דבר ראשון ישלי כמה דברים להגיד על עולם הטרנסיות המארחות בארץ ברמהה ממש נמוכה עם זה יחס מגעיל תשלום מוגזם של רוב הטרסיות הייתי אצל כמה וכמה מארחות בארץ תכף אדווח עלייהן כמות הטקטוקים שקיבלתי היא בלתי נסבלת אבל שוב לא כולן בזכות הפורום המעולה הזה זכיתי להכיר גם טרנסיות מהממות עם יחס מעולה
חשוב לי גם להגיד שאני מעדיף ללכת לטרנסיות ברחצוב אני הרבה בהר ציון יש שם קוקסינליות פצצות אבל צריך ליפול על יום טובשי
אני מעדיף לשלם 100 שקל ל מ+ז אבל לצאת יותר מסופק מלבזבז 400 שקל על תקתוק של 2 דקות
עכשיו כמה דיווחים אני בטוח שאתם מכירים אותן :
סברין: הקוקס הראשונה שלי תאמת דווקא היה סבבה לגמרי לא תקתקה אותי בכלל נראית טוב די מומלצת
דומיניק:פשוט מזעזע ברמות סירחון של ממש חופרת וגם לא אהבתי תגוף שלה בכלל פשוט גמרתי לה בפה וברחתי
מאיה: נראית די טוב חטפתי טקטוק של החיים היא די אדישה ולא זורמת
סלינה: פשוט פצצה אין מילה מיותרת אבל תקתנית ברמות אוהב את הקעקועים שלה פשוט מחרמן אבל יחס מגעיל עם היא תשפר את היחס שלה עם לקוחות היא תגיעה רחוק די מאכזבת
רומי: וואו פשוט וואו ואין מילה אחרת אמנם לוקח מלאאא זמן להשיג אותה אבל כשמיגים אותה לא מתאכזבים איזה יחס טוב איזו יפה לא מלחיצה בזמן לא לוקחת כסף על ההתחלה נעימה ואיזה זייןןןןן פשוט מפלצתת ואוו איזה כיף מומלצת בחום פשוט
זהו יכול להיות שקצת חפרתי או נתתי דיווחים לא כמו שציפיתם אבל אני חדש פב ואני ממש אוהב תפורום הזה ואני עוד ישתפר אין ספק הדיווחים שלכם פה ממש טובים ועוזרים אין ספק