לאחרונה ממשתי פנטזיות והגשמתי חלומות בחו"ל...
אכתוב על כך פוסט בהקדם..
בקצרה רק אגיד שבכל מה שקשור לשירות ולהנעה...המרחק בין מה שקורה פה למה שקורה בחוץ (ואני מכליל בהשוואה גם את נותנות השירות הטוב) הוא שמיים וארץ.. מה אני מתכוון?? אם אגיד לכם שעם קצת למעלה מ70% מהמארחות שפגשתי חוויתי סוג של GFE וגם עם אלה שלא תודעת השירות היתה לרוב מעל ומעבר..אני מעריך שזה יספיק!! אם זה לא מספיק אז אחוז הנפילות שם הפוך ממה שקיים בארץ!! ובלי בלבולי ביצה וזיוני שכל על תוספת תשלום לגמירה ובלה בלה בלה...
בכל מקרה..כל סוף טיול להיגמר וצריך לחזור לעבודה...
יש מארחת שאני זומם עליה זמן רב...בשם דניאל לרון...
אם תודעת השירות שלה גרועה..אני מעדיף להביא ביד..
יש מישהו שיכול לנדב פרטים??? קשה לי להאמין שדווקא על אחת הכוסיות ביותר אין שום מידע
נ.ב
(לא פעם אני נתקל בתגובות לא לעניין לטעמי בפורום שמופנות בעיקר כלפי חברים חדשים שמפנים שאלה לגבי מארחות...
אז לכל המתפלספים עם תגובות בנוסח.."עצלן..לך תברר לבד ותדווח"..עשו טובה לי ולעצמכם אל תגיבו בכלל..
הפורום הזה נועד כדי שנשתמש בכישלונות שלנו כדי לעזור אחד לשני לא ליפול בשוק בעייתי..לי מעולם לא כאב הלב כשדיווחתי על כישלונות וחוויות לא נעימות שחוויתי ובכך מנעתי עגמת נפש מאחרים..להיפך!! ואף פעם לא דרשתי דין וחשבון מאף אחד על מה הרווחתי מדיווח שלו ומה אני נותן בחזרה..בכל מקרה..לא מבקש לחנך אף אחד..רק אשמח אם מגיבים מסוג זה יחסכו ממני דרך ארץ וימשיכו לשמור את ה"סוד הגדול" לעצמם!)
היי חברים...התגעגעתי
2לדעתי היא בסדר גמור.
הייתי אצלה פעמיים , פעם לא נתנה לי לחדור כי טענה שלא עשתה חוקן , אבל מצד שני הייתה איתי כמעט שעה וגם פינקה בגמירה שלה .
פעם שנייה חדרתי אלייה והיה סבבה לגמרי .
דיי נחמדה ומשתפת פעולה , לא קרירה , וכוסית על
היי חברים...התגעגעתי
5דניאל אחת היפות בארץ באמת שהיא נדירה גם באופי הייתי איתה כמה פעמים ..אם באת לה בטוב אז תצפה ליחס חברי כמו בת זוג לכל דבר ... בכל אופן יש לה גוף נדיר היא נקייה זין בערך 17 גוף חלק בקיצור חלום רטוב של כל גבר ודרך אגב היא אוהבת ירוק אז אם יש לך זה ישפיע על האווירה