אז קודם כל זה אחד הדיווחים הראשונים שלי כאן, שיהיה לי בהצלחה.
חייב לשתף אותכם על חוויה כיפית שהיתה לי עם סברין
בתור חובב קוקס הייתי אצל סברין לפני שנה (אולי קצת יותר) בדירה בזידינגוף.
שאלתי אותה בטלפון אם היא גומרת והיא ענתה לי שכן ושזה בתוספת תשלום (400 ש"ח כולל ההשפרצה שלה)
הבהרתי לה שאני חובב השפרצות ושזה חשוב לי והיא ענתה שאין לי מה לדאוג, האמנתי לה.
עוד בשיחת טלפון אמרתי לה שאני פאסיבי (זכרתי שמישהו כתב עליה פעם שזורם לה יותר עם פאסיבים) וזה הדליק אותה ממש והיא אמרה לי בהתלהבות שהיא "תקרע לי את הצורה"
האמת שקצת נדלקה לי נורה אדומה וחששתי שזאת התלהבות יתר שלה ע"מ לדרבן אותי לבוא ואז לתקתק אותי וכמעט ביטלתי, אבל בגלל שכתבו עליה שהיא סבבה ובגלל שהיא אמרה שהיא גומרת החלטתי להגיע.
אז הגעתי לזירה שלה שנמצאת בדיזינגוף
ישבנו קצת ופטפטנו, וראיתי עליה שהיא דיי תקתקנית אבל אני יודע להתמודד עם דברים כאלה.
שיחקתי לידיים שלה ולא הייתי לחוץ, שיחקתי אותה נחמד ונתתי לה להרגיש שאם לא היא לא הייתי הולך לאף אחת אחרת ואמרתי לה שקראתי על הרבה קוקסיות בתחום וכולם המליצו עליה אז שתוכיח לי למה כולם שיבחו אותה. מה אגיד לך חברים, זה קנה אותה... היא קצת שינתה יחס ופחות תקתקה.
הייתי פתוח איתה לחלוטין עם ביטחון עצמי ואמרתי לה שאני אוהב שגומרים לי בפה/בפנים והיא אמרה לי שאין בעיה ושדווקא יש לה הרבה זרע.
בכל אופן התחלתי למצוץ לה. יש לה זין מרשים, לא ענק ולא קטן אבל עומד ונעים.
לא הגבילה אותי במציצות, נתנה לי למצוץ כמה זמן שרציתי ובהרבה תנוחות יחסית... עושה רושם שאפילו דיי נהנתה.
לא מצצה לי, גם לא ביקשתי ממנה... אני לא חלק בגוף ולא בזין, ולמרות שאני מסדר שם באופן קבוע וכשבאתי אליה הייתי מסודר למטה (לא מגולח אבל קיצצתי יפה) ראו עליה שהיא מעדיפה איברים חלקים למשעי ושזה קצת מרתיע אותה למצוץ למי שאינו חלק למטה.
בכל אופן לא מצצה לי אבל נתנה לי את הזמן שלי להנות מהכלי שלה, לא האיצה או משהו נתנה לזה לזרום אבל חשוב לי לציין שבאופן כללי היתה קצת אווירה של תקתוק באוויר, לפחות ככה הרגשתי אם כי היא לא האיצה או משהו. פשוט השפת גוף שלה שידרה "אני תקתקנית אבל בגלל שביקשת יפה אז אני לא"
אחרי שמצצתי ומצצתי ומצצתי לה בשלל תנוחות ביקשתי ממנה שתחדור אלי, היא דיי שמחה לעבור למצב של החדירה.
בכל אופן הלבישה לעצמה קונדום וחדרה אלי מאחורה.
ביקשתי ממנה שתזיין אותי, מה אגיד לכם חברים, הבטיחה לקרוע אותי וקרעה אותי :)
זיינה אותי ממש חזק בכל מיני תנוחות
לאחר 15-20 דקות של זיונים בשלל תנוחות ושכבר התחיל להימאס לי החדירה (וגם לה) אמרתי לה שאני רוצה שהיא תשפריץ עלי והוספתי שאני מחכה לזה כל האקט היא הורידה את הקונדום ורכנה מעלי.
מה אגיד לכם חברים... היא לא אכזבה כאן, יצא לה פשוט כמות מטורפת של זרע
גם עוצמת הזרם היתה חזקה וגם יצא לה דיי הרבה, חלק מזה עף בטעות על הסדין שלה אבל היא לא שמה לב בגלל האורגזמה שכנראה חוותה. אחר כך שהיא גילתה שחלק עף לסדין היא התבאסה אבל לא עשתה יותר מידי עניין.
בכל אופן כל האקט הסתיים אחרי 40 דקות, נתנה לי להתקלח ואחר כך התלבשתי אמרתי לה שאני ממהר, טרחתי חצי דקה בלהודות לה ואמרתי לה שממש נהניתי ואני עוד אחזור. חייכה חיוך (לדעתי מאולץ) ונפרדנו לדרכינו.
סיכום:
חשוב לי להבהיר
אחרי שקראתי את מה שכתבתי על סברין חלק יבינו שהיא אחלה קוקס ויש לה אחלה שירות ואולי לחלק אחר זה יראה כאילו אני מייחצן אותה.
אז קודם כל הייתי אצלה פעם אחת בלבד וכתבתי על החוויה האישית שלי.
אני אישית נהניתי ממנה ומהיחס שלה כלפיי למרות שהרגשתי שהיא מתקתקת ולא באמת נותנת שירות מתוך רצון, אני חושב שפשוט שמתי לעצמי מטרה לבוא להנות ממה שיש.
מה שאני חושב שקרה לי איתה זה שפשוט תפסתי אותה ביום ממש טוב שלה ואני לא סתם אומר שזה נראה לי נדיר.
כלומר שהיא בדרך כלל אולי קצת פחות זורמת.
שורה תחתונה
סך הכל אני חושב שהיא *קצת* תקתקנית אבל עם עבודה נכונה וקצת משחק לידיים שלה אפשר להפוך את הקערה על פיה.
כאמור, אוהבת יותר פאסיבים מאשר אקטיבים וכנראה התחושה שהיא השולטת כנראה גורמת לה גם להיות יותר נחמדה.
אני אישית נהניתי אם כי אני סבור שיש כאלה שלא יהנו איתה.
נ.ב
אולי בקרוב אני אלך אליה שוב
יהיה מעניין לבוא אליה שוב ולבחון את היחס שלה. (למרות שאני בטוח שהיא לא זוכרת אותי)