יש שעות ספציפיות אולי?
איך משיגים את רומי???
2שאלה טובה
בעיקרון כן זה קצת מזל אתה צריך להתקשר הרבה עד שהיא עונה וכשהיא עונה תקבע איתה פשוט
קח בחשבון גם כשתקבעו יש סיכוי שהיא לא תענה לך
לבחורה הזאת יש מלא לקוחות וצריך מזל בשביל לתפוס אותה
עצה שלי כשהיא תענה לך פשוט תקבע אתה ותמצא לך גם אופציה ב ואפילו ג
איך משיגים את רומי???
4תעשה מה שאני עשיתי.
פשוט אל תתקשר ואל תנסה לתפוס אותה, התקשרתי כמה פעמים, אפילו קיבלתי מענה אבל מן הסתם ברגע האמת השתנו התכניות.
אני חושב שצריך לשמור על רמת שירות מינימלית ולא אכפת לי כמה היא טובה במיטה, אם אני לא מצליח לקבוע איתה אני אפילו לא מנסה.
איך משיגים את רומי???
7רומי לא שווה את ההתאמצות. הייתי אצלה פעם אחת. כנראה שאם אתה לא שרירי וחתיך היא נהיית פסיבית עד גיחוך ככה שלא קורה הרבה . היא לא מפנקת אותך כלל אם אתה רוצה אתה יכול לפנק אותה. סגנון כזה, מתכון להתבאסות. ככה שלא מומלצת כלל ולא משנה מה יגידו אחרים. הפגישה איתה היא דיבוריםמוקצת פינוקים שלך אליה ולא הפוך. למי שמתאים שינסה להתקשר היא תריץ אותו וכשיגיע חיעד היא לא תענה כי איזה לקוח טוב שלה התקשר והגיע....
איך משיגים את רומי???
8חוויתי משהו דומה אצלה.
זה היה שווה ביקור חד פעמי בגדול. בכל זאת היא מאוד יפה מכל הבחינות ושירותית.
למרות שהיא הייתה גם אקטיבית איתי...
אבל חוץ מזה כל היוזמה לא הייתה שלה
[QUOTE=1478nanush]רומי לא שווה את ההתאמצות. הייתי אצלה פעם אחת. כנראה שאם אתה לא שרירי וחתיך היא נהיית פסיבית עד גיחוך ככה שלא קורה הרבה . היא לא מפנקת אותך כלל אם אתה רוצה אתה יכול לפנק אותה. סגנון כזה, מתכון להתבאסות. ככה שלא מומלצת כלל ולא משנה מה יגידו אחרים. הפגישה איתה היא דיבוריםמוקצת פינוקים שלך אליה ולא הפוך. למי שמתאים שינסה להתקשר היא תריץ אותו וכשיגיע חיעד היא לא תענה כי איזה לקוח טוב שלה התקשר והגיע....[/QUOTE]
איך משיגים את רומי???
9היום ביליתי עם רומי נכון שקשה לתפוס אותה אבל הצלחתי
ומה אני אגיד לכם שעה וחצי של שיכרון חושים.
חוץ מזה שקצת קשה לי ללכת אחרי 40 דקות ברצף של זיון מטורף.
לפני כן משחק מקדים שלה מציצות הדדיות ליטופים מסאג מפנק בלי לחץ ברוגע.
היה שווה כל שקל מומלצת בחום