כ מדריך למקבל המתחיל - סקס אדיר

מדריך למקבל המתחיל

2
חחח אחלה אקסטרים הצינור של השירותים. מלא בקטריות מי שיעשה את זה יקבל מחלות. וגם של האמבטיה לא הכי נקי קנו חוקן ושימו במקום סטרילי ומוחבא או שתקנו אברגה לאמבטיה ותחביאו

חוץ מזה אחלה נושא וכל הכבוד אח

מדריך למקבל המתחיל

6
[QUOTE=חיפאי סקסי] לא חובה חוקן.בתנאי שמיתרוקנים ליפניי.כמובן שוטפים עם מיים וסבון.אחריי שעתיים הכול נקי ביפנים.בדוק.[/QUOTE] כנראה שהסטנדרטים שלך בניקיון שונים משלי
או שהפרטנריות שלך סובלות מחוש ריח וראיה לקוי
לא הייתי ממליץ לאף אחד שמכבד את עצמו ואת הפרטנרית שלו לאמץ את ההמלצה שלך גם אם זה "בדוק".

מדריך למקבל המתחיל

8
חבר יקר מאחל לך להיות נקי כמוני.הכי נקי בעולם.ולא אין לי פרטנריות כאלה כי אני לא מקבל זין מקוקסינליות.כן בקטע של סטראפון.פשוט זה מידע כללי וניסיון.זה לא קשור לניקיון של האדם.כבר יצא לי לזיין כוסית אש רזה וסקסית בטרוף ונקייה בטרוף.יצא לה מהתחת חתיכות עגבנייה.אז מה היא לא נקייה?כניראה לא חירבנה ליפניי ולא עברו מיספר שעות שהגוף מיתנקה.

מדריך למקבל המתחיל

9
לא בא לי להתווכח איתך
וגם אין צורך כל עוד אין לך או לפרטנריות שלך תלונות אז זה מעולה!!

סתם לידע כללי..
לא קיים אדם על כדור הארץ (חוץ ממך כנראה) שיש לו מנגנון ניקוי עצמי במעי הגס ומה שאתה שוטף עם מים וסבון אולי יכול לספק ניקיון לרימינג לא מעבר לזה..פיתרון הניקוי האולטימטיבי הוא חוקן!(שגם איתו אגב לפעמים יש פדיחות קטנות עד שלומדים לעבוד נכון)

בקשר לבחורה...
חשוב לי לדעת..זו היתה עגבנית שרי או רגילה?

מדריך למקבל המתחיל

10
[QUOTE=חיפאי סקסי]חבר יקר מאחל לך להיות נקי כמוני.הכי נקי בעולם.ולא אין לי פרטנריות כאלה כי אני לא מקבל זין מקוקסינליות.כן בקטע של סטראפון.פשוט זה מידע כללי וניסיון.זה לא קשור לניקיון של האדם.כבר יצא לי לזיין כוסית אש רזה וסקסית בטרוף ונקייה בטרוף.יצא לה מהתחת חתיכות עגבנייה.אז מה היא לא נקייה?כניראה לא חירבנה ליפניי ולא עברו מיספר שעות שהגוף מיתנקה.[/QUOTE]

חחחחחחחח יצא לה מהתחת חתיכות עגבנייה הרגת אותי אחי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”