כ סלינה דיווח - סקס אדיר

סלינה דיווח

1
אהלן חברים

לאור המצוקה בתקופה האחרונה החלטתי לבקר את סלינה שמפרסמת פה באתר.

הבחורה פצצת מין, התמונות בפרסום אמיתיות ללא ספק אחת השוות אם לא הכי שווה.

תיאמנו ציפיות בטלפון מראש וכל מה שהבטיחה בטלפון היא קיימה, 400 ש"ח כולל שתי גמירות לא היתה תחושה של תקתוק לרגע, היתה נחמדה לאורך כל המפגש (יכול להיות עניין של כימייה)

יתרון חשוב, בתוספת תשלום היא גם גומרת מה שנדיר במחוזותינו.

תבלו.

סלינה דיווח

3
זהבי, גם לי היו חוויות טובות איתה, דיווחתי כמוך וכמוך הואשמתי ביחצנות...

הרבה מהמפגש זה עניין של כימיה כמו שזהבי ציין.

חבל שבן אדם שסוך סוף מדווח מואשם ביחצנות, סביר להניח שהוא לא ידווח יותר...

סלינה דיווח

4
חחחח אלק 2 גמירות וללא תקתוק ללא תוספת, ממש לא אמין.

הייתי איתה פעמיים והיא בהחלט אחת השוות, אבל לא הייתי מבין ממש אז, אבל תקתוק היה שם זה בטוח

סלינה דיווח

6
את האמת זה נשמע יחצני מה שהבחור הראשון פה כתב אבל לי זה יותר נשמע כמו לקוח שהיא ממש נדלקה עליו דרך אגב הייתי אצל סלינה היא באמת נקיה מטופחת ויפה חזה ענק והיא מאד שקטה ויחסית לא זורמת בדיבור מיותר.. אני אישית גם קראתי פה דיווחים עליה בעבר ולכן חששתי ללכת אבל שהגעתי וקיבלתי בדיוק את מה שרציתי ללא שום תקתוק אז אין סיבה שלא אחזור אבל עדיין אבקש ממנה להיות יותר זורמת כי היא טיפה או ביישנית או פשוט מופנמת

סלינה דיווח

7
למרות שאני מאמין שזה יחצ"ן בכל זאת אגיד משהו.
הייתי פעמיים אצל הבחורה והיא באמת פצצה ולזכותה גם מראה תמונות אמיתיות שזה מבחינתי תנאי סף - בלי תמונות אמיתיות אני אפילו לא שוקל להתקשר, מקווה שכמה שיותר יעמדו בפיתוי.
בכל אופן, הפעם הראשונה הייתה מדהימה עם זרימה מטורפת והכל, והפעם השנייה הרגישה תקתוק, אז אני מניח שזה עניין של כימיה ותזמון.

סלינה דיווח

9
בלי קשר לסלינה
מצחיק אותי הדיבור על כימיה ??
הכרת אותה בטינדר וזרמתם לסטוץ ??
אם אתה מגיע ורואה שמה שרואים בתמונה מאוד מחמיא לעומת מה שרואים במציאות... או שאחרי שהיא מתפשטת יורד לך..אז מה ?? היא נותנת לך כסף בחזרה?
מצחיק אותי כל הקשקושים על ענייני כימיה או קריזה ושאר ירקות
כימיה אני מחפש עם בחורות או קוקס שאני מכיר שלא כלקוח..
אם השירות שאני יקבל ממנה תלוי בכימיה ביני לבינה..בשביל מה להכניס כסף לענין? אפשר להפגש באיזה בר או בדירה דיסקרטית למי שזה חשוב, לאיזה דרינק ולהחליט אם זורמים או לא
למי שאני משלם אני מצפה או לתת פלוס מינוס מה שהובטח בתאום ציפיות או להגיד "תודה שלום לא מתאים" ולעבור ללקוח הבא.

(בלי קשר..חשוב להגיע נקי ומוכן למפגש מסוג כזה...כמו שחשוב לנו חשוב גם להן)

סלינה דיווח

10
היא באמת כוסית אבל היא מהקוקסיות שאתה צריך להמר לפני שאתה מגיע או שהיא עם מצב רוח ובא לה עליך("כימיה")
או שאין לה מצב רוח ואתה לא עטשה לה את זה אתה תתוקתק אז אני מקווה שאתה טוב בwinner ולוטו
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”