נשית ומטופחת
אקטיבית
כלי גדול
שירותית
תקציר מעללי:
-הראשונה שלי הייתה תחת הרבה שמות כמו אמבר וויליאמס, נעמי (היום קוראת לעצמה וונסה) מדובר בקוקס שחורה שטענה שהיא נעמי המפורסמת, הייתי אתה ב2012, כלי בינוני , גוף טוב, אתלטי ומוצק ובכל את זאת סביבה לא נקייה והיה חסר שם משהו...
-לאחר זמן מה החלטתי לאתגר את הישבן ולאור דיווחים של "מר שגל" שלמיטב זיכרוני היה הראשון שדיווח על הגברת אז ביקרתי את רומי.
הדירה שלה הייתה מבושמת וגם היא, רזה וקטנה שמסתובבת עם חדק בין הרגליים (לא נראה במבט ראשון) הייתה נעימה ושקטה ואף מרוחקת ובהחלט היה חסר לי להרגיש שהיא בעניין, לא הרגשתי דחוי פשוט זה היה די מכני מבחינתה ... חוויה טובה , מאתגרת שגרמה לי להבין שאם לא נשברתי אצלה בגלל הגודל, אני אעבור את הבאות 

-לא מזמן הייתי אצל דומיניק... שירותית , מקום מסריח, טורפת את הראש, זין עבה לא מאתגר כי רך מדי לדעתי, טובה במציצה ובהרפיה , לא נקייה, כנראה כבר לא יפה ולא משקיעה בעצמה... יודעת מה לעשות אך כל כך חסר המסביב שאני רוצה לתת לה 10 ונאלץ לתת לה 4...
- זמן מה אחר כך סיוון, מתלבשת (שעד היום אני לא מבין למה עשיתי את זה) , שפתיים חושניות , גוף חלק, לא התרשמתי מהגודל למרות שאחרים הגדירו אותה כבעלת כלי גדול... לא הייתה אקטיבית, לא עמד לה טוב... או שהייתה עייפה או שלא התחברה, לא תקתקה בכלל לא, אבל הייתה תחושה קשה של אכזבה... אני אחזור לדומיניק לפני שאחזור אליה...
- זמן מה אחר כך סיוון, מתלבשת (שעד היום אני לא מבין למה עשיתי את זה) , שפתיים חושניות , גוף חלק, לא התרשמתי מהגודל למרות שאחרים הגדירו אותה כבעלת כלי גדול... לא הייתה אקטיבית, לא עמד לה טוב... או שהייתה עייפה או שלא התחברה, לא תקתקה בכלל לא, אבל הייתה תחושה קשה של אכזבה... אני אחזור לדומיניק לפני שאחזור אליה...
הנושא העיקרי בשרשור משלו... ספויילר- מנדי/ איילין...