אז ככה
לאחרונה ביקרתי אצל 2 טראנסיות מוכרות ששניהן שאלו בסוף מאיפה הגעתי..
אמרתי מסקס אדיר ואז אמרו לי שאם ארשום עליהן פוסט טוב (למרות שלא היה בשיא בכלל אם להגיד את האמת)
הן יורידו לי במחיר פגישה בפעם הבאה שאבוא.
עכשיו בואו נדבר על זה שנייה.
הבנתי שזה הפך ממש לנוהל אבל כל העניין הזה פשוט עלוב בעייני.
אנשים מגיעים לכאן מלכלכים על טראנסיות אחרות שבכלל לא ביקרו אצלהן רק בשביל להקפיץ פוסטים
או לרשום כביכול פוסט בכמה זמן על זה שכדאי ללכת ל.. כי היא הכי טובה.
זה פשוט הפך לקבוע.
אותם פוסטים, אותם אנשים שמדברים על אותן קוקסינליות וממליצים.
משתמשים חדשים, 60 כרטיסים עם מספר הודעות נמוך באזור 1-15
רושמים ביקורות רעות על טראנסיות
ואנשים שקוראים לעצמם " וותיקים" כאן רושמים ביקורות רעות על כל קוקס חדשה שמגיעה
וחוזר שוב פוסטים טובים על זה אותן הטראנסיות שהיו איתן.
נוצר מצב שאנשים אובייקטיבים נכנסים לפורום באמת רוצים לשמוע פרטים על האירוח של אותה טראנסית
ואתם רושמים דברים לא נכונים, לא קשורים, מזוייפים ושקריים ובעצם פוגעים בפרנסה לבנות שגם ככה
מוכרות את גופן, מנותקות (לרוב) מהמשפחה שלהם וסובלות בגדול.
כל הקניות, הבזבוז כסף שלהם זה נטו מגיע ממקום של לגרום הנאה בדרכים אחרות.
בקצרה,
אמליץ פשוט לכל החדשים פשוט לא לקרוא פוסטים ולא לשאול
להתקשר, להתרשם
להגיע ולבדוק.
הכל כאן שקר אחד גדול ופשוט חבל.
בואו נדבר על זה רגע- נושא חשוב
2תראה זה מאוד פשוט... ישנן טרנסיות בודדות שנותנות שירות טוב הוותיקים מבנינו שניסו את רובן יודעים עד כמה המצב גרוע מבחינת השירות ולכן ההמלצות תמיד אותו דבר והאזהרות הם תמיד אותו דבר זה לא שכל יומיים מגיעה טרנסית חדשה. עד שכבר מגיעה חדשה ויש לנו הזדמנות לנסות אותה לרוב אנחנו מתאכזבים או מהמראה או מהשירות או מהניקיון וזאת אם נשווה אותה "למומלצת" שלנו. בעיה נוספת היא שחלקן מסרבות שנרשום עליהן, אני אישית הייתי אצל 3 לאחרונה שנתנו שירות מצויין וגם היו נקיות ונראו טוב מאוד אבל הן אמרו לי שהן לא רוצות שאני ארשום בפורום למרות שיהייה מדובר בתגובה מפרגנת ובניגוד לחברי פורום אחרים אני מכבד את הבקשה שלהן. מן הסתם שהבקשה הזאת לא הייתה מכובדת אם הייתי מקבל שירות גרוע. רוב האנשים שרושמים כאן רושמים מנסיון אישי על בשרם. מטרת הפורום היא לקבל את המידע לפני שאתה מהמר על הכסף שלך.
עם כל הכבוד לשים למישהי 400 שקל על אקט אחד שאתה יכול ללכת לתאגיד ולקבל 2 אקטים בשעה + נשיקות זה לא הכי
cost effective 

אגב תשים לב שגם אתה רק עם 8 הודעות ולא מן הנמנע שאתה בעצמך איזה קוקסית מתוסכלת אם לא שמת לב רשמת על הפורום הזה שהכל שקר ושאסור לקרוא פוסטים או לשאוללהתייעץ עם החברים אז נשאלת השאלה מה אתה עושה פה בכלל.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת
3אני ממליץ לכל החדשים פשוט לזרוק את כל מה שנכתב פה לפח ולפנות לאדמו"ר אייל בפרטי...
אצלו בטוח תקבלו המלצה נקייה מאינטרס
או כמו שהוא אומר..פשוט צלצלו תקבעו ותלכו להתרשם בעצמכם
יהיו לכם בטח הרבה חוויות מעניינות לשתף איתנו אחרי זה..חחחח
ואתה רבנדל..
ראשית כל מאכזב לשמוע שעד שנפלת על 3 חדשות שנותנות שירות טוב אתה שומר את הקלפים בכיס ולא משתף גם בפרטי :(
אם להודות באמת אז לאחרונה אתה לא משתף בכלל גם לא בחוויות המאכזבות..וזה חסר לנו..גם אם כמה "צדיקות" דואגות להעלים אותם אחרי כמה ימים עדיין זה עושה את העבודה!
אצלו בטוח תקבלו המלצה נקייה מאינטרס

או כמו שהוא אומר..פשוט צלצלו תקבעו ותלכו להתרשם בעצמכם
יהיו לכם בטח הרבה חוויות מעניינות לשתף איתנו אחרי זה..חחחח
ואתה רבנדל..
ראשית כל מאכזב לשמוע שעד שנפלת על 3 חדשות שנותנות שירות טוב אתה שומר את הקלפים בכיס ולא משתף גם בפרטי :(
אם להודות באמת אז לאחרונה אתה לא משתף בכלל גם לא בחוויות המאכזבות..וזה חסר לנו..גם אם כמה "צדיקות" דואגות להעלים אותם אחרי כמה ימים עדיין זה עושה את העבודה!
4זה נורא נכון מה שאתה אומר ואני מסכים איתך אחי.
יש פה איזה אחד משתמש בשם "אקסטרים", הוא מלכלך על כולן. הייתי אצל טרנסית מנותחת בתל אביב לפני יומיים (לא אציין את שמה) ואז ראיתי שהוא דיווח עליה שהיא גבר מכוער ושמן.
אנשים פה מלהבים מהעובדה שאין להם תמונה או פרטים מזהים והם מתחבאים מאחורי מקלדת עם שפה מלוכלכת ומשפילים פה את כולן.. קחו בחשבון שיש פה כמה טרנסיות שנכנסות ללכלך על הקולגות שלהן.
קיצר כל עוד אני לא ניסיתי אני לא מאמין לאף אחד.
אבדה של אחד היא מציאה של אחר. תמיד תדעו את זה !
lior ben ben
5יש כלל ברור פרט לכך שדיווחי אמת נעלמים, בחורה שמחליפה מספרים והקידומת שלה היא 05355 58 שזה לרוב מהמספרים החדשים מדובר בתקתקניות ועדיף לוותר
7מעניין שהטפות מוסר נגד כל מי שמוסר פה דיווח שלילי מגיעות ממשתמשים עם 8 הודעות ו - 4 הודעות.....אני רק מניח את זה כאן.
אם יש כאן גולשים חדשים שקוראים דיווחים תאמינו לי שכדאי לכם לעקוב אחרי הדיווחים של המשתמשים הוותיקים כאן, אני חסכתי הרבה כסף (וגם נשכבתי על הגדר כדי לתרום) מהדיווחים של חלק מהמשתמשים (בלי לנקוב בשמות).
אייל_1 - אם לא היה משהו אולי תשתף אותנו בחוויות?