כ איך משיגים את רומי??? - סקס אדיר

איך משיגים את רומי???

2
שאלה טובה
בעיקרון כן זה קצת מזל אתה צריך להתקשר הרבה עד שהיא עונה וכשהיא עונה תקבע איתה פשוט
קח בחשבון גם כשתקבעו יש סיכוי שהיא לא תענה לך
לבחורה הזאת יש מלא לקוחות וצריך מזל בשביל לתפוס אותה

עצה שלי כשהיא תענה לך פשוט תקבע אתה ותמצא לך גם אופציה ב ואפילו ג

איך משיגים את רומי???

4
תעשה מה שאני עשיתי.
פשוט אל תתקשר ואל תנסה לתפוס אותה, התקשרתי כמה פעמים, אפילו קיבלתי מענה אבל מן הסתם ברגע האמת השתנו התכניות.
אני חושב שצריך לשמור על רמת שירות מינימלית ולא אכפת לי כמה היא טובה במיטה, אם אני לא מצליח לקבוע איתה אני אפילו לא מנסה.

איך משיגים את רומי???

7
רומי לא שווה את ההתאמצות. הייתי אצלה פעם אחת. כנראה שאם אתה לא שרירי וחתיך היא נהיית פסיבית עד גיחוך ככה שלא קורה הרבה . היא לא מפנקת אותך כלל אם אתה רוצה אתה יכול לפנק אותה. סגנון כזה, מתכון להתבאסות. ככה שלא מומלצת כלל ולא משנה מה יגידו אחרים. הפגישה איתה היא דיבוריםמוקצת פינוקים שלך אליה ולא הפוך. למי שמתאים שינסה להתקשר היא תריץ אותו וכשיגיע חיעד היא לא תענה כי איזה לקוח טוב שלה התקשר והגיע....

איך משיגים את רומי???

8
חוויתי משהו דומה אצלה.
זה היה שווה ביקור חד פעמי בגדול. בכל זאת היא מאוד יפה מכל הבחינות ושירותית.
למרות שהיא הייתה גם אקטיבית איתי...
אבל חוץ מזה כל היוזמה לא הייתה שלה

[QUOTE=1478nanush]רומי לא שווה את ההתאמצות. הייתי אצלה פעם אחת. כנראה שאם אתה לא שרירי וחתיך היא נהיית פסיבית עד גיחוך ככה שלא קורה הרבה . היא לא מפנקת אותך כלל אם אתה רוצה אתה יכול לפנק אותה. סגנון כזה, מתכון להתבאסות. ככה שלא מומלצת כלל ולא משנה מה יגידו אחרים. הפגישה איתה היא דיבוריםמוקצת פינוקים שלך אליה ולא הפוך. למי שמתאים שינסה להתקשר היא תריץ אותו וכשיגיע חיעד היא לא תענה כי איזה לקוח טוב שלה התקשר והגיע....[/QUOTE]

איך משיגים את רומי???

9
היום ביליתי עם רומי נכון שקשה לתפוס אותה אבל הצלחתי
ומה אני אגיד לכם שעה וחצי של שיכרון חושים.
חוץ מזה שקצת קשה לי ללכת אחרי 40 דקות ברצף של זיון מטורף.
לפני כן משחק מקדים שלה מציצות הדדיות ליטופים מסאג מפנק בלי לחץ ברוגע.
היה שווה כל שקל מומלצת בחום
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”