כ אזהרה חמורה נפילה קשה בתל אביב - סקס אדיר

אזהרה חמורה נפילה קשה בתל אביב

1
שלום לכולם.... משיטוט באתר מה לעשות החרמנות גברה עליי. הגעתי למודעה הבאה ענתה לי בקול מרשים כמובן שיכנעה בנוכלות מקצועית כדי להבין היא טענה שהיא קוקס. עם חזה גדול.. לוקחת 300 שקל גרה ברחוב קיבוץ גלויות ***המספר טלפון שלה **************.... הובילה אותי לבניין עם כניסה פנימית קומה 1 פרוזדור דירות.... מלחיץ משהו פתחה לי את הדלת בחושך.... הפנים ניראות מאופרות.... פאה כמובן אבל זהו גבר מתלבש שמן ללא חזה שמשתמש בתמונות שלא שלו....... ביקשתי כוס מים נתנה לי אמרתי כמובן שאני מבקש לבטל דרשה 300 שקל אני הסכמתי ל100 שקל. ראיתי שהוא לא מתכוון לוותר אפילו התקשר למשטרה.... אמרתי לו אני אשאר כי לא היתה לי אופציה או ברירה.... אמרתי נותן לי למצוץ..... הבן אדם מצץ לי דקה עם גומי ואמר לי תעשה ביד ותגמור הכל בצרחות כמו בסרט אימה... כמובן התלבשתי והלכתי .......
מראה- גרועה שמנה עם עפרון שחור כבד מסביב לעיניים
שירות- גרוע
מיקום רחוב קיבוץ גלויות תל אביב

2
נשמע מלחיץ ביותר
מניסיון אסור להגיע למצבים הללו
אם משהו פותח את הדלת והוא אפילו לא קרוב לתמונות פשוט להסתובב וללכת אפילו בלי להגיד כלום
ועל אחת כמה וכמה לא להגיע למצב שנכנסים פנימה
קרה לי פעמיים שהגעתי לאותו אחד קוקסינלית "חולה" הוא אפילו עיוות אכשהו את הקול בטלפון ולא נשמע בכלל כמו גבר
איך שהיא פתחה לי פשוט הסתובבתי והלכתי
אסור להגיע למצב שהרמאים האלה מתפרנסים מזה
זה פשוט מרתיח אותי כועס

3
זה מה שקורה שקופצים למים מהר מידי
אם היית לומד קצת את התחום
היית מזהה בקלות תמונות/הודעות פיקטיביות.. לומד על ההבדל בין מתלבשת לקוקס..לומד איך להתמודד במצבים כאלה (הוא לא באמת התקשר למשטרה)
ואחוזי הנפילות שלך היו יורדים משמעותית..

8
[QUOTE=גיא 22] בת זונה חבל שלא מפרסמים את הטלפון.[/QUOTE] אני לא מכיר שום איסור על פרסום מספר טלפון בדיווחים!
אתה מוזמן לנבור ולראות שזה קורה וקרה לא מעט!
לא ברור לי על מה הסיפור?!
כל עוד זה מספר של עבודה שמפרסמת איתו אין בזה שום פסול!
מצחיק אותי שאנשים מפחדים לפרסם מספר טלפון כאשר כתובת מדויקת של הבחורה(במקרה הזה..בחור..חח) שזה כשלעצמו פוגע בפרטיות באופן זה או אחר, אין להם בעיה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”