כ חדש ולא מנוסה - סקס אדיר

חדש ולא מנוסה

1
אהלן לכולם אני קורא נילהב של הפורום שלכם אבל פעם ראשונה פה בתור חבר
אני חייל משוחרר או יותר נכון בקרוב מאוד [מרץ 13] חרמן ועוד ורוצה להתנסות בחוויה חדשה לקראת השיחרור והייתי רוצה לקבל המלצות על מישהו טובה לא מלחיצה שתוביל והכי חשוב שיש לה ניסיון אם חסרי נסיון ובישנים[אני חסר ניסיון בכלל בתחום]
והשאלה השניה שלי מצאתי באתר מישהי שמפרסמת ראש העין והסביבה ולא מצאתי אליה שום שירשור אז אם מישהו דגם ויכל להמליץ אני יודה לו מאוד..

תודה מראש מעריץ אותם

חדש ולא מנוסה

2
מה אתה מחפש?? בחורה? טרנסית? עז? מה??
אם בטרנסית מדובר..מה הכוונה שלך שתוביל? אתה מחפש אקטיבית..או שאתה רוצה לנסות גם וגם(אקטיביות לא מקבלות מאחורה)

"מישהי שיש לה ניסיון עם חסרי ניסיון וביישנים" סה"כ מדובר בסלוגן שיווקי זול שלא מעט משתמשות בו
מה שאתה צריך זו מישהי סבלנית שיודעת לתת יחס נעים ורגוע..לצערך הרב (וגם לצערנו) רוב הטרנסיות בארץ נותנות שירות גרוע (בעדינות)!!!
כדאי שתעשה שיעורי בית לפני שאתה רץ למארחת עם תמונות יפות באתר.

לדעתי ביקור אצל רומי,ג'ולי או מירית(לא מאוד צעירה כמו שתי הראשונות אבל תיתן לך את היחס הכי סבלני בארץ... באחריות!!!!! ובלי זיוני שכל ובלבולי ביצים על תוספת תשלום על כל פיפס..) הוא בגדר הימור שקול
תוכל לראות תמונות שלהן במודעות ולקבל החלטה מה מתאים יותר ומה לא

בהצלחה

חדש ולא מנוסה

3
היי.

קראתי מה שרשמת לגבי זו מראש העין
בחיפוש של המספר בגוגל מתקשר למספר מודעות ודיווחים שונים כאלו שבכללי אומרים שלא מומלץ. אני אישית לא ביקרתי אצל אף אחד מהבנות שבמודעות נראה לי רוז/לימור גם קשורה למספר הנ"ל
אני לא מכיר אז לא יכול להמליץ או לשלול מה שבטוח אם יש שמץ של קשר בין המספר לדיווחים ישנים לא כדאי לנסות
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

חדש ולא מנוסה

5
לדעתי זו שמפרסמת באזור ראש העין והסביבה זו חן אריזונה... לא הייתי מתקרב אליה.. יחס אחד הגרועים וגם הלוק שלה לדעתי לא מתאים לפעם ראשונה בשביל בחור צריך ולא מנוסה כמוך.. די גבוהה..

רומי יכולה להתאים לך מאוד לדעתי, היא מאוד רגועה ונעימה. אבל אם אתה מחפש מישהי קצת יותר דומיננטית הייתי ממליץ לך על נוי.

תהנה :)

חדש ולא מנוסה

6
לאחינו הצעיר, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך מכיוון שאתה צעיר וחסר דאגות ומחויבויות (אני מניח). קח את כספי הפקדון או מה שזה לא יהיה שמקבלים אחרי הצבא וטוס לתאילנד לשבועיים-חודש ככה. מה שתחווה שם שווה זהב (אבל עולה פחות).
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”