כ מס' דיווחים עם נפילה עיקרית אצל ג'ולי - סקס אדיר

מס' דיווחים עם נפילה עיקרית אצל ג'ולי

1
שלום לכולם,

אתמול ביקרתי את העלמה המדוברת (ג'ולי) אחרי שקראתי כאן דווקא דיווחים מאוד חיוביים עליה ומה אני יגיד.. גודל האכזבה כגודל הציפייה
כן, התמונות אמיתיות והיא כוסית, אבל מעבר לזה - כלום ושום דבר.
חשבתי ששירן ומנדי שוברות את שיא הקור , אבל מסתבר שהיא מס' 1.
פשוט שוכבת מתה במיטה ולא עושה כלום.
נכנסתי לדירה שלה , מקלחת קצרה (אחרי שביקשתי) ועברנו למיטה, 400 ש"ח עברו ידיים לאחר שסיכמנו שהיא אקטיבית ופסיבית.
ביקשה תוספת לגמירה שלה אם אני ירצה, לא ציינה כמה בשלב הזה.
מתחילים באקט ואני קולט שהיא לא נותנת לי להתקרב אליו, באה אלי בקטע של "רוצה למצוץ ? רק עם קונדום"
עכשיו באמת.. הייתי אצל כמה מארחות, אבל זה היה אחד היחסים הכי מגעילים שפנו אלי.
אני גבר אסטתי והכל אבל באמת זה היה פשוט מגעיל הגישה שלה ואיך שהיא מדברת עם חיוך הכי מזויף של "תן תכסף ועוף לי מפה כבר"
מה זה הקטע המסריח הזה ? סבבה את רוצה לתת מציצה מקונדמת אז אפשר להבין אבל לעצור אותי מלמצוץ לך בלי ?
עכשיו יש לי בעיה למצוץ עם קונדום זה פשוט מגעיל אותי.. ואתם יודעים איך זה במהלך האקט , אף פעם לא חושבים כמו שצריך אלא רק שמוליק עובד, ביקשה 200 נוספים לגמירה שלה וכדי שהיא תתן לי למצוץ לה בלי קונדום, בשיא הנונשלנטיות והחוצפה.
קלטה שמצאה פראייר ואני ברשת שלה , זרמתי כמו אידיוט ומפה התחיל סיוט נוסף.. קודם כל הזין שלה היה מגעיל ברמות והיא פשוט לא זזה.
ביקשתי לזיין אותה - עשתה לי חיוך מגעיל ואמרה לי "לא רוצה עכשיו" , אחר כך אמרתי לה שתזיין אותי - אמרה לי "לא אוהבת לזיין.. הוא ישר נופל לי"
בכל זאת עליתי עליה לבקשתה, והיא פשוט שוכבת לה שם במיטה בלי לזוז, אפילו בלי מצמוץ ! אמרה לי קח את הג'ל, תמרח ותכניס, אני הייתי צריך לעשות את כל העבודה שכמובן גם לא צלחה, היא פשוט לא זזה ולא עשתה כלום.
מפה לשם השכיבה אותי, סירבה לכך שאני יזיין אותה לאחר בקשה נוספת שלי, התחילה את עבודת השפשוף ובשניה גמרה.
ביקשתי לגמור עליה, כמובן לא נתנה ואמרה לי לגמור על עצמי יחד איתה.
ביציאה אמרתי לה שאני מאוד מאוכזב , ציפיתי להחזר כלשהו כי לא היה פה באמת כלום חוץ ממציצות הדדיות עלובות וגמירה שלה, כמובן שלא קיבלתי כלום בחזרה, רק "שיהיה לך יום טוב ויאללה צא מפה"
אני בתמימות ניסיתי להגיב לה כל הפגישה באיפוק, הומור ונחמדות כדי לבנות איזשהו משהו נחמד וכיפי אבל איפה.. הבחורה פשוט מתוסכלת וקרה ברמה שבאמת אי אפשר לתאר, אין לי מילים באמת כדי לתאר כמה גרוע זה היה.
גועל נפש , באמת מציע לכולם ואפילו מבקש - להתרחק ! אין לי מושג איך היו כאן דיווחים טובים עליה לאחר שדגמתי אותה הפעם.
נפילה של 600 ש"ח כואבים מאוד , פשוט לא מגיע לה כלום לאחר הפגישה המגעילה הזאת.

דיווחים נוספים קצרים לאחר דגימות אחרות :

* הילה - נחמדה , מעט גברית, רואים שהיא בעלת ניסיון אבל יש להיזהר - מציעה גם ללא גומי
* סברין - מתאימה לאנשים ספציפיים בלבד , היא מאוד גסה וברוטלית בהתנהגות שלה , משהו פראי שגובל כבר לגברי כשהיא נכנסת לזה.
מה שכן - כוסית , זין ענק וגומרת כמויות שאף אחת אחרת בשוק שלנו לא נותנת.
* שירן - קרה מאוד מאוד מאוד , זין בינוני , הרגשה כאילו באים לרובוט.. לא עושה הרבה , הייתי פעמיים אבל התבאסתי בשתיהם בסופו של דבר ולא אחזור שוב
* מנדי - פצצת על לדעתי , גם קרה ולא מדברת כמעט בכלל אבל יודעת לתת עבודה, קשה לי לקבל אבל היא הצליחה בדרכים שלה להחדיר ונהניתי למרות שגם כאן החוויה בסופו של דבר הייתה נמוכה ולא היתה שווה עבורי את התשלום ולכן לא אחזור. לא גומרת
* ליאור - דגמתי כמה פעמים באוטו במנדרין והיה מצוין , צריך להגיע לבקר אותה ולראות איך היא על המיטה אבל לפי הבנתי היא סוג של פריק קונטרול וזה פחות הקטע שלי, זין ענק ואקטיבית ברמות.
* רומי - פצצה ויודעת לתת שירות טוב למי שבא אליה , זין ענק שקשה מאוד לקבל , לא גומרת.
ביקרתי אותה לפני כמה חודשים ומאז בלתי אפשרי לתפוס אותה
* לאה דה סילבה - הפיליפינית - היה נחמד מאוד , סה"כ נתנה הרגשה טובה וצחקה הרבה, אקטיבית ופסיבית בנוסף גם גמרה בסוף אבל אני חושב שהיא הייתה כאן רק זמנית בארץ

נשאר לי רק לדגום את אלמוג.. מקווה שגם פה זה לא נפילה בסוף.. אשמח לדעת אם יש לכם על הדרך המלצות למישהי עם זין קטן שתתן שירות טוב.. אקטיבית ופסיבית ואם אפשרי גם גומרת זה בכלל יהיה מושלם אבל בגדול מודע למצב ויודע שהמצב חרא וקשה מאוד למצוא מישהי שתענה על כל הדרישות.

מה אני יגיד חברים.. המצב חרא באמת.. עוד לא נפלה לי מישהי שאמרתי - מושלם, רק אצלה קבוע, אני ישמח לשמוע אם יש לכם מישהי כזאת , ואם יש שאלות נוספות על הבחורות שדגמתי.. אני כאן והלוואי שאוכל לעזור ולהציל אחרים מנפילות

3
אז אתה פרייאר היום משלמים 300 ולא יותר ולאחת כזאות נתת 600 שקל? היא לא מצאה חן בעייני מהרגע ה1 שראיתי פירסום שלה פה באתר וזה לא "היופי" שאני מיתחבר אליו ובעיניי היא לא יפה היא לא הטעם שלי היית פשוט צריך לידרוש את הכסף שלך בחזרה ולהגיד לה על מה בידיוק שילמתי פה 600 שקל ושתחזיר לך את הכסף החברות שלהם גם אותו דבר נותנת את אותו סוג האירוח כמו הגברת גו'לי אליאן שריי סלינה וכו' שלא תיטעה לכן לא הייתי ממליץ לאף אחד ללכת לחבורה הזאות ולישמור מהן מרחק כמו מאש
tomer

7
הגיע הזמן ליבש בדחיפות כמה מארחות .
מי שלא נותנת שירות טוב לא תקבל לקוחות ליבש אותם לא להגיע אליהם בכלל .
ותראו איך הם ישנו את הגישה שלהם.
אחת כמו גולי אם במהלך חודש אף אחד לא יגיע אלייה היא תתחיל לעבוד ברחוב תמורת 100 שח
וזה כבר יותר יתאים ליחס שלה
ולכל החרמנים כאן בפורום מציע לכם מי שחדש לפני שהוא מחליט ללכת לאחת מהחוצפניות האלו שיקרא טוב טוב תגובות בפורום לפני שהוא הולך ושלא יסתחרר מיופי של קוקס כזו או אחרת.
לקרוא פשוט המלצות מי שפעם אחת אבל רק אחת קבלה המלצה שלילית פשוט לא ללכת אליה
מקווה שתתעוררו מהר ותדעו למי באמת שווה ללכת.

8
למען האמת אני חוויתי איתה משהו אחר לגמרי!!
הפעם האחרונה שהייתי אצלה היתה באזור פברואר נדמה לי ושום דבר מהדברים שציינת לא מוכר לי...היו לי איתה זיונים מהסרטים ולא בגלל שהיא מיס יוניברס..היא לא! בגלל שהיא סקסית נשית וחרמנית.ולכן אני די מתקשה להאמין
יחד עם זאת יאמר לחובתה שאתה לא הראשון שכותב עליה דיווח שלילי בחודשים האחרונים אז צריך להיזהר ולבדוק שהשתן לא עלה לה לראש כמו שקרה לעוד כמה שהיו מארחות ברמה.

מהניסיון הקטן שלי חבר..
תמיד שקוקס מנסה לשאוב ממך ניירות על "אקסטרות" במהלך האקט זה נגמר לא טוב!
זה רק גורם להן לדרוך עליך יותר!
גם טיפ אני נותן רק בסוף ורק אם השירות היה טוב!! לא היה טוב..קחי את ה400 שגם הם לא מגיעים לך ושבי בשקט..לא חייב לך כלום!
להישרף ב400 זה פחות מבאס מלזרוק 600 על אחת שיורקת לך בפרצוף!

9
כנראה עובר עליה איזה תסביך קשה ביותר,

עדיין מדובר בבחורה די צעירה , שנכנסה לעסק הזה חזק מאוד, אל תשכחו שיש גם הורמונים וכימיקלים שהיא לוקחת,

היא עשתה בוחטה כסף מאז שהיא בתחום, ולפי הדיווחים היא באמת עשתה בוחטה עצבנית, אז היא כנראה נשחקה מאוד , ושבורה נפשית, ומתחילה לאכול סרטים ותסביכים,
שלא תבינו לא נכון, אני לא מצדד בעדה, קיבלת כסף תני עבודה, אבל עדיין ......

עדיף שחברי הפורום היקרים, ושאר הצופים (אוכלי החינם) יצאו לה מהווריד כדי שתתאפס על עצמה,
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”