוד איכשהו עושות לך טובה ומתנהגות בסדר וכאילו בדרך אגב דואגות להזכיר לך שאתה בר מזל ואוי ואבוי לך מה טרנסיות אחרות עושות היום ללקוחות...חחח כאילו מבקשת שתזמין אותן להדלקת משואה כהוקרת תודה..ממש בדיחה!!

ולארועי השבוע...
בחורינה אחת יבשה אותי השבוע שעה וחצי בחוץ עד שהתייאשתי והלכתי..
לצערי לא היה לי יותר מידי זמן פנוי לאתר קוקסית אחרת אז סתם התנקיתי ויצאתי טוב לב וחרמן מהבית וחזרתי כמו שבאתי...לא אזכיר כרגע את שמה כי יום למחרת התנצלה בטלפון ובקשה שאגיע שוב..פרטים בהמשך

בנוסף יש את ליאור..בחורינה הזויה!!
פעמיים ניתקה לי את הטלפון כי השאלה ששאלתי לא ממש נראתה לה ולאחר שחזרתי וביקשתי בנימוס הסבר גם הרביצה בי סדרת חינוך!
חיה בסרט!

9
צודק מאה אחוז כדאי כבר לחזור הביתה לפעמים כשבא לי ורק חושב איזה נפילה .תהיה לי
אני חוזר הביתה כמוכלב עם הזין בין הרגליים
היחידה שהייתי אצלה ולא שיקרה אוסיפרה סיפרים כאורך הגלות היא הילה
בינתיים כמה יחידות שבדקתי התבעסתי מהיחס. או ברחתי כל עוד נפשי בי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”